Şimdi Ara

İki yıllık hasretten sonra aranıza katıldım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ve sonunda pspme kavuştum. Koruma kabı,data kablosu , 30 oyun ve piano black rengi pspyi toplam 380 liraya Doğubank İş Hanı'ndan aldım.Fiyat az mı çok mu bilmiyorum, umrumda değil. Kavuştuğuma şükrediyorum. Şimdi de önceden indirdiğim oyunları yüklüyorum. Ne menem aletmiş şu PSP arkadaş.

• hoşgeldin kardeş :) hafıza kartı dahilse fena fiyat değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 27 Ağustos 2009; 22:32:16 >
  • hoşgeldin keyfini sür
  • Hayırlı olsun kardeşim bende almayı düşünüyorum bi tane, nasıl bişey güzel mi
  • Hevesini kırmak gibi omasın ama khalkedonda psp 3000 fiyatı 330a düştü
  • Hayirli olsun umarim PSP keşfetmemiş insanlarda farketer bu cihazida satin alir..
    Herkesin sahip olmasi gereken bi alet bu

tekrar hayirli olsun

quote:

Orijinalden alıntı: breakercobra

Hevesini kırmak gibi omasın ama khalkedonda psp 3000 fiyatı 330a düştü

• Hayırlı olsun,iyi günlerde kullan,bende 2 tane psp var,1 ini kıracağım üşeniyorum kırmaya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Çocuk sarı renginide daha iyi görmesin PSPde Hepimiz 2000 kullanıyoruz kardeş...

hoşgeldin. Bu arada bittin sen olum 30 Oyun alınırmı hemencecikten sindiremezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sempaticks -- 28 Ağustos 2009; 12:44:03 >
  • Hayırlı olsun
  • valla artık makinayı şarja tak sok canın çıkar.bende 16-17 gb arşiv yaptım oyunları bitire bitire ilerliyorum.tabi bazılarını yarıda bırakıyorumda seviyorum bu aleti ben vallabu arada hayırlı olsun
  • Arkadaş zaten kopmuş oyun başında şuan :D
  • Arkadaşlar ben de 8 ya da 16 gb orjinal ms almayı düşünüyorum şu sıralar.Ortalama fiyatı ne kadardır aklımda bi fiyat oluşsun istiyorum?
  • Çakma değil de orijinal alacaksan 32 gb bile var bende şahsen,istersen satabilirim sana ayrıca fiyatları da ortalama 60-80-130 arası değişiyor.
  • hayırlı olsun
  • quote:

Çakma değil de orijinal alacaksan 32 gb bile var bende şahsen,istersen satabilirim sana ayrıca fiyatları da ortalama 60-80-130 arası değişiyor.

Orjinal alıcam uygun fiyata bulursam almayı düşünüyorum.Senin elindeki ne?
  • quote:

Ben 400 küsür bi fiyata almıştım kazık yedik bi alıntı yapamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mz~ -- 3 Eylül 2009; 21:56:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.