2 tane telefon önerisi istiyorum sizden arkadaşlar. Biri, ekranı ve yazıları oldukça büyük (arayan numaraları rahat görebilmek için) ve 200-300TL arası bir telefon. Bir de şarj ömrü az da olsa önemli.
İkincisi ise, çift sim kartlı bir telefon. Yalnız Samsung, SonyEricsson, Nokia vb. arıyorum. Bu telefonla alakalı bir sorum da var, aynı ayarda tek sim kartlı bir telefonla fiyat farkları kayda değer midir?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
1. 200-300 ytl civarında sanırım fazla bir özellik beklemiyorsunuz 6300 alabilirsiniz
2. Çift sim kartlı telefonların özellikleri pekde kaliteli olmuyo adamlar çift sim karta yoğunlaştıkları için kamera ve ses özelliklerine özen göstermiyor bence özellik istiyorsanız tek sim kartlı telefonlara bakın mesela hazır ucuzlamışken N82 veya N85 alabilirsiniz
ben 6300 kullanıyorum. çok da memnunum, ekranı geniş, kullanımı kolay, sağlam, bir çok özelliği var, msn yükleyebilirsin, gmail programını yükleyip maillerini kontrol edeblirsin, opera ile internete girebilirsin, 2MP' de kamerası var gün ışığında çok net fotoğraf çekiyor. canavar gibi telefon, tavsiye ederim.
1. ıcın bende 6300 onerırım 2. ıcın de nokıa nın cıft hatlı telefonu yok ve olmayacakta sony nın de yoktu bıldıgım kadarıyla gerıye bır tek samsung kalıyo onda da d880 ve c5212 ye bakabılırsın