Şimdi Ara

İkinci El Fiyatları mi saçma ben mi yanlış düşünüyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

Sen 48 bine sıfır araç alıp 3 ay sonra kazasız belasız kaça satardın?Eğer 40 bin altı diyorsan sıfır al 3 ay sonra arabana talibim.

3 ay kullanilmis araci 40 bine bulsam bende alirim. İlanlar öyle değil. Yani yanılıyorsam söyleyin lütfen. Bakiyorum 2 yil kullanilmis 30.000 km yol yapmış araclar 42 bin civarı . Ne kadar kaza yaptıkları da soru işareti. Yani 5 6 bin için degmeyecek risk. Yani benmi yanlis düşünüyorum bilmediğim için soruyorum. ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu araç hakkındaki düşünceleriniz nedir acaba? Fiyat konusunda.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-orjinal-ve-asil-185825055/detay
  • Popüler arabalara bakarsan normaldir, Mazda,Mitsubishi veya ilandaki 2.0 motor gibi araçlara bakman lazım uygun fiyatlı araç almak için.
  • Eee uçuk olcak tabi nasıl para kazancaz biz. Benim arabamın değeri 1 sene önce 22.000 23.000 civarlarıydı şimdi 28-29.000 den gidiyor bende o fiyattan ilan açtım. Deli kar edicem 19 a almıştım alırken
  • quote:

Orijinalden alıntı: saybilek

Şu araç hakkındaki düşünceleriniz nedir acaba? Fiyat konusunda.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-orjinal-ve-asil-185825055/detay

2.0 yada Ford düşünmuyorum . Astra mazda 3 ve auris e bakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obyilmaz -- 8 Kasım 2014; 15:57:59 >
  • 1 ocaktan sonra ötv artışı olmaz ve kalan 2014 leri satmaya başlarlarsa belirli markalarda güzel indirimler olur ancak şu an herkeste ötv korkusu var, kurlar deseniz yukarı doğru can atıyor o yüzden sene sonuna dek bu saçma fiyatlar devam edecektir, yazdan bu yana araç alımlarını erteleyenler kışa doğru ucuzlayacak diyenler sadece hayallerini ötelediler.

• İkinci el araç fiyatları çok yüksek gerçekten bende honda civic bakıyorum 1996-1999 1.6ies modeline 20-30 bin arası fiyat çekiyorlar ,2001-2005 vtec modellerine 25-35 arası istiyorlar ,kesinlikle bu kadar uçuk fiyatları hak etmiyor bu araçlar , herkes şişirilmiş fiyattan araç satıyor.
  • Bakıyorumda 2 yılda bir araç değiştire(bile)n arkadaşlar ikinci el araç fiyatlarının şişkinliğinden memnunlar. Midesi dolu olan herzamanki gibi memnun halinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: needacar

Bakıyorumda 2 yılda bir araç değiştire(bile)n arkadaşlar ikinci el araç fiyatlarının şişkinliğinden memnunlar. Midesi dolu olan herzamanki gibi memnun halinden.

Tabiki aracı olanlar prim yaptılar. Bizim arkadaş 2 yil önce 22 bine aldığı toyota Corolla sini 33 bine koydu düşünün yani. ..

• Very Big kullanıcısına yanıt
    ufak bir ekonomi bilgisi ile yorumunuzun saçma olduğunu herkez anlar dostum senin 19000 aldığın araç şimdi piyasası 29000 iken yeni alacağın aracında fiyatı bir o kadar artmış olur. Olanaklarınız el verdiği halde konforu bırakıpta dolmuşa binecekseniz orasıda sizinle alakalı bir durum sonuçta araba lüksten çıkıp ihtiyaç olalı yıllar oluyor
  • obyilmaz O kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aracı olanlardan bahsetmiyorum, benimde aracım var 6 sene önce 0 aldım. Benim kastettiklerim 2 yıld bir araç değiştirebilecek maddi güce sahip arkadaşların ikinci el araçlarla 0 ları arasındaki makasın %15 i geçmesini istememeleri. Sıfırı 60 olan 1 yıllık aracı 55-56 ya satmaya çalışan arkadaşlar bunlar.

• 2. elde arada 5-6 bin tl fark varsa öpün başınıza koyun sahibinden.com da 2. el 0 km den pahalı araç dolu sebebi sıra beklemiyorsunuz .
  • Kondisyona göre fiyat farkının olduğu bir piyasa iyi olurdu. Göstergesi, elektriği çalışmayan arabaya piyasanın yarı fiyatı istense kalite de artar. Arabadan anlamayan adam alsa yolda yanmaya başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -kaya

ufak bir ekonomi bilgisi ile yorumunuzun saçma olduğunu herkez anlar dostum senin 19000 aldığın araç şimdi piyasası 29000 iken yeni alacağın aracında fiyatı bir o kadar artmış olur. Olanaklarınız el verdiği halde konforu bırakıpta dolmuşa binecekseniz orasıda sizinle alakalı bir durum sonuçta araba lüksten çıkıp ihtiyaç olalı yıllar oluyor

O konuda haklısınız ama yeni araba almazsam karda oluyorum ilanı dün akşam verdim bugün aradı 2-3 kişi :) bindiğim + elime gelen para olcak yani
  • saybilek kullanıcısına yanıt
    Hocam geçenlerde 2010 modeline (kazasız ve yeni kasa) 34 e bıraktılar Birmot Antalya'da. Lpg uyumu problemli dediler, vazgeçtim. Bu arada bende Kemer'de yaşıyorum, tanışalım bir ara.
  • obyilmaz O kullanıcısına yanıt
    fiyatlar gayet normal kardeş. 10 sene önce ekmek 25 kuruştu şimdi 1 lira. otomobil fiyatları az bile artmış. ben 3 sene önce 10.500e sattığım aracın ilanını gördüm 2 gün önce sahibinden.comda adam 14.500e satıyor. yani enflasyon gereği bir de herkes aracına masraf ediyor. kimse zarar etmek istemez. boş yere herşeyi al-satçılara yorun insanlara inanmayın. 2.el fiyatları hiç bir zaman DÜŞMEZ-DÜŞMEYECEK.
    Sıfır otomobilin fiyatı 30bin ötvsi 20bin kdvsi 10bin. ne oldu 30binlik araca 60bin verdin. Herkes uyanık kimse enayi değil. bir araç parası kadar vergi ödeyeceğime 2.el alırım cebimden daha az para çıkar diye bakıyor herkes. bu da 2.el fiyatlarının sürekli artmasına sebep oluyor. araç alacak olan hemen alsın. yeni yılda fiyatlar iyice artacak benden söylemesi.
  • Şimdi aynı soruyu tersten soralım.

Aracı aldınız. 5 bin km kullandınız. Acilen nakite sıkıştınız.

1 yıl sonra 48 bin tl verdiğiniz aracı 35 e satar mısınız?

o zaman 2005 model c segment popular araçlar 10 bin tl civarı olması gerekmiyor mu?

Adam almış her hangi bir sebepten satmak istiyor. 5 bin tl neredeyse az kullanan bir insanın 2 yıllık yakıtı. Bence değerlendirilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Şimdi aynı soruyu tersten soralım.

o zaman 2005 model c segment popular araçlar 10 bin tl civarı olması gerekmiyor mu?

Adam almış her hangi bir sebepten satmak istiyor. 5 bin tl neredeyse az kullanan bir insanın 2 yıllık yakıtı. Bence değerlendirilebilir.

Peki size normal mi geliyor anlamadım? ?? Sifiri 50 bin olan aracı 2 yil kullanıp 40 bin km yol yapıp 45 bine satmak?

• quote:

Orijinalden alıntı: obyilmaz

quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Şimdi aynı soruyu tersten soralım.

Peki size normal mi geliyor anlamadım? ?? Sifiri 50 bin olan aracı 2 yil kullanıp 40 bin km yol yapıp 45 bine satmak?

Tabi ki normal.

Size uymuyorsa gider sıfırını alırsınız. Kalkıp sıfırından fazla fiyat istemiyor.

Hani siz olsanız 50 bine aldığınız aracı 2 sene sonra kaça satarsınız?

Kaza boya falan da yok kız gibi aracınız diyelim?

• bozak07 kullanıcısına yanıt
    boşa uğraşmayın hocam. arabası olmayan anlamıyor. adam istiyor ki aracı aldın 2.el oldu fiyatı yarı yarıya düşsün. gayet temiz binilmiz değişen boya olmadıktan sonra tabiki adam 45e verecek az bile 5 bin lira zarar ediyor zaten. daha ne olsun. anlamıyorum. yarın bu arkadaşlar araba alsın. hemen aracım şöyle iyi böyle iyi deyip sizden daha çok fiyat isterler merak etmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.