Şimdi Ara

İkimizde zaman içinde eriyip gidiyoruz (moraller bozuk)(zaman bizi üzüyor)(gel !!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadasim kullaniliyorsun alooo bunu gormek bu kadar zor degil ya.

Yok o ona sans vermis de yok digeri kendini duzeltmis de... O kim ki sen ondan sans aliyorsun yapmayin azicik saglam karakterli olun su varliklar icin degmez vallahi degmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne arkadaş,çuval gibi ilişki olmuş.Kusura bakma ama brezilya dizisi gibi hayatalardan da ilişkilerden de nefret ediyorum.Bir ilişkide eski diye bir şeyin konusu olmayacak,ama yazını okuyunca eskiler ile bir geri dönüşüm söz konusu.Özet kız balina sen parazit gibi olmuşsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: INVESTGN DISCOVERY

Kızdaki yüzsüzlüğe bak senle vakit geçirip eğleniyor hemde eski erkeklerle konuşup bana karşı umutlanma diyo ve sen ona deli gibi aşık olduğunu söylüyorsun,biz erkekler bu kızların büyüsüne kapıldık mı kayboluyoruz,çok acı çekeceksin bunun yüzünden söyliyim.

Hocam kız beni gerçekten cok seviyordu evlenmeyi düşünüyorduk kızın da maddi durumu iyi yani benden geçindiği yok

• quote:

Orijinalden alıntı: hotgames

quote:

Orijinalden alıntı: INVESTGN DISCOVERY

Kızdaki yüzsüzlüğe bak senle vakit geçirip eğleniyor hemde eski erkeklerle konuşup bana karşı umutlanma diyo ve sen ona deli gibi aşık olduğunu söylüyorsun,biz erkekler bu kızların büyüsüne kapıldık mı kayboluyoruz,çok acı çekeceksin bunun yüzünden söyliyim.

Hocam kız beni gerçekten cok seviyordu evlenmeyi düşünüyorduk kızın da maddi durumu iyi yani benden geçindiği yok

Lan oğlum kör etmiş seni işte burda bu kadar adam yanlış yoldasın diyorsa bir durup düşün yok evlilik falan bunlar hikaye şuan gözün görmüyor anlamıyorsun

• Siz evlenseniz bile ilerde boşanmayı düşünmeye başlarsınız.uyum problemi var sanırım.kız avlamaya yeniden başlasan iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür olayları duyduğumda durup düşünüyorum, acaba bende mi sıkıntı var yoksa bu tarz olayları yasayan diger erkeklerde mi? Anlamadığım tek birşey var; Kızlar gercekten sizi bu kadar büyüsü altına alabiliyor mu?

Hayır yani nedir bu körlük? Nedir bu kızlara olan "üstün bir varlık" bakış açınız?

Erkek olarak bugüne kadar hic böyle birsey yaşamadım, yaşamayacağım da. Kendinden emin konuşma diyenleri duyar gibiyim. Karakterini ve kendini tanıyan biri her zaman neyi nasıl yapacağını bilir.

Konu sahibi arkadaş sana tavsiyem daha fazla yüz verip de kendini küçük düşürme. Erkeksin diye hep sen pesinden koşacaksın diye bir kaide yok. Kız seni zaten sevdiyse adım atacaktir merak etme. Yalniz bu durumda sen ona koşmaya devam edersen, o hep kaçacak bilesin. Bırak da biraz o seni kovalasın. Bunu da ancak kaçarak yapabilirsin.

Karar senin. Bol şans.

• Kardeş kız ultimate geniş ben söyliyim. Böyle kızlar erkeğin sabır taşını çatlatır ve ilerde "ulan ben buna nasıl tahammül etmişim ne kadar salakmışım ya" dersin. Yaşadım oradan biliyorum

• Şuda var kız arkadaşın 20 tane erkekle konuşurken, hatta eski sevgilisi, ondan hoşlanan erkekler falan varken buna nasıl müsade ediyorsun?

Kız belliki yedekte tutuyor işte sen ayrıldıktan sonra salya sümük olucan, kızın umrunda bile olmayacak normal hayatına devam edecek yenisini bulacak.

Kardeşim kızlar böyledir artık sokun kafanıza şunu. Bir kıza kul köle olursan KAYBEDERSİN. Kızlar mazoşisttir. Acı çekmeyi sever aşkım cicim bilmemne dersen yatar o iş.

Ben 27 yaşındayım yaşamadımmı zannediyosun 20 yaşında 1 kıza resmen köpek olmuştum beni resmen elinde oynattı. Sonrakilerdede yaşadım. İlişkinin merkezi sen olacaksın kız değil. Bu kadar basit

• quote:

Orijinalden alıntı: .eRCaN.

Bu tür olayları duyduğumda durup düşünüyorum, acaba bende mi sıkıntı var yoksa bu tarz olayları yasayan diger erkeklerde mi? Anlamadığım tek birşey var; Kızlar gercekten sizi bu kadar büyüsü altına alabiliyor mu?

Hayır yani nedir bu körlük? Nedir bu kızlara olan "üstün bir varlık" bakış açınız?

Erkek olarak bugüne kadar hic böyle birsey yaşamadım, yaşamayacağım da. Kendinden emin konuşma diyenleri duyar gibiyim. Karakterini ve kendini tanıyan biri her zaman neyi nasıl yapacağını bilir.

Konu sahibi arkadaş sana tavsiyem daha fazla yüz verip de kendini küçük düşürme. Erkeksin diye hep sen pesinden koşacaksın diye bir kaide yok. Kız seni zaten sevdiyse adım atacaktir merak etme. Yalniz bu durumda sen ona koşmaya devam edersen, o hep kaçacak bilesin. Bırak da biraz o seni kovalasın. Bunu da ancak kaçarak yapabilirsin.

Karar senin. Bol şans.

Hocam bir süre kaçacağım ve kaçamak cevaplar vereceğim bakalım ne olacak , zaten benle görüşmek buluşmak istiyor ama arkadaş olarak

• Topu geri sür üzerine gitme eğer içinde en ufak bir kıvılcım varsa döner dönmezse de kesin bitmiştir zaten uğraşma kafayı yersin

• Syronwar kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle. Sevgilimin boyle bisey yapmasina asla izin vermem. Istediginiz kadar yobazlik takintilik diyin olum bu cok yanlis bisey yani bu kadar da salmayin kizi

• Yarıya kadar okudum herkes kızdan hoşlanıyor kızın hoşlandığı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder

Şuda var kız arkadaşın 20 tane erkekle konuşurken, hatta eski sevgilisi, ondan hoşlanan erkekler falan varken buna nasıl müsade ediyorsun?

Kız belliki yedekte tutuyor işte sen ayrıldıktan sonra salya sümük olucan, kızın umrunda bile olmayacak normal hayatına devam edecek yenisini bulacak.

Kardeşim kızlar böyledir artık sokun kafanıza şunu. Bir kıza kul köle olursan KAYBEDERSİN. Kızlar mazoşisttir. Acı çekmeyi sever aşkım cicim bilmemne dersen yatar o iş.

Ben 27 yaşındayım yaşamadımmı zannediyosun 20 yaşında 1 kıza resmen köpek olmuştum beni resmen elinde oynattı. Sonrakilerdede yaşadım. İlişkinin merkezi sen olacaksın kız değil. Bu kadar basit

Hocam haklisin. Mazosist hepsi. Aglamak zirlamak hoslarina gidiyor bunlara yumusak davranmak hoslarina gelmiyor. Kendine en feminist diyen kiz bile benle konusurken maco erkegim benim diyordu sus lan diyordum ay pardonlar falan. Musaade edilmemesi gerek boyle seylere yok hoslandigiyla konusmalar yok bulusmalar falan.

• hocam o kız senin haricinde bir kaç erkeğe daha flört şeklinde takılıyor acı gerçek sevgilisi olsa bile yani illa yedek planları vardır kendimden deneyimliyim ama mesela flörtleri açılsın hemen arkadaş ayağı çekerler kızlar işte hep böyledir
  • vay arkadaş ne hale geldik
  • Hocam yani yanlış anlamada siz sevgiliyken eski arkadaşlarının ona hala bişeyler hissedip mesaj atalarına izin verip bunu normal karsiladiysan bunların birgün başına geleceğini öngörmeliydin. O mesaj atan arkadaşlarını gerekirse teker teker arayıp araya mesafe koymalarini isteyecektin. Neyse tecrübe olsun sana bence de artık 'doğru insan' üstünde hayallerini kur gelip geçici değil

• Oğlum kusura bakma ama sen salak mısın?

Yok evlenecekmiş çok seviyomuş 1 ay önce 3 yıllık ilişkim bitti hiç kendini avutma o kızdan sana yar olmaz bu ne birader eskileriyle buluşacak konuşacak ve sen laf söylemeyeceksin helal olsun valla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.