Şimdi Ara

ikinci el araba arayışında başımıza gelenler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
6.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: derememo

quote:

Orijinalden alıntı: 13NiGhT_M@Re

Geçen haftalarda aracımı satılığa çıkarttım ve haftaiçi ilk müsait anımda alıcılara arabayı gösterdim.İnsanlar o kadar çok hokkabaz düzenbaz ile karşılaşmış ki ister istemez sizede öyle yaklaşıyorlar.Arabada boya-darbe yok dediğimde tuhaf tuhaf bakıyorlardı.Yetkili serviste hem 30.000 bakımını yaptırdım hemde ekspertizini yaptılar.En son alıcı servis sorumlusunun şu sorusu ile dumur oldu;

Ser. tem: Abi sen arabayı alacak mısın?
    Alıcı: Hayırdır?
    Ser. tem: Yok abi sen almayacaksan ben alıcam da...
    Alıcı: :SSS

Umarım düzgün biri tarafından itinalı kullanılmış bir araç alabilirsiniz.

çok komikmiş.
    benimde 97 model broadway RL satma maceram olmuştu.
    1 - 2 kez de otopazarına götürmek zorunda kalmıştım.
    allahtan internete verdiğim bir ilana alıcı çıktı da sattım kurtuldum.
    yoksa o otopazarının ortamını bi daha çekemezdim.
    sattığım kişiyede araca hiç bi garanti ve güvencxe vermeyeceğimi, istediğin yere ve kişiye gösterebileceğini söyledim.
    arabanın benimle olan maceralarını anlattım.
    her iki tarafta mutlu bi alış-veriş yaptı.
    3-5 kuruş para için sahtekarlık yapmaya, bu dünyada kendine olan saygını ve öteki dünyanı yıkmaya değmez.

öyle diyorsa servis ve adam o arabayı servise gösterip de birde exper parası veriyorsa demekki arabadan hiç anlamıyormuş alıcı

• birine t araç satıcaktık araç garaj arabası çok az km yapmış nerdeyse madalyalık bir araçtı sanayide baktırdık ustalar almak istedi neyse adam geldi depoyu fulledi 100 km uzaktaki kendi ustasına götürdü onada ayrı para verdi sonra birde aracın satışını 2 gün sonra alabileceğini söyleyip aracı geri getirdi arabayı sırf bu kadar bakımlı olduğuna inanamayıp göstermek için 250 lira fazladan para verdi tabiki o almasaydı ustalardan biri alıcaktı

15 senelik 12 bin km de o km den farksız bir brodwaydi muayene için götürdüğümüzde madalyalık bir araba demişlerdi

tabi 90 100 binde bir r9 ilan verseniz 1 gün sonra satılıyor birde burdan bakabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.