Şimdi Ara

İkinci el bulduğum rx6700 xt alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar.Yeni bir ekran kartı alacağım ve böyle bir ilam buldum.İlk bakış olarak temiz görünüyor 29 dk lık bir furmark testi koymuş arkadaş ilana.1-2 ay daha garantisi olduğunu söylüyor sadece oyun oynadığını sistem yükseltmek için sattığını belirtti.Görselleri buraya bırakıcam.Siz de tamam güzel derseniz 8850 liraya sipariş vericem param güvende ile. Sizce farklı bir test vs. istemelimiyim yoksa furmark yeterlimidir? İkinci el bulduğum rx6700 xt alınır mı? İkinci el bulduğum rx6700 xt alınır mı? İkinci el bulduğum rx6700 xt alınır mı? İkinci el bulduğum rx6700 xt alınır mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Aynı modelden aldım coil whine çıktı kulaklık taktığım için sıkıntı olmuyor ama bunu da göz önünde bulundurun
    Fanları sessiz ve serin çalışıyor oyunlarda 60 dereceyi geçmiyor
    Ama aldığınız kartta coil whine çıkma ihtimali var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fan ayarı otoda değil bu arada. blower fanlı kartta bile %80 fan ayarına çıkmıyor testlerde. fan hızı manuel ayarlanmış büyük ihtimal. fiyatta yüksek. Asus marka giriş ve orta segment kartlarda coil whine(bobin zırıltısı) olma ihtimali çok yüksek. bu konuda bilgi isteyin. ben olsam o paraya 3070 alırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.