Şimdi Ara

İKİNCİ EL ARAÇ SATIŞI DURMA NOKTASINA MI GELDİ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
2
Favori
7.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cengizhan66

ilan aciklamalari guzel baktim ama fiyat dediginiz gibi degil ayni kilometrede 32.750 e ilanlar var daha yuksek kmlerde 31.500 e kazasiz gene local boyali ilanlar var.

Simdi araciniz ticari bir arac ve ticari arac satin alanlar fazla boyaya deyisene takilmiyor tabi takilanlar vardir ama cogunluk onemli. Otomobilerde durum tam tersdir dogrudur.1.3 motor ticari bi aracin hor kulanilmasi bana pek ihtimal gelmiyor yani 600.000kmye kadar omru var sayacak olursak 150binde diye sana 37.500 odicegine 250binde 31.500 odemeyi secebilirler.Motor bozulsa bile 1.500tl cikma baska bi motor takilabiliyor(iscilik haric o nekadar olur bilemem) sonucta Fiat.

Alıntıları Göster
    doğrudur hocam bizim ticari değil galerici 36000 verdi biz 37 düşünüyoruz 40 yazanda var 200000 km de yani uygun olduğunu düşünüyoruz ama pazarlığımız var hiç değilse arayıp soranda olmuyor şu olurmu bu olurmu diyen

• quote:

Orijinalden alıntı: veilben

doğrudur hocam bizim ticari değil galerici 36000 verdi biz 37 düşünüyoruz 40 yazanda var 200000 km de yani uygun olduğunu düşünüyoruz ama pazarlığımız var hiç değilse arayıp soranda olmuyor şu olurmu bu olurmu diyen

Alıntıları Göster
    Ben buna inanamıyorum
    Galerici nin 36 verdiği araç 37ye 50 kere satılırdı
    İlan var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Ben buna inanamıyorum
    Galerici nin 36 verdiği araç 37ye 50 kere satılırdı
    İlan var mı

Alıntıları Göster
    üste verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: veilben

üste verdim

Alıntıları Göster
    Zaten üste vermeniz doğru olan
    Hiçbir galerici piyasanın 1000 altına araç almaz çünkü
    Hayırlısı olsun

• veilben kullanıcısına yanıt
    galericiye niye vermedin o zaman 36.000 verdiyse bide 37.500 pazarlikli ya adam pazarlikli diye 35.000 e almaya kalkarsa ??? bide soyle dusun bi haftadir ilanda demissin 36.000 e galericiye verip ISCTR (Ataturk bankasi) alsaydin suan 40.000den fazla paran olcakti bi haftaya
  • iyice durur inşallah.kaç yıllık arabalara onbinler çektiler yıllarca.daha da düşecek o arabaların fiyatları.
  • quote:

galericiye niye vermedin o zaman 36.000 verdiyse bide 37.500 pazarlikli ya adam pazarlikli diye 35.000 e almaya kalkarsa ??? bide soyle dusun bi haftadir ilanda demissin 36.000 e galericiye verip ISCTR (Ataturk bankasi) alsaydin suan 40.000den fazla paran olcakti bi haftaya
    nasıl olacak hocam şimdi versem olurmu
  • veilben kullanıcısına yanıt
    yerinde olsam veririm ve nakit parayi isletmeye baslardim ozelikle kriz aninda nakit para cok sey kazandirir
  • Milletin elinde patlasin abi.
    Kiytirik 97 model hondaya 30bin lira fiyat cekersen elinde kalir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yerinde olsam veririm ve nakit parayi isletmeye baslardim ozelikle kriz aninda nakit para cok sey kazandirir
    isletme derken? nasil isletme hocam?
  • Linuxxer L kullanıcısına yanıt
    Mevduat, döviz, borsa hangisi uyarsa size paranızı değerlendirin.

• Cruze kendi çapında güzel araç olabilir ama aynı kriterlerdeki focus golf megane jetta ile aynı fiyata satılamsını mı bekliyorsunuz anlamadım, aracın fiyatını belirleyen unsur sadece aracın özellikleri kalitesi motoru değildir, bir çok etmen var ve cruzda da bunların bir çoğu yok, cruze şuanda fiyat açısından gayet normalini yaşıyor

• Piyasa gerçekten baya bir durgun şuan satılan araçlar malum ekonomi yönünde genelde ya dizel clio yada lpg li Toyota corolla çünkü eskisi gibi değil artık durumlar belli millet fazla benzin parası verip hemde uğraşmak istemiyor ama eğer aracınız tertemiz ve piyasasından azıcık daha uygunsa hertürlü taliplisi çıkacağını düşünüyorum ha 10 günde olmazda 2 Ayda olur orası ayrı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.