Şimdi Ara

İkinci El Fiyatları mi saçma ben mi yanlış düşünüyorum. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: obyilmaz

Arkadaslar sıfır megane hb yada astra hb bakıyorum. İkinci ellerine baktigimda fiyatlar çok Uçuk. Yani sıfıri 48 bin olan araca 42 43 bin minimum, 60 bin olana 50 bin filan istiyorlar. Bu fiyatlara bu araclari alan varmi? Yani mesela net konusalim astra hb sifir arac 48.000 tl, şimdi baktim siteden en ucuz arac 42-43 bin. Yani 5 bin verip sıfır almayip bunları kim tercih eder acaba? ? Benmi yanlis düşünüyorum? ? Saygilar

Sıfırı 72000 olan aracı 12000km de iken 63000'e aldım.Ufak tefek rutuşuda vardı.Aracı hangi koşullarda aldığınız önemli bence.
    Daha önce sıfır araç aldığım için sıfır olsun diye kasmadım.Fazla km yapmıyorum.Tek istediğim satacağımda en kötü ihtimal aldığım paraya verebilmekti.
    Çünkü her an paraya çevirmem gerekecek durumdayım.
    Geçen gün gözümün önünde tertemiz bir araç olmayacak paraya satıldı.Satan kişi ak saçlı heyecanlı bir amcaydı.Pazarlık yapan gençler adamın heyacanına tavrına ara ara arkalarını dönüp gülüyorlardı.
    O paraya bana verse cebimde hiç para yokken kredi çakip alırdım.Aracı satandan almak önemli.Tok satıcıdan mal alınmıyor.
    Bu ara araç almak için en iyi satmak için en kötü zaman.Bayilerde gerçek bir indirim var.Tavsiyem niyetiniz varsa piyasay araştırıp bu fırsattan yararlanmanız.
    Eğer araç alacaksanız almadığınız her yıl zarardasınız.Alım gücümüz düşüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

kardeşim şuanda sıfır alacak maddi duruma çok şükür sahibim. altımdaki araç 3.aracım. şimdiye kadar hiç sıfır araba almadım. hep 2.el kullandım hiç sıkıntı yaşamadım. öyle aşırı zenginleşmedikçe de sıfır araç almayı düşünmüyorum. 2.el olarak çok temiz araçlar var zaten. mesele çabuk karar verip araç almak. yoksa beklemek çözüm değil. ihtiyacınızı öteliyorsunuz ama fiyatlar yükseliyor. maalesef burası türkiye. ben de sizin dediğinizi mantıklı bulurdum avrupada amerikada yaşasam. ama maalesef ülkemizin gerçeklerine göre yaşamak zorundayız.

Zaten kafam allak bullak hocam ;) günde 10 kez fikir değiştiriyorum. Zor. ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mc33

quote:

Orijinalden alıntı: obyilmaz

Arkadaslar sıfır megane hb yada astra hb bakıyorum. İkinci ellerine baktigimda fiyatlar çok Uçuk. Yani sıfıri 48 bin olan araca 42 43 bin minimum, 60 bin olana 50 bin filan istiyorlar. Bu fiyatlara bu araclari alan varmi? Yani mesela net konusalim astra hb sifir arac 48.000 tl, şimdi baktim siteden en ucuz arac 42-43 bin. Yani 5 bin verip sıfır almayip bunları kim tercih eder acaba? ? Benmi yanlis düşünüyorum? ? Saygilar

Sıfırı 72000 olan aracı 12000km de iken 63000'e aldım.Ufak tefek rutuşuda vardı.Aracı hangi koşullarda aldığınız önemli bence.
    Daha önce sıfır araç aldığım için sıfır olsun diye kasmadım.Fazla km yapmıyorum.Tek istediğim satacağımda en kötü ihtimal aldığım paraya verebilmekti.
    Çünkü her an paraya çevirmem gerekecek durumdayım.
    Geçen gün gözümün önünde tertemiz bir araç olmayacak paraya satıldı.Satan kişi ak saçlı heyecanlı bir amcaydı.Pazarlık yapan gençler adamın heyacanına tavrına ara ara arkalarını dönüp gülüyorlardı.
    O paraya bana verse cebimde hiç para yokken kredi çakip alırdım.Aracı satandan almak önemli.Tok satıcıdan mal alınmıyor.
    Bu ara araç almak için en iyi satmak için en kötü zaman.Bayilerde gerçek bir indirim var.Tavsiyem niyetiniz varsa piyasay araştırıp bu fırsattan yararlanmanız.
    Eğer araç alacaksanız almadığınız her yıl zarardasınız.Alım gücümüz düşüyor.

Evet şu 15 gün içinde bir karar vereceğim. Suan Oyak kampanya ile clio joy 1.2 yada Megane hb 1.5 dci arasında yim. Yada Astra hb 1.6 Edition. Olmadı ikinci el auris yada Mazda 3;))) ne çok araba bakıyor musum ;) alamamam gayet normal

• obyilmaz O kullanıcısına yanıt
    2.elde dizel araçları eleyin. mümkün oldukça lpgli araçlara yönelin. mazda alış satışı zordur eleyin. clio yada astranın lpglisini temizini bulursanız kaçırmayın. fiyat olarak ne düşünüyorsunuz? belki alternatif önerebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

2.elde dizel araçları eleyin. mümkün oldukça lpgli araçlara yönelin. mazda alış satışı zordur eleyin. clio yada astranın lpglisini temizini bulursanız kaçırmayın. fiyat olarak ne düşünüyorsunuz? belki alternatif önerebilirim?

İkinci El dizel değil zaten. Renault larin hepsi sıfır. Mazda ucuz ve konforlu die tercih ediyorum.

• Hocam 2 kere sıfır 2 kere 6000 ve 12000 km de araç aldım.onlarda garantiliydi sonuncuyu bilmem. Hala kullanıyorum diğerlerinde şükür zararım olmadı.
    Diyeceğim alacağın aracı senden daha iyi bilen olmaz.
    Uzun süre binecekse mazda al.bugün izledim adamlar turbosuz atmosferik motora yarış arabaları gibi sıkıştırma yapmış.araç tasarruflu ,tüple uğraşmazsın.gerçekten teknoloji konuşmuş.bun o segmentte kimse o argeyi yapmıyor.manifoltlara ,egzozlara kadar geliştirmişler.

Ama yok sıkılırım satarım diyorsan 2. Eli olan araç al.sıfır hiç alma.mazda alma .satmayacaksan sıfıra gir.
    Çokta düşünme.beğendiğin aracı al.herşey para değil.içine sinsin mutlu ol.ben bugün 1.7 sıfır corsa bulsam alırım 30000 de veririm .önemli olan aracın beklentilerini karşılaması. gerekirse beğendiğin aracı kirala sür.bak içine siniyor mu.ama bekleme Ocak olur indirim azalır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatların uçuşa geçtiği bir gerçek. 2 tane örnek vereyim sizlere;
    Ocak/2013'te Opel İnsignia 1.4 T 140 PS Edition Elegance+Sunroof 51.750'ye sattığımız araba şimdi 56.000,
    Aralık/2013'te Vw Jetta 1.2 TSI DSG Comfortline (opsiyon donanımları ile Highline seviyesinde bir arabaydı) 50.000 TL'ye sattığımız araba şimdi 60.000 TL satılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.