Merhabalar. Tata Vista 2011 1.3 Multijet 75 bg araç aldım. Ekspere soktum. Bir kaç sorun var. Onları yaptırırsan motor durumu vs. iyi dedi. İlk defa araç aldığım için bu sorunların hangilerini nerede yaptıracağım konusunda net bilgi sahibi değilim. Bursa'dayım. Servis tavsiyesi de alabilirim. Yaptırmam gerekenler:
|
İkinci el araç aldım. Bir kaç sorun için tavsiyeleriniz gerekiyor.
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
siyah duman için pompacı ve enjektörcüye gitmen gerek muhtemelen enjektör pulları bitmiştir çok bir şey tutmaz. düşük ihtimal enjektörler revizyona girer biraz tuzlu olabilir.
diğer her şey için düzgün bir usta, düzgün bir özel servis halleder. şehir neresi usta tavsiyesi edenler olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: emir.ksksiyah duman için pompacı ve enjektörcüye gitmen gerek muhtemelen enjektör pulları bitmiştir çok bir şey tutmaz. düşük ihtimal enjektörler revizyona girer biraz tuzlu olabilir.
diğer her şey için düzgün bir usta, düzgün bir özel servis halleder. şehir neresi usta tavsiyesi edenler olur.
Teşekkür ederim hocam. Bursa'dayım.
-
mazot pompasındaki kaçak için pompacıya gideceksin. kaçaktan kasıt terleme mi yoksa gözle görülür kaçak mı bilemiyorum ama pompalar biraz terleme yapar fakat kara duman varsa muhtemelen pompa revizyon isteyebilir. 1.3 multijet pompaları üst kelepçeden de kaçak yapabiliyor o da aklında olsun.
geri kalanlar herhangi bir motorcuda halledilir.
-
İyi bir özel fiat servisi bulun, hepsini halleder. Enjektör vs. işlemler için de parçayı kendi söker, onaracak yere gönderir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X