Şimdi Ara

ikinci el 2012 cruze yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar. Arkadaşlar ilk sahıbınden 1.6 benzınlı 124 bg.arabının ruhsatına baktım ama modelını bulamadim.netten araştırdıgım kadarıyla lt sanırım(celık jant sıs farı cruze kontrol) araç 4800 de çizık bile yok.fiyatıda 36 bınlıra.eğer onay verırsenız fıyata pazartesı alacam dayıma.saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadasim araba alanlari balyozla dovdukleri bu zamanlarda araba alinmasini hic dogru bulmamakla beraber, illaki alinacaksa ONAY VERiYORUM... plus paketse iyi fiyat. dayina 10000tl koltuk cikabilirsen gidip yeni ceed almasini da onaylarim.

• 35000 tl ise ve lt ise alınır tüp takılır rahatça 50.000 binilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebu

arkadasim araba alanlari balyozla dovdukleri bu zamanlarda araba alinmasini hic dogru bulmamakla beraber, illaki alinacaksa ONAY VERiYORUM... plus paketse iyi fiyat. dayina 10000tl koltuk cikabilirsen gidip yeni ceed almasini da onaylarim.

cevabınız ıcın teşekkur ederım bugun ruhsata baktm lt pl yazıyor.bakalim bıraz kullansın mayis gıbı megane sport tourer aldırtcam.saygılar

• alın o fiyata lt plus :) iyiymiş cidden. mayıs gibi megane mı alır cruze ile devam mı eder görelim.
  • haziran sonunda 40.200'e HB LT WTCC AT SR almış biri olarak "pahalı" derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.