Şimdi Ara

İkici El GTX1050 alacağım yardımınıza ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şöyle bir ekran kartı buldum. Sizinde fikrinizi almak istedim. Bugün akşam üzerine doğru bakmaya gideceğim.
    sahibinden.com
    Kullanılmamış ihtiyaç fazlası hp gtx 1050 - HP Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 709677177
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-kullanilmamis-ihtiyac-fazlasi-hp-gtx-1050-709677177/detay

• bu fiyata iyi. düzgün çalıştığından emin ol. oyuna gir oyunlarda dene falan. ısısına bak problem sezmezsen kap gel
  • Hocam boyle bi modeli yok gtx1050 nin çakma çin malı filan olmasın.Eğer öyleyse 50 tl bile etmez.
  • Böyle bir model var. HP marka hazır kasaların içinden çıkıyor (HP için özel üretilmiş).

Ürün Kodu: 918162-001
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Varsa doğrudur hocam.Arkadaş oem den sökmüş galiba.Çin malı dandik kartlara benzettim bir an.
  • Üstüne çok yüklenebileceğini sanmıyorum, heatsink modu yapılsa dahi kart üzerindeki diğer bileşenler ağır yüke normal kartlar kadar dayanıp dayanmayacağına garanti veremem.
    Eğer test etme şansınız olursa daha iyi olur.
    Bence alınır mı, bu fiyata alınır.
  • Teşekkürler değerli görüşleriniz için saat 7 gibi test etmeye gideceğim. Oyun olarak bir tek pugb yüklüymüş. Ben bir GTX 1050 performansı vermemesinden şüpheleniyorum. Acaba başka bir ekran kartının chipsetini barındırıp GTX 1050 gibi gösteriyor olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhun The Hun

Teşekkürler değerli görüşleriniz için saat 7 gibi test etmeye gideceğim. Oyun olarak bir tek pugb yüklüymüş. Ben bir GTX 1050 performansı vermemesinden şüpheleniyorum. Acaba başka bir ekran kartının chipsetini barındırıp GTX 1050 gibi gösteriyor olabilir mi?
    Test etmeye gittiğiniz yerde GPU-Z programını indirip oradan chipsetine bakın ekran kartının, bellek miktarına, saat hızlarına bakın. Ardından MSI Kombustor programını indirip 1-1.5 saat kadar non-stop bir test yapın bakalım sıcaklıklar ne alemde, ekran kartı % kaç yüke giriyor gibi gibi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.