Şimdi Ara

İKİNCİ EL ARAÇ SATIŞI DURMA NOKTASINA MI GELDİ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
7.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2008 Ford Fiesta aracımı istediğim fiyata sattım.
    2018 Model aracı istediğim fiyata aldım.
  • 30 altı piyasa fena değil. İnsanlar da alım gücü düştü veya tedbir alıyor mesela ben 2016 model full dizel otomatik fluence aracımı 78 bine verip 2011 model 1.2 i20 aldım 28.5 e 50 kağıt temiz kaldı parayı bankaya attım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bırak arabayı ben akıllı saatimi koydum ilana eskiden 3 5 mesaj gelirken artık hiç gelmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • superegoid S kullanıcısına yanıt
    Algılama sorunların var sanırım senin birader.? Laf atmadım sana, şikayette etmedim banane senin aracından yahu. aracının pahalı olduğu için satamadığını belirttim. Daha hâlâ gelip saçma sapan yok laf attın, yok ergensin gibi üslup takınıyorsun.Adamlığı’da, efendiliği’de senden öğrenecek değilim.

• Morenno M kullanıcısına yanıt
    Aynen 2000 model focusa 40 bin civarı yazan var.altın değil elmas.yıprandıkça değeri katlanıyor.
  • UTA Mania U kullanıcısına yanıt
  • Piyasadaki durgunluk sadece ikinci elde degil hemen hemen her sektorde var .Insanlar borc harc pesinde geziyor
    Durum hic iyi degil gördüğüm kadariyla

• quote:

Orijinalden alıntı: veni60

Eder etmez mesele o değil. Piyasa böyle herkes 50 ye koyarken sende aynı araba olsa 40 a koyacak mısın? Koymayacaksın. 2006 Astra h araçları Değişenli neredeyse komple boyalılarını 200 bine dayanmışlarını 41 42 ye koyuyolar. Ben de ilanda aracım var 2006 astra daha 100 binde değişeni yok. Kazası yok. Yolda gördüğün patlak e90 bmw lerden daha dikkat çekiyor arabam gerek opc rengi gerek tadında modifiyesi ile. 40 mı yazcam buna? Tabiki yazmadım. 47 den ilanda isterse satılmasın. Piyasası bu kardeşim. Kendinizde araba olsa anasını ağlatırsınız piyasanın ama ne araba var ne bişey paso ortalık karıştırın siz.

Alıntıları Göster
    Yanlış anlaşılma olmasın 2006 model astra h 196.000 km aracımı 35 bine sattım aralık ayında. Demek ki piyasası 41-42 değilmiş. Hatta 36 ya anlaştık. Alıcı kontrol ettirirken aracı, 1 yerinde benim bilmediğim boya çıktı. Direk 35 dedi yani 1.000 tl kırdı. Bende bir kaç sanayiden tanıdığımı aradım durum böle böle boya çıktı falan adam 35 veriyor ne yapayım dedim. Hiç uğraşma piyasa zaten kötü ver gitsin dediler. İyi ki sözlerini dinlemişim. Yoksa şimdiye hala tırmalıyor olacaktım. Bu arada ilanı 38 den açtım bir allahın kulu aramadı. 36,5 olarak güncelledim ve dediğim olaylar oldu.

• Fiyatlar mide bulandıran bir hal aldı piyasada haliyle eskisi kadar canlı değil.
  • piyasayi bu hale getirende insanlar..hurda araclara 20 -30 istersen kimse almaz tabi...

• quote:

Orijinalden alıntı: zed

Daha fazla uzatıp konuyu kirletmek istemiyorum. İstersen başka konuda devam ederiz. Mesajını görüp Cruze düşünen kişi aldıktan sonra gerçek verilerle karşılaşınca burada "Benim aracım neden çok yakıyor?" diye konu açmasın diye mesajına cevap verdim. Şehiriçi 7,5 lt atmosferik 1.6 ile benim için imkansız. Cruze kullanan arkadaşlarım var ve grupları da var, hiçbirinde görmedim. Ama iş benimle de kalmıyor veriler aşağıdaki linklerde var. Fabrika verisinin altında yakıt tüketebiliyorsan ne mutlu sana... Ortalama 7,5 lt dersen bir nebze inanabilirim.
    http://www.thecaryoudrive.com/tr/03267486c0https://www.auto-data.net/tr/chevrolet-cruze-sedan-1.6-16v-124hp-16937http://www.arabateknikbilgi.com/otomobiller/2009-2014-chevrolet-cruze/

Alıntıları Göster
    Yahu senin inanıp inanmaman kimin umrunda..bak ne diyorum sana, 2012 den beri ben bir kere bile 9 lt görmedim..normalde fabrika verisinden fazla yakar araçlar.. peki o zaman bu cruze un gerçek verileri 11 -12 litre mi..

Manüel aracım..8.5 seyrek gördüm.. 6.5 da görmedim..ama 6 senedir 7 küsurlarda gidiyorum..

İzmir içi açık trafik ağırlıklı bir sürüşte bu neyine garip geliyor..

Neyse..haşa daha gerçek veriler diyor..he gerçek veriler..

Ben bi internet sitesinde,hiç tanımadığım birilerini etkilemek için bayır aşağı giderken foto çekmiştim..onu koydum..

Normal verilerim, şehir içi 15, şehir dışı 9.sen mutlu ol yeter ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

Yahu senin inanıp inanmaman kimin umrunda..bak ne diyorum sana, 2012 den beri ben bir kere bile 9 lt görmedim..normalde fabrika verisinden fazla yakar araçlar.. peki o zaman bu cruze un gerçek verileri 11 -12 litre mi..

Manüel aracım..8.5 seyrek gördüm.. 6.5 da görmedim..ama 6 senedir 7 küsurlarda gidiyorum..

İzmir içi açık trafik ağırlıklı bir sürüşte bu neyine garip geliyor..

Neyse..haşa daha gerçek veriler diyor..he gerçek veriler..

Ben bi internet sitesinde,hiç tanımadığım birilerini etkilemek için bayır aşağı giderken foto çekmiştim..onu koydum..

Normal verilerim, şehir içi 15, şehir dışı 9.sen mutlu ol yeter ki.

Alıntıları Göster
    Tamam sensin şampiyon

• bir araba bulup alan 5000tl üstüne hemen sahibindene koyuyor. Ucuz satan enayi muamalesi görüyor? piyasada herkez araba al-satcısı olmuştu. Şimdi Ekonomi de bozulunca millet aç karnını zor doyurmaya çalışıyor...
  • Markette poşet bile vermiyorlar, araba alan olur mu bu piyasada,,

• ekonomik kriz var diyorlar hiç duymadınız mı :)
    neyse ki hala iyimser düşünenler var ,yoksa üste para verseniz alacak kimse bulamazsınız (malum araç durduğu yerde dahi masraf çıkartıyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan66

ilani gosterirmisin

Alıntıları Göster
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-fiat-2-sahibinden-hatasiz-doblo-1.3-multijet-safeline-full-654080666/detay/

buyurun hocam emsalleri 38 40 istiyorlar hiç biri aramıyor pazarlığımızda var

• 2 aydır 40-45 bin TL bütçe ile araç bakıyorum model marka takıntım hiç yok herşeye bakıyorum, gördüğüm okuduğum ilanlara gülsemmi ağlasammı bilemedim.

Sıfır araba fiyatları delirince 2. el ayrı bi saçmalık olmuş. Al sat tayfanın kazıklama çabaları, pert arabayı lokal boyalı diye satanlar, bilmem kaç model donanımsız teneke arabalarına efsane kasa efsane motorlu ayaklarına komik rakamlar isteyenlermi dersin, bunları görüp arabası temiz olanda bu hurda x yaparsa benim temiz aracım 2x yapar diyerek hepten uçanlarmı dersin özetle ülkemde şu an 2. el araba almak zor saçma ve komik halde.

Bende paramı attım bankaya araba bakmayı bıraktım...
  • Sıfırından pahalıya satılmaya çalışılan dünya kadar ilan var sarı sitede.
    Adam markanın fiyat listesine bakıp 2 yıllık 40-50bin km'deki arabasına sıfırından pahalı fiyat yazıyor.
    Bayilerden birini arayıp sorsa zaten liste fiyatından 5-10 aşağı olacağını görecek ama nerde o kafa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veilben

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-fiat-2-sahibinden-hatasiz-doblo-1.3-multijet-safeline-full-654080666/detay/

buyurun hocam emsalleri 38 40 istiyorlar hiç biri aramıyor pazarlığımızda var

Alıntıları Göster
    ilan aciklamalari guzel baktim ama fiyat dediginiz gibi degil ayni kilometrede 32.750 e ilanlar var daha yuksek kmlerde 31.500 e kazasiz gene local boyali ilanlar var.

Simdi araciniz ticari bir arac ve ticari arac satin alanlar fazla boyaya deyisene takilmiyor tabi takilanlar vardir ama cogunluk onemli. Otomobilerde durum tam tersdir dogrudur.1.3 motor ticari bi aracin hor kulanilmasi bana pek ihtimal gelmiyor yani 600.000kmye kadar omru var sayacak olursak 150binde diye sana 37.500 odicegine 250binde 31.500 odemeyi secebilirler.Motor bozulsa bile 1.500tl cikma baska bi motor takilabiliyor(iscilik haric o nekadar olur bilemem) sonucta Fiat.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.