Şimdi Ara

Yarın şu üç araçtan birini alacağım ama hangisini ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diğer ikisi kendi sınıflarında başarılıl araç olmalarına rağmen artık güncelliğini kaybetti ve eskidiler onun için onun için golf derim ben
  • Astra H'ye o kadar para vermek bence de akıllıca değil.Eğer maddi açıdan çok sıkıntıya girecekseniz colt yok 60 ay öderim pek sorun olmaz derseniz golf
  • yukarıda "Overtakes" arkadaşımın yazdığının aynısı yazacaktım ama benden önce davranmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

quote:

Orijinalden alıntı: 34Brs34

Kendini kanıtlayamamış Colt'ta 32.500 vermek mi ? Sorunları ile meşhur ve aynı zamanda stokta kalmış easytronic performanssız bir astra classic'e 41.000 TL vermek mi ? Bence çok saçma ve gereksiz karşılaştırma olmuş polemiğe bile girmeden GOLF 7 1.2TSİ derim artıları : performans-konfor-donanım-prestij-vergi
    karar sizin tasarım olarakta sizin zevkinize kalır diğer araçları aşşağılamıyorum fakat GOLF kendini kanıtlamış ve diğer araçlardan çok önde bence... ASTRA J varken ASTRA H'nin ancak ikinci eli alınır 42-43.000TL'ye sıfır ASTRA J alınır çünkü.. KARAR SİZİN

colt ne açıdan kendini kanıtlayamamış merak ettiğim için soruyorum

Piyasada ne kadar mitsubishi'nin binek aracını görüyorsunuz ? Yada ikinci el'i ne kadar iyi ? Ülkemizde mitsubishi'nin sadece 4X4 modelleri suv-jip yada ticari araçları tutuluyor... Binek araçları pek tutulmuyor bunlarının başında da Mitsubishi COLT geliyor bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: drmert

Merhaba arkadaşlar.
    Yeni bir araç alma arefesindeyim ve bu gece bir karar verip yarın kapora bırakacağım.
    3 araçtan birini satın alacağım yarın.

1.Mitsubishi Colt Elegance 1.3 95 Hp 6-ileri AMT (yarı otomatik) vites 32.500 TL
    2.Opel Astra Classic III Essentia Konfor paket 1.6 Ecotec Easytronic vites 41.000 TL
    3.Yeni Golf 1.2 TSI 105 PS BlueMotion Midline Plus Manuel vites 42.000 TL

*Biliyorum ilk araç B segmenti ama Bagaj hacmi hariç başarılı bir otomobil ve Astra'dan 8.500 TL ucuz.Sorunsuz ve benzinli ama cidden tasarruflu.

**Yeni Golf son derece rafine,aktif-pasif güvenlikte ağzına kadar dolu,donanımda boş,ikinci eli çok kuvvetli,LPG imkanı olmayan ve manuel vites.

***Astra Classic III, Full donanımlı,güvenlikte euro-ncap 5 yıldız ( ama test aracı 4 airbagmiydi bilemiyorum ! ),otomatik,LPG imkanı,ikinci eli kuvvetli,yüzü çok eski.

Ben evli ve 1 çocuk babasıyım.Ailemizin şu anda arabası yok.Aracı kredi ile 60 ay vade ile alacağım.Dolayısıyla en az 5 sene bineceğim.
    Güvenli,donanımlı,konforlu,ses yalıtımı iyi,bagaj hacmi yeterli,tasarruflu bir araba istiyorum.Bunun yanından sorunsuz ve ikinci eli kuvvetli olsun,çok değer kaybetmesin istiyorum.

Gönlümden Astra geçiyor.
    Golf'e karşı hep bir aşk duymuşumdur.Ama donanımlı ve DSG olanına.
    Colt'un aynı kasasını 2009 Mart'ında sıfır olarak almış ve 1,5 sene kullanmıştım.O zamanlar verdiğim paraya sundukları ile beni mest etmişti.

Bilmeyenler için adı geçen araçların önemli donanımları ;
    Golf : 7 hava yastığı+ESP, 8 Hopörlör + Dokunmatik 5" ekran, Elektromekanik park freni,Hill holder,aux+sd card girişi,manuel klima
    Colt: 4 hava yastığı,4 hopörlör,Cruse Control,Yağmur-far sensörü,deri dreksiyon,arka park sensörü,manuel klima
    Astra: 4 hava yastığı+ESP,7 hopörlör,Cruse control,Yağmur-far sensörü,arka park sensörü,otom.kararan iç dikiz aynası,kol dayama,aux girişi,deri direksiyon,sis farları,otomatik klima

Soru 1 : Astra için 41.000 TL fiyat iyi midir ?
    Soru 2 : Şimdi ben yarın hangi araç için kapora göndereyim ?

Not:Şu anda Golf 7 için sıra var mı ? varsa ne kadar beklemem gerektiğini araştırmadım.

bunları bosver hepsi bes kuruş etmez. git 2012 aveo al. mutlu ol. donanım+güvenliğe doy

• quote:

quote:

quote:

Kendini kanıtlayamamış Colt'ta 32.500 vermek mi ? Sorunları ile meşhur ve aynı zamanda stokta kalmış easytronic performanssız bir astra classic'e 41.000 TL vermek mi ? Bence çok saçma ve gereksiz karşılaştırma olmuş polemiğe bile girmeden GOLF 7 1.2TSİ derim artıları : performans-konfor-donanım-prestij-vergi
    karar sizin tasarım olarakta sizin zevkinize kalır diğer araçları aşşağılamıyorum fakat GOLF kendini kanıtlamış ve diğer araçlardan çok önde bence... ASTRA J varken ASTRA H'nin ancak ikinci eli alınır 42-43.000TL'ye sıfır ASTRA J alınır çünkü.. KARAR SİZİN

Piyasada ne kadar mitsubishi'nin binek aracını görüyorsunuz ? Yada ikinci el'i ne kadar iyi ? Ülkemizde mitsubishi'nin sadece 4X4 modelleri suv-jip yada ticari araçları tutuluyor... Binek araçları pek tutulmuyor bunlarının başında da Mitsubishi COLT geliyor bence...

o zaman kanıtlamamış demeyin hocam ikinci eli tutmayan deyin Colt kesinlikle başarısız bir araç değil emsallerine göre çok az yakan start stop sistemi gibi sınıfındaki diğer araçlardan daha teknolojik donanımlara sahip aynı zamnda daha geniş iç hacmi bulunan çok başarılı bir araç. Yazıkki kıymeti bulunmuyor dediğiniz gibi ikinci eli yok

• NE aldın çok merak ettim üçünüde tercih etmezdim..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

o zaman kanıtlamamış demeyin hocam ikinci eli tutmayan deyin Colt kesinlikle başarısız bir araç değil emsallerine göre çok az yakan start stop sistemi gibi sınıfındaki diğer araçlardan daha teknolojik donanımlara sahip aynı zamnda daha geniş iç hacmi bulunan çok başarılı bir araç. Yazıkki kıymeti bulunmuyor dediğiniz gibi ikinci eli yok

tamam işte sonuçta kanıtlayamamış piyasaya kendini :)

• golf 7 al yola devam et.
  • Astra düz vites almayı düşünmez misiniz? Easytronic'in itibarı pek iyi değil, kullanırken de satarken de sıkıntı yaratır.
  • Otomatik Colt en mantıklısı.

3 kişilik aileye yeter bence.
  • Bence Yeni Golf.
  • Burada en mantıklısı Golf VII.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fottili

B - sınıfı dizel bir araç öneririm. Hem ikinci elde kolay değer kaybetmez hemde düşük vergi ve düşük tüketimle 5 yıl boyunca sizi zorlamaz. Dizel düşünmüyorum diyorsanız Golf alın derim sonuçta sıfır araç.

Aklınızdan tam olarak hangi araç geçiyor ?

Clio 4 90'lık dci bence iyi bir seçim olur.Yıllık 10000 km'yi geçmem hatta daha az yol yaparım diyorsanız Golf olabilir. Her iki aracıda 5 yıl kullanacağınızı varsaysak bile satmak istediğinizde güncel otomobiller olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fottili -- 29 Ocak 2013; 17:14:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astra
  • Hocam bence de Golf 7 adamlar gerçekten güzel araba yapmışlar AutoShow'da incelemeyedim bile çok talep vardı. Ama şuan araba varmıdır
    bilemem Mart ayında 2013ler geleceği için araba olmayabilir ama araştırmak lazım tabi. Bide şuan ki fiyattan olmayacak sanırım.
    Diğer seçenekelre gelirsek Colt B sınıfı bir araba ama sorunsuz bir iyi bir araba. Astra ise hocam eski yüzü ve 1.6 motoru ile ikinci elde
    pek tutulmaz. Allah kolaylık versin.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar.
    Yeni bir araç alma arefesindeyim ve bu gece bir karar verip yarın kapora bırakacağım.
    3 araçtan birini satın alacağım yarın.

1.Mitsubishi Colt Elegance 1.3 95 Hp 6-ileri AMT (yarı otomatik) vites 32.500 TL
    2.Opel Astra Classic III Essentia Konfor paket 1.6 Ecotec Easytronic vites 41.000 TL
    3.Yeni Golf 1.2 TSI 105 PS BlueMotion Midline Plus Manuel vites 42.000 TL

*Biliyorum ilk araç B segmenti ama Bagaj hacmi hariç başarılı bir otomobil ve Astra'dan 8.500 TL ucuz.Sorunsuz ve benzinli ama cidden tasarruflu.

**Yeni Golf son derece rafine,aktif-pasif güvenlikte ağzına kadar dolu,donanımda boş,ikinci eli çok kuvvetli,LPG imkanı olmayan ve manuel vites.

***Astra Classic III, Full donanımlı,güvenlikte euro-ncap 5 yıldız ( ama test aracı 4 airbagmiydi bilemiyorum ! ),otomatik,LPG imkanı,ikinci eli kuvvetli,yüzü çok eski.

Ben evli ve 1 çocuk babasıyım.Ailemizin şu anda arabası yok.Aracı kredi ile 60 ay vade ile alacağım.Dolayısıyla en az 5 sene bineceğim.
    Güvenli,donanımlı,konforlu,ses yalıtımı iyi,bagaj hacmi yeterli,tasarruflu bir araba istiyorum.Bunun yanından sorunsuz ve ikinci eli kuvvetli olsun,çok değer kaybetmesin istiyorum.

Gönlümden Astra geçiyor.
    Golf'e karşı hep bir aşk duymuşumdur.Ama donanımlı ve DSG olanına.
    Colt'un aynı kasasını 2009 Mart'ında sıfır olarak almış ve 1,5 sene kullanmıştım.O zamanlar verdiğim paraya sundukları ile beni mest etmişti.

Bilmeyenler için adı geçen araçların önemli donanımları ;
    Golf : 7 hava yastığı+ESP, 8 Hopörlör + Dokunmatik 5" ekran, Elektromekanik park freni,Hill holder,aux+sd card girişi,manuel klima
    Colt: 4 hava yastığı,4 hopörlör,Cruse Control,Yağmur-far sensörü,deri dreksiyon,arka park sensörü,manuel klima
    Astra: 4 hava yastığı+ESP,7 hopörlör,Cruse control,Yağmur-far sensörü,arka park sensörü,otom.kararan iç dikiz aynası,kol dayama,aux girişi,deri direksiyon,sis farları,otomatik klima

Soru 1 : Astra için 41.000 TL fiyat iyi midir ?
    Soru 2 : Şimdi ben yarın hangi araç için kapora göndereyim ?

Not:Şu anda Golf 7 için sıra var mı ? varsa ne kadar beklemem gerektiğini araştırmadım.

AMT ve Easytronic için mutlaka test etmenizi öneririm. Tercihleriniz arasında düz vites de bulunduğundan bu yarı otomatiklerin beklentilerinizi karşılayacağı konusu biraz tartışmalı. Vites geçişlerinde sarsıntı (her iki firmada sistesi geliştirdik dese de), yığılma vs. Tercih sizin ancak test etmeden almayın.
    Golf seçenekleriniz arasında en iyisi gibi.
    Bir de bir kılçık atmış olayım: HB ve otomatik düşünüyorsanız CVT'li Yeni Auris'ler bayilere gelmiş gidin bir bakın.

• sevgili meslektaşım! Baktın mı bilmiyorum ama kesinlikle C3 e bakmadan karar verme. 1.4 e-hdi olanına. extra sadece Zenith cam olsun. donanım olarak birçok şeyi sunuyor. esp vs standart geliyor. otomatik vites rahatlığı var. zenith cam bir muhteşem. iç hacmi dıştan anlaşılamicak kadar geniş. Ama en önemlisi yakıtı. kokluyor tabirine şu dünyada en çok hakeden araba sanırsam. fabrika verileri şd 3,2 ort 3,6 şi 3,8 şeklinde. kullanım verileri de 5 i geçmiyor %90 insanda. tipi rölatif olarak dahi iyi. İnşallah bugün astranın kağnı gibi arabasına kapora vermemişsindir. golf için tsi motorlar da baya iyi. ille 3ünden biri diyorsan da onu al en azından. saygılarla
  • Tekrar merhaba sevgili arkadaşlar.
    Her işte bir hayır vardır derler.Bu gün halletmem gereken araç işini işle ilgili yoğunluktan ötürü halledemedim.Hiç bir araç için kapora vermedim.
    Kafam öyle karışık ki anlatamam.Otomatik almak istememde ki esas sebep eşimin de kullanacak olması.

Her öneriye açığım.
    Bahsi geçen Citroen C3 ve Toyota Auris'i de inceleyeceğim.
    Aslında dün Auris'i sitesinden inceledim dün ancak yeni aurisle bir bilgi yok ! Fiyat bilgisi de eski kasa için geçerli galiba.
    Ancak 1.33 Manuel baz donanım 38.000 TL ve donanım fena değil.Yani ciddi düşünebilirim ancak bu yeni Auris'in fiyat bilgisine donanım bilgisine ulaşamadım ?!
    CVT ve Auris eşim açısından çok çekici geldi.

Önerilerinizi büyük bir dikkatle takip ediyorum.
  • Astra h kasa ( otm vites) sahibi olarak colt tavsiye ederim, astra cok yakmiyor ama benzin pahali oldugu icin problem, ben az kullanacagim deseniz de yakit ibresinin car cabuk dusmesi insanin canini sikiyor, yakit tuketimi ve ruzgar sesini 110 km den sonra bariz hissettirmesi disinda aracin konforundan yol tutusundan hizlanmasindan otm vitesinden vs cok memnunum arac dolu dolu ne ararsaniz var, ozellikle otm vitesle oldukca fazla guvenlik donanimi standart oluyor, simdiden hayirli olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.