Şimdi Ara

ikinci el bi set aldım, kurulumu için yardım ve tavsiyeler??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama gözüme güzel göründü ve resimlerdeki seti pat die alıverdim . yalnız ilk defa set düzdürücem ve tavsiyelerinize ve bilginize ihtiyacım var. bu cihazlarla ne yapabilirim, nasıl bağlasam verim alırım, eksikler ve fazlalıklar neler? araba vokswagen caddy. ben erjinal teybe bağlatmayı düşünüyorum fakat iyi olmaz diyecek olursanız bir de elimde pioneer 9350 teypte var. hı bi de resimde gördüğünüz jvc'den 2 takım var. fikirlerinizi bekliyorum. umarım pişman olmam aldığım için.

ayrıca bu pandizotu aldım. 4 adet oval yeri var orada. kenardakiler yuvarlak gibi görünüyor, yanıltmasın.
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-vw-volkswagen-caddy-bagaj-ustu-hoparlor-pandizotu-131375435/detay/

https://store.donanimhaber.com/9e/21/97/9e21978641cd5b685a3ca710dfdcced9.jpg
    https://store.donanimhaber.com/67/c3/bc/67c3bcfe88f8266f917c8cd2e1bdd6d3.jpg
    https://store.donanimhaber.com/d6/ef/2e/d6ef2e1fa92ae9060cbd988a949bc629.jpg
    https://store.donanimhaber.com/9c/69/3c/9c693c78f80457f0719624f652b57d60.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josefkoksal -- 19 Temmuz 2013; 4:12:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: josefkoksal

arkadaşlar iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama gözüme güzel göründü ve resimlerdeki seti pat die alıverdim . yalnız ilk defa set düzdürücem ve tavsiyelerinize ve bilginize ihtiyacım var. bu cihazlarla ne yapabilirim, nasıl bağlasam verim alırım, eksikler ve fazlalıklar neler? araba vokswagen caddy. ben erjinal teybe bağlatmayı düşünüyorum fakat iyi olmaz diyecek olursanız bir de elimde pioneer 9350 teypte var. hı bi de resimde gördüğünüz jvc'den 2 takım var. fikirlerinizi bekliyorum. umarım pişman olmam aldığım için.

ayrıca bu pandizotu aldım. 4 adet oval yeri var orada. kenardakiler yuvarlak gibi görünüyor, yanıltmasın.
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-vw-volkswagen-caddy-bagaj-ustu-hoparlor-pandizotu-131375435/detay/

slm mrb öncelikle iyi bir verim almak istiyosan bahsettiğin 9350 i kullan kardeş yani ana üniteni değiştir ikincisi jameson hikaye bir anfi 5 para etmez ama almışsın yapcak bişey yok pıoneer ovallerini ve jvc lerini onla kullanırsın sana saglam bir mono anfi lazım bas ın kaç ohm bilmiyorum ama muhtemelen 2 ohm dur iki bas ın toplam rsms degeri 250x2 500 rms jvc ler sıfır sa sayet neden en azından alpine almadın onu da anlamadım fiyatları onun da çok uygun iyi kötü gitsin diyosan sana bi tek mono anfi lazım eksiğin bu ,yanlız ben bide resimde 38 cm gibi geldi iki tane 1000 lık e o mi takımların hikaye gibi kalacagını düşünüyorum bu da bnm düşüncem

• Bu seti komple birinden aldım. Jvs ler ondan geldi. Gidip özellikle almadım yani. Mono anfi olarak ne tavsiye edersiniz? Ayrıca son dediğinizi almadım, 38 cm gibi geldi hikaye kalacağını düşünüyorum fln derken ne demek istediniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu seti komple birinden aldım. Jvs ler ondan geldi. Gidip özellikle almadım yani. Mono anfi olarak ne tavsiye edersiniz? Ayrıca son dediğinizi almadım, 38 cm gibi geldi hikaye kalacağını düşünüyorum fln derken ne demek istediniz?

mono anfi olarak 2 ohm yada 4 ohm da 500 rms verecek bi anfi bakman yeterli olcaktır ,marka olarak jbl,kicker,m acustic,cadence bakabilirsin 38 cm galiba basların onlara hikaye demedim ,sadece o baslara jvc ler hikaye gelebilir yani yetersiz kalabilir
  • Hmm, anladım. Bugün bi tesisatçıya gittim. Adamın tavsiyesi jvs leri boşverip bi çift daha oval almam. Ayrıca dediğiniz gibi basslar için bi jbl amfi al dedi. Ayrıca biraz yüklü bi set olacağı için 2-2.5 faradlik kapasitör bağlayalım dedi. Kafama yattı gibi. Sizde amfi konusunda aynı şeyi sölediniz zaten. 500-600 rms bi amfi bakıcam hemen. Ne tavsiye edersiniz?? Hem fiyat hem performans olarak iyi bişe olursa fena olmaz . Son bişi daha; amfileri bass kabinin arkasına bağlamamın bi sakıncası olur mu?? Titreşşmden fln etkilenir mi??

• quote:

Hmm, anladım. Bugün bi tesisatçıya gittim. Adamın tavsiyesi jvs leri boşverip bi çift daha oval almam. Ayrıca dediğiniz gibi basslar için bi jbl amfi al dedi. Ayrıca biraz yüklü bi set olacağı için 2-2.5 faradlik kapasitör bağlayalım dedi. Kafama yattı gibi. Sizde amfi konusunda aynı şeyi sölediniz zaten. 500-600 rms bi amfi bakıcam hemen. Ne tavsiye edersiniz?? Hem fiyat hem performans olarak iyi bişe olursa fena olmaz . Son bişi daha; amfileri bass kabinin arkasına bağlamamın bi sakıncası olur mu?? Titreşşmden fln etkilenir mi??

Hiç bi cacık olmaz basa baglasan sıkıntı yok ama tam koltuğa dayama ok , ya senin 2 basın var tek olsa 2ohm olarak 600.1 yeter di de sana 1201.1 lazım yada m acustic 2000.1 4 ohm da 500 rms alıcagın bi anfi acaba 600.1 4 ohm da 500 rms verir mi ama çok zor imkansız :) dedim di jvc şer hıkaye die :) kapasitör de az biraz abartmış fazla para dökme :)

• bende fazla para dökmeme taraftarıyım ama çıktıkça çıkıyor bişeler . sanki fotolardaki seti aldım, arabaya koyunca çalıcakmış gibi hissettim bi an . aslında ilk setim bu. nie tek subw + bi çift oval ve bunları beslicek bi amfi ile başlamadıysam artık. nese girdik bir alamete bakalım =)). yalnız bu tavsiyelerde bulunduğun amfiler çok para =(. yukardaki sete verdiğim para kadar bi de tek amfiye mi vericem . hevesim kırılıyo böle. şimdi alınacaklar; caddy için teyp kasası, 1 çift oval pioneer, amfi, kapasitör (bunu araştırıyım iyice gerek olup olmayacağını), kablo takımı. daha çok iş var .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bende fazla para dökmeme taraftarıyım ama çıktıkça çıkıyor bişeler . sanki fotolardaki seti aldım, arabaya koyunca çalıcakmış gibi hissettim bi an . aslında ilk setim bu. nie tek subw + bi çift oval ve bunları beslicek bi amfi ile başlamadıysam artık. nese girdik bir alamete bakalım =)). yalnız bu tavsiyelerde bulunduğun amfiler çok para =(. yukardaki sete verdiğim para kadar bi de tek amfiye mi vericem . hevesim kırılıyo böle. şimdi alınacaklar; caddy için teyp kasası, 1 çift oval pioneer, amfi, kapasitör (bunu araştırıyım iyice gerek olup olmayacağını), kablo takımı. daha çok iş var .

Tek bas olsaydı kardeş resmen bedava fiyata mono bulabılırdın ama çift bas oldugundan iş degişiyo iki katı lzm işte :)

• quote:

arkadaşlar iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama gözüme güzel göründü ve resimlerdeki seti pat die alıverdim . yalnız ilk defa set düzdürücem ve tavsiyelerinize ve bilginize ihtiyacım var. bu cihazlarla ne yapabilirim, nasıl bağlasam verim alırım, eksikler ve fazlalıklar neler? araba vokswagen caddy. ben erjinal teybe bağlatmayı düşünüyorum fakat iyi olmaz diyecek olursanız bir de elimde pioneer 9350 teypte var. hı bi de resimde gördüğünüz jvc'den 2 takım var. fikirlerinizi bekliyorum. umarım pişman olmam aldığım için.

öncelikle pioneer 9350 takıcaksın o araca başka yolu yok var ama iyi olmaz. jvc leri teybe bağla. daha sonra ovalleri amfinin 2 çıkışına tek tek bağla ve bassları da amfinin diğer 2 kanalına köprüle bağla. Amfi besliyemez idare eder. Daha sonra gider 1 tane mono amfi alırsın bence bu amfi de jbl gto 601.1

pandizot almışsın eğer 4 adet oval bağlıyacaksan o amfi sadece ovallere yeterli olucaktır.

2 bass içinde jbl gto 601.1 alırsın en fazla 300 - 350 liradır bu amfinin 2. eli ama sıfır olsun dersen soundmagus dk1200 var onu al tak sıkıntı olmaz oda çalıştırır

• quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

öncelikle pioneer 9350 takıcaksın o araca başka yolu yok var ama iyi olmaz. jvc leri teybe bağla. daha sonra ovalleri amfinin 2 çıkışına tek tek bağla ve bassları da amfinin diğer 2 kanalına köprüle bağla. Amfi besliyemez idare eder. Daha sonra gider 1 tane mono amfi alırsın bence bu amfi de jbl gto 601.1

pandizot almışsın eğer 4 adet oval bağlıyacaksan o amfi sadece ovallere yeterli olucaktır.

2 bass içinde jbl gto 601.1 alırsın en fazla 300 - 350 liradır bu amfinin 2. eli ama sıfır olsun dersen soundmagus dk1200 var onu al tak sıkıntı olmaz oda çalıştırır

jvclerden vazgeçtim tamamen. şimdi pandizota da uygun olacağı için 4 oval takıcam. mecbur jbl gto 601.1 alıcam görünüyor galiba =(. peki bygammer, kapasitör kullanmam gerekiyor mu? bu kapasitör konusunda pek bilgim yok. böle çift sub. ile tesisat kuracağımı hiç düşünmemiştim ve araştırmadım o yüzden. kapasitörün bu tesisata faydası veya olmamasının zararı ne olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: mamuli

Tek bas olsaydı kardeş resmen bedava fiyata mono bulabılırdın ama çift bas oldugundan iş degişiyo iki katı lzm işte :)

kendime iş çıkarmada üzerime yok =)). nese salı günü bi izmir e gidicem. bi kaç yer tavsiye ettiler. gidip bi bakıyım, umarım halledecek şekilde dönerim =). set öylece durdukça moralim bozuluyo. taksitle fln alırım artık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mamuli

kendime iş çıkarmada üzerime yok =)). nese salı günü bi izmir e gidicem. bi kaç yer tavsiye ettiler. gidip bi bakıyım, umarım halledecek şekilde dönerim =). set öylece durdukça moralim bozuluyo. taksitle fln alırım artık.

E inş :) bi ar-ge yap bakalım

• quote:

quote:

jvclerden vazgeçtim tamamen. şimdi pandizota da uygun olacağı için 4 oval takıcam. mecbur jbl gto 601.1 alıcam görünüyor galiba =(. peki bygammer, kapasitör kullanmam gerekiyor mu? bu kapasitör konusunda pek bilgim yok. böle çift sub. ile tesisat kuracağımı hiç düşünmemiştim ve araştırmadım o yüzden. kapasitörün bu tesisata faydası veya olmamasının zararı ne olur?

2 farad kapasitör alıp alıcağın jbl 601.1 bass amfisine bağlat yeterli olur

• http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-amfi-ma-audio-m1-750m-2000w-1000w-rms-mono-amfi-130872181/detay

böyle bişe işimi görmez mi? bilgi eksikliğimden kaynaklanıyor böle sorularım ama, 400 tl ye 500 rms veren bi amfi tavsiye ediliyor, bu 1000 rms veriyo ve fiyat çok uygun. gerçi ucuz etin yahnisi kötü olur gibi bişe sölerler

• quote:

quote:

quote:

2 farad kapasitör alıp alıcağın jbl 601.1 bass amfisine bağlat yeterli olur

bayrama kadar çok çalışmam gerekecek iş konusunda. bana iyi masraf çıkardı bu sistem =)). gidip izmirden alalım bakalım şu cihazları. bu ay feleğim şaşacak

• Nette sıfır ayarında bir sound magus dk1200 buldum ve 240 tl ye aldım. İnşallah yarına elimde olur. Şimdi caddy arabaya pioneer teyp bağlanacak, 4 adet oval jameson amfiye bağlanacak ve pandizotlara yerleşecek. 2 jbl bas mono amfiye bağlanacak ve de bir kapasitör takılacak. Arkadaşlar bunlara el emeği 100 tl istiyor bi yer. Fiyat nasıl? İzmir yakınlarındayım, bağlatabileceğim önereceğiniz bir yer var mı aceba??

• quote:

Nette sıfır ayarında bir sound magus dk1200 buldum ve 240 tl ye aldım. İnşallah yarına elimde olur. Şimdi caddy arabaya pioneer teyp bağlanacak, 4 adet oval jameson amfiye bağlanacak ve pandizotlara yerleşecek. 2 jbl bas mono amfiye bağlanacak ve de bir kapasitör takılacak. Arkadaşlar bunlara el emeği 100 tl istiyor bi yer. Fiyat nasıl? İzmir yakınlarındayım, bağlatabileceğim önereceğiniz bir yer var mı aceba??

Güç ve RCA kabloları mevcutsa 100 TL bence fazla hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_avalon

quote:

Nette sıfır ayarında bir sound magus dk1200 buldum ve 240 tl ye aldım. İnşallah yarına elimde olur. Şimdi caddy arabaya pioneer teyp bağlanacak, 4 adet oval jameson amfiye bağlanacak ve pandizotlara yerleşecek. 2 jbl bas mono amfiye bağlanacak ve de bir kapasitör takılacak. Arkadaşlar bunlara el emeği 100 tl istiyor bi yer. Fiyat nasıl? İzmir yakınlarındayım, bağlatabileceğim önereceğiniz bir yer var mı aceba??

Güç ve RCA kabloları mevcutsa 100 TL bence fazla hocam.

evt , bi kaç kişi daha çok dedi bu fiyata. bi tanıdık aracılığıyla yarın bi yere daha sorucaz bakalım. amfi de yarın geçiyo daha elime. fiyatı uygun sölerse hemen bağlatıcam.

• arkadaşlar seti düzdüm, herşey iyi güzel fakat aldığım kapasitör sorunlu çıktı. seti bağlayan arkadaşta bu kapasitör bi işe yaramaz, süs niyetine takarsın fln gibi laflar etti. bilginiz var mı bu kapasitör hakkında?
     ikinci el bi set aldım, kurulumu için yardım ve tavsiyeler??
  • josefkoksal J kullanıcısına yanıt
    sahsen ben ilk defa gördüm diyebilirim :)))) olsun sen tak yinede mutlaka bir faydası olur..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.