Şimdi Ara

Yarın şu üç araçtan birini alacağım ama hangisini ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni bir araç alma arefesindeyim ve bu gece bir karar verip yarın kapora bırakacağım.
    3 araçtan birini satın alacağım yarın.

1.Mitsubishi Colt Elegance 1.3 95 Hp 6-ileri AMT (yarı otomatik) vites 32.500 TL
    2.Opel Astra Classic III Essentia Konfor paket 1.6 Ecotec Easytronic vites 41.000 TL
    3.Yeni Golf 1.2 TSI 105 PS BlueMotion Midline Plus Manuel vites 42.000 TL

*Biliyorum ilk araç B segmenti ama Bagaj hacmi hariç başarılı bir otomobil ve Astra'dan 8.500 TL ucuz.Sorunsuz ve benzinli ama cidden tasarruflu.

**Yeni Golf son derece rafine,aktif-pasif güvenlikte ağzına kadar dolu,donanımda boş,ikinci eli çok kuvvetli,LPG imkanı olmayan ve manuel vites.

***Astra Classic III, Full donanımlı,güvenlikte euro-ncap 5 yıldız ( ama test aracı 4 airbagmiydi bilemiyorum ! ),otomatik,LPG imkanı,ikinci eli kuvvetli,yüzü çok eski.

Ben evli ve 1 çocuk babasıyım.Ailemizin şu anda arabası yok.Aracı kredi ile 60 ay vade ile alacağım.Dolayısıyla en az 5 sene bineceğim.
    Güvenli,donanımlı,konforlu,ses yalıtımı iyi,bagaj hacmi yeterli,tasarruflu bir araba istiyorum.Bunun yanından sorunsuz ve ikinci eli kuvvetli olsun,çok değer kaybetmesin istiyorum.

Gönlümden Astra geçiyor.
    Golf'e karşı hep bir aşk duymuşumdur.Ama donanımlı ve DSG olanına.
    Colt'un aynı kasasını 2009 Mart'ında sıfır olarak almış ve 1,5 sene kullanmıştım.O zamanlar verdiğim paraya sundukları ile beni mest etmişti.

Bilmeyenler için adı geçen araçların önemli donanımları ;
    Golf : 7 hava yastığı+ESP, 8 Hopörlör + Dokunmatik 5" ekran, Elektromekanik park freni,Hill holder,aux+sd card girişi,manuel klima
    Colt: 4 hava yastığı,4 hopörlör,Cruse Control,Yağmur-far sensörü,deri dreksiyon,arka park sensörü,manuel klima
    Astra: 4 hava yastığı+ESP,7 hopörlör,Cruse control,Yağmur-far sensörü,arka park sensörü,otom.kararan iç dikiz aynası,kol dayama,aux girişi,deri direksiyon,sis farları,otomatik klima

Soru 1 : Astra için 41.000 TL fiyat iyi midir ?
    Soru 2 : Şimdi ben yarın hangi araç için kapora göndereyim ?

Not:Şu anda Golf 7 için sıra var mı ? varsa ne kadar beklemem gerektiğini araştırmadım.

• hatayda bunlardan hiç birine binilmez bence suv tipi araç bak. ha ille birini alacaksan astra.
  • Yerinizde olsam otomatik vites onemli deil ise fonksiyonel direksiyon ile birlikte golf alirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra o kadar olmuş mu yahu,hey maaşallah..
    Oradaki 41 bin liste fiyatı ise mutlaka indirim yaparlar sanırım,genelde Opel liste fiyatından 2 bin lira civarı iner.
    Sorunsuzluk,donanım,tasarruf ve fonksiyonellik diyince aklıma gelen tek bir araç var,Jazz CVT.Liste fiyatı fazla ama 43 civarına iniyorlar gibi biliyorum.
    Bir alt sınıfta olmasına rağmen genişlik açısından diğerlerinden geride değil.
  • Golf dsg öneririm 10 sene binmeyeceksen manuel al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Classic Astra'ya o kadar para verilmez asla. 2003'ten beri aynı tasarımlı bir araca.
  • Hocam Bence Zaten Kredi İle Alcakmışsınız Bence En Uzun Olanını Alın Yani Colt Zaten Kullandığınız Bildiğiniz Sorunsuz Bir Araba Bağaj Olarak Yetiyorsa Ben Alın.
    Diğerleri 8 9 Liralık Fark Var.Hem Ödemesi Daha Kolay Olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • golf fiyatlar arttı sanırım seceneklerinizin arasına yeni aurisi eklemenizi tavsiye ediyorum aile icin ideal bir arac digerleri arasında astra olabilir fakat yüzü cok eskidi biraz golf bugun alıp yarin satacaksanız düşüne bilirsiniz degeri bu şekilde kaybetmez diger türlü pek fark yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FcbAYERN -- 28 Ocak 2013; 23:06:12 >
  • golf tercih ederim
  • astranın yüzü eskidi.. ben olsam classic astraya 41.000 tl vermem. golfle colt kalıyo. ben tercihimi colttan yana yaparım.
  • Astrayı ele bir kere çok eskidi yüzü falan coltun cok 2.eli olmaz iyi arabadır ama çok benimsenmedi geriye golf kalıyor bence auris ve golf arasında karar ver derim ikiside yeni auris daha sağlam golf daha lüx sana kalmış bence auris

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben her konuda görüyorum adam araçç kıyaslamasının içine muhakkak golfu koyuyor , insanlar golf al diyor. bu vatandaşlar golf aldım diyor, ama ben piyasada öyle golf göremiyorum. hatta iç yok etrafta. millet golflerini alıp garajdan çıkartmıyormu
  • Golf 7 diyorum.
  • Şimdi baktım da VW'nin TR sitesinde verilen fiyatlar 2012 model yılı için geçerli !
    Mart-Nisan gibi yeni araçlar gelecekse 2013 olacaktır.Tabi fiyatı da artar.Ama ne kadar ?
    Şayet 2-3 Bin Lira artacaksa alamam !

Astra için aldığım 41.000 TL fiyat,son fiyat.
    Zaten indirimli liste fiyatı da 41.400 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

ben her konuda görüyorum adam araçç kıyaslamasının içine muhakkak golfu koyuyor , insanlar golf al diyor. bu vatandaşlar golf aldım diyor, ama ben piyasada öyle golf göremiyorum. hatta iç yok etrafta. millet golflerini alıp garajdan çıkartmıyormu

aynı konuda
    astra HB çok satıyor ancak ben yollarda çok az astra H kasa görüyorum.

bu araçların alıcı kitlesi genelde aracı pek çıkartmıyor demek.
  • genelde 1500 lira civarında artar...

golf 7 en mantıklısı duruyor seçimleriniz arasında...
  • Üstad, valla son karar yine sizin ama 60 ay krediyle hem çok zarar edersiniz, hem de öde öde illallah edersiniz. Elbette hepimiz en iyi araca binmek isteriz, ama madalyonun öteki yüzü var. Ben de benzer bir karar vermek durumundayım. Şu anki durumum aylık 2000 TL kredi ödemeye müsait olduğu halde araç almıyorum. Yaza kadar dişimizi sıkıp yazın orta halli bir araç alacağız nasipse. Bence bu durumu iyi irdeleyin.

Tervih durumuna gelince Astra'yı kafadan eleyin. Colt ve VW arasında sınıf farkı olmasına rağmen aradaki fark da yüksek. Beş sene içerisinde LPG'ye ihtiyaç duymanız sözkonusu olabilir. Hem bu yüzden, hem de daha ucuz olması nedeniyle Colt diyorum.

• golf
  • Olayın içine kredi girdiği için Colt diyorum. 9 bin lira az fark değil ve LPG ile de uyumlu bir araç. Her türlü çok daha ucuza gelir.
  • B - sınıfı dizel bir araç öneririm. Hem ikinci elde kolay değer kaybetmez hemde düşük vergi ve düşük tüketimle 5 yıl boyunca sizi zorlamaz. Dizel düşünmüyorum diyorsanız Golf alın derim sonuçta sıfır araç.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.