esit agirlik 12768 ve sayisal 814 icin tercihlerimiz boyle olacak. sizce hangisi gelir tahmininiz var mi? daha dogrusu sayisalda bilkent cs gelmesi mumkun mudur?
Gazi hukuk Bilkent cs, ama ucu ucuna da kaçabilir bilemedim.
Odtü cs
karsitkütlecekimi
kullanıcısına yanıt
hukuk icin ne olur sizce
Gazi Hukuk %90 gelir gibi eğer bir sıkıntı olursa Bilkent gelir
Üstteki tercihe, Bilkent Ücretli Hukuk gelir.
Alttaki tercihe Odtü Ceng gelir.
At fava bekle.
loyalsL
kullanıcısına yanıt
Ribas hocamın aynısı
Ribas0
kullanıcısına yanıt
peki sizce gaziden sonra ankarada yazilacak okullar neler? yildirim beyazit veya sosyal bilimlerde hukuk okumak iyi olur mu?
benim icin okulun pek bir onemi yok sadece guzel 4-5 sene gecirmek istiyorum okul bitince planim belli cunku.
loyalsL
kullanıcısına yanıt
hocam hiçbir problem yok zaten dediğin okullarda çoğu derse gitmeyeceksin bile devam zorunluluğu yok, vize final girip devam.. isme takılma mutlaka yaz eğer akademiden sonrası belliyse hele hiç düşünmeden..
karsitkütlecekimi
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler graviton.
Hocam anladığım kadarıyla ankarada kalmak istiyorsunuz yıldırım Beyazıt düşünmez misiniz
Sayda bu kadar iyi siralama varken hukuk yazmak nedir
Septsept
kullanıcısına yanıt
ustteki benim alttaki erkek arkadasimin tercihleri.
bu seneki sıralamaları hiç kestiremiyorum ya, her şey olabilir.
gazi ucu ucuna kaçabilir ama diğeri için bilkent cs 100 kişi oynamaz diye düşünüyorum. yani gelir.
Bilkent hukuk odtu ceng ho
Ribas0
kullanıcısına yanıt
Nyks91
kullanıcısına yanıt
onlarin kampusleri cok hosuma gitmedi yani sanki sadece bir bina gibi geldi. birkac gune ankaraya gecip okullara tek tek bakma sansim olacak o zaman belki bilkentten once yildirim beyaziti yazarim. cok tesekkurler.
loyalsL
kullanıcısına yanıt
Rica ederim hocam kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme