Şimdi Ara

İkinci defa direksiyon sınavına girdim yine geçemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi 19 temmuzdaki sınava girmiştim. Park etme yerine gelince parkı yaptım ve oradan çıkarken dubalara çarptım ve bırakıldım.
    İkinci defa dünkü direksiyon sınavına girdim ve yine aynı yerde hata yaptım, arabayı çok genişten aldım ve park alanına sokamadım sonuç olarak yine kaldım. Sınavdan önce kendi arabamızla sürmüştüm hatta en zorlandığım kısımda, park yapmada da başarılı olmuştum. Ancak kendi arabamızla sınava girdiğim araba arasında çok fark var. Hiç alışamadım direksiyon hakimiyeti kuramadım ve sınavdan yine kaldım. Kurstan eğitim istemek de fayda etmeyecek biliyorum. Çünkü park yapma kısmında hiç üzerinde durmuyorlar sadece 1 defa park ettirip devam ediyorlar ancak benim yoldaki durumum zaten iyi. Tek sorunum park etmek ve iki sınavda da daha ileriye gidemedim malesef. Artık ümidim tükendi ve gelecek ayki sınava girmeyi düşünmüyorum ve ömrüm boyunca da bu sınavı geçemem gibi geliyor bana.

• Her zaman dardan almaya bak o zaman yan aynadan göremiyomusun zaten gaz verirken acele etme yavaş yavaş hareket et direksiyonu ona gore yönlendir. Anladigim kadariyla acele hareket ediyorsun sınav heyecanida panik yaptiriyor acele etme yavaş park et yaparsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde o şekilde yapıyordum zaten ama sınav esnasında hiç fark etmedim nolduysa baya bir genişten aldım dolayısıyla giremedim. Evet biraz sabırsızım ve her sınavda aşırı heyecan yapıyorum bu da beni batırıyor her zaman. Kısacası hevesim kursağımda kaldı, orayı atlatsam sınavı da geçebilirdim heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunalcakan -- 18 Ağustos 2014; 5:43:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.