Şimdi Ara

İkinci el alacağım sistem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AEROCOOL VS3 ADVANCE KASA 2X USB 3.0
    700W COUGAR 80+BRONZE PSU
    ASROCK 960GM-VGS3 FX AM3+ 1866 MHZ DDR3 (SIFIR KART)
    AMD PHENOM IIX2 555 BLACK EDİTİON 3.20 GHZ
    2X4 GB ( 8GB )KINGSTON HYPERX GENESİS 1600 MHZ DDR3 RAM
    ASUS GTX560Tİ DİRECT CUII GDDR5
    AKASA NERO CPU COOLER
    120 GB İNTEL SSD DİSC
    LG DVD WR

PC'yi kardeşime alacağım.. GTA 5 VB oyunları çalıştırırmı ?
    Ayrıca fiyat uygunmudur
    Her arkadaşımın fikirleri ve önerileri benim için değerlidir.

Teşekkür ederim herkese.

Edit: Fiyat 900 Lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur12 -- 9 Mayıs 2015; 13:15:32 >

• 0nur12 0 kullanıcısına yanıt
    Hacı fiyatını yazmamıssınki bişeyler söyliyelim.
    gta v açar pc ama fazla bişey bekleme,ekran kartı idare eder düzeyde,işlemci biraz eski kalmış ama o sistem için yeterli olur
    fiyatını yaz bakalım bi sen
  • Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    Aşırı beklentim yok açıkcası. Gta V açsın, Orta ayarlarda akıcı bir şekilde oynatsın yeterlidir.

Verdiğim paraya değermi, Bu paraya daha güzel bir sistem toplanabilirmi merakım o yönde.
    ilginiz için teşekkürler, selametle
    gta v çok ekran kartı belleği istiyor o yüzden fazla bişey bekleme dedim
    benim görüşüm 1080p çözünürlükde gta v yi orta ayarlarda oynamak için 2 gb bellekli bi ekran kartı olması lazım
    o kart ile gta oynarsınız ayarları orta-düşük e bi şekilde ayarlayarak,akıcı şekildede oynanır ama gta çok sistem isteyen bi oyun

o paraya daha güzel bi sistem toplayamassın muhtemelen,0 bi ekran kartı alsan sadece gta yı orta-yüksek ayarda açmak için AMD R9 270x diyelim oda nerden baksan 550 tl
    daha anakart işlemci ram kasa hdd vs vs yok tek ekran kartı 550 lira
    800-900 liraya kötü bi sistem değil herhalde,daha iyisini belki şöyle toplayabilirsiniz,2.el parçaları tek tek alıp birleştirirseniz daha iyi bi pc toplama şansınız var,ama ssd felan olmaz sisteminizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 8 Mayıs 2015; 23:17:29 >
  • Aydınlattığınız için çok teşekkür ediyorum.
    Son bir soru, Bu sistemi ilerleyen zamanlarda upgrade edebilirmiyim ?
    upgrade edebileceğin parça bi işlemci var,anakartın en son destekledigi işlemciyi alıp takabilirsin,muhtemelen phenom x6 1090t felandır
    ama tavsiye etmem,bu sistemi upgrade yapmayı düşünmüyorsan al,çünkü işlemciyi upgrade edsen bile pek bişey değişmez senın upgrade edeceğin zamanda
  • Anladım teşekkür ederim. Upgrade etme niyetim yok, Zaten pek anlamıyorum da.
    Bütçede belli, Upgradeye müsaitte olsa, Nihayetinde 900 liralık bilgisayar. Söylediğiniz gibi bir ekran kartı zaten 500 Liradan başlıyor. O yüzden mevcut sisteme yüklü para ödemeyeceğimden, İleride upgrade yapmak istesem dahi, ulan boşa gitti diye büyük pişmanlık duyacağımı sanmıyorum.
    Gerek duyduğunda yine işimize yaradığı kadar birşey alırız artık :)
    İlgin için tekrardan teşekkür ettim üstad. İyi geceler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diğer ikinci el ürünler
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pazarlıkla alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam işlemcisi düşük çift çekirdek gta 5 5 en az 4 çekirdek bir işlemci ister ( en az diyorum) Ekran kartı bence iyi bellek boyutundan çok ddrr ve bit önemli sizdeki de ddr5 ve 256 bit ve bence zamanın iyi ekran kartlarından(gerçi hala iyi). Geri klan sistem sorunsuz gta 5 oynatır. Am işlemci hem biraz eski hem de çift çekirdek olduğu için çok bir şey bekleme . Düşük-Orta oyarlarda sıkıntı çıkarmaz gibi geliyor yine de. Yalnız bana bu sistem için fiyat 800 TL falan eder gibi geldi 2.elde. Şuanki piyasa fiyatlarına bkamadım tabi ki öncesine göre değerlendiriyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alternatif bir sistem daha buldum. Değerlendirirseniz sevinirim.
    Yorumunuz için teşekkürler ayrıca.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.