Şimdi Ara

İki üniversite arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar günlerdir araştırıyorum Sabancı Üniversitesi %25 burslu ile Özyeğin Üniversitesi %50 Burslu arasında kaldım puanım ikisine de yetiyo.Benim gönlüm biraz daha Özyeğinden yana ama Sabancının da adı var çok kararsızım sizce hangisini seçmeliyim? Lütfen yardım edin.
    Şimdiden çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• isminiverengenç İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    3-4 sene önce bende ikisi arasında kalmıştım. Özyeğini tercih ettim. Pişman değilim, hemen hemen ikiside aynı okullar zaten eğitim kalitesi olarak. Tek fark sabancının isim olarak önde olması. Başka sorun olursa yazabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackberry4ever B kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevapladığınız için çok teşekkür ederim.Özyeğini daha çok istememe rağmen mezun olunca işe alınırken Sabancı mezunu ön planda tutulur mu diye düşünüyorum sizce nasıl olur? Ve özyeğinde okula ilk başlayan insanın arkadaş edinmesi nasıl oluyor ortam sağlanabiliyor mu?

• Bence maddi durumun iyiyse sabancı daha iyidir fakat özyeğini beğendiysen tercih edebilirsin ve kesinlikle unutmaman gereken bir şey kendini ne kadar geliştirdiğine bakarlar evet üniversite önemli cidden ama orta halli bir üniversite kazanıp 4 sene boş geçirmeden kendini geliştirirsen iş konusunda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.
  • bond0077 B kullanıcısına yanıt
    Evet çok doğru.Benim korkum şimdi Özyeğin tercih edersem ilerde keşke Sabancı seçseydim diye pişman olur muyum

• isminiverengenç İ kullanıcısına yanıt
    Sabancı da güzel olur. İş sektöründe önemli firmaları var , ha belki orada okuyup daha sonra oralarda çalışma fırsatı bulabilirsin. Ben zaten özyegindeyim, arkadaş edinme de sıkıntı yok. Hani derler ya işte özel üniversitede arkadaş bulamazsın yapamazsın hepsi seni dışlar falan. Sakın onlara inanma boş rivayetten başka bir şey değil
    Bence ikisinide seçsen pişman olmassın ama benim fikrim sabancı yaz altınada özyeğin yaz artık hangisi olursa. Çünkü sabancıya da bakma kontenjan azaldı diye puanları uçtu yoksa ben girdiğim sene 190 puan alıp sabancıya giren tanıdığım var :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackberry4ever B kullanıcısına yanıt
    Anladım çok teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 Laptop arasında kaldım.
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.