Şimdi Ara

İkinci El Fiyatları mi saçma ben mi yanlış düşünüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar sıfır megane hb yada astra hb bakıyorum. İkinci ellerine baktigimda fiyatlar çok Uçuk. Yani sıfıri 48 bin olan araca 42 43 bin minimum, 60 bin olana 50 bin filan istiyorlar. Bu fiyatlara bu araclari alan varmi? Yani mesela net konusalim astra hb sifir arac 48.000 tl, şimdi baktim siteden en ucuz arac 42-43 bin. Yani 5 bin verip sıfır almayip bunları kim tercih eder acaba? ? Benmi yanlis düşünüyorum? ? Saygilar

• Hocam çoğu al satçı. Biraz sabredin durum böyle devam ederse o araçlar ellerinde patlayacak ve %10 daha ucuza alabileceksiniz. Özellikle Avrupa araçlarında iyi indirimler ve kampanyalar olacak. Demir-çelik ve petrol fiyatlarında ki %25 e varan düşüşlerden dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: needacar

Hocam çoğu al satçı. Biraz sabredin durum böyle devam ederse o araçlar ellerinde patlayacak ve %10 daha ucuza alabileceksiniz. Özellikle Avrupa araçlarında iyi indirimler ve kampanyalar olacak. Demir-çelik ve petrol fiyatlarında ki %25 e varan düşüşlerden dolayı.
    @needacar hocam ben de fiyatlardan şikayetçiyim 15000-23000 tl arası bütçem var ama öyle fiyatlar var ki insanın 21.000-22.000 tllyi o arabaya veresi gelmiyor ne tavsiye edersiniz bekliyelim mi fiyatlar düşer mi? ( gerçi 6 aydır hep düşücek ) istanbul b.düzündeyim tavsiyeedebiliceğiniz bir araç var mı?

tşkler
  • 20 binlik otomobile 60 bin ödenir ve bunun 40 bini ÖTV olursa kul ne yapsın ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

20 binlik otomobile 60 bin ödenir ve bunun 40 bini ÖTV olursa kul ne yapsın ..
    adam 2010 civic e 58 bin yazmış onu gören bi başkası 56 bin yazmış
  • quote:

Hocam çoğu al satçı. Biraz sabredin durum böyle devam ederse o araçlar ellerinde patlayacak ve %10 daha ucuza alabileceksiniz. Özellikle Avrupa araçlarında iyi indirimler ve kampanyalar olacak. Demir-çelik ve petrol fiyatlarında ki %25 e varan düşüşlerden dolayı.

2011 den beri araba bakıyorum. O zaman öğrenciydim alamadım. Astra clasik 3 28 bin idi. Ertesi sene 31 oldu dedim ucuzlar olmadı. 2013 de 36 oldu . Dedim yuh kesin ucuzlar. 2014 te 41 oldu dedim geçen yıl 36 ya buldum almadm şimdi hiç almam. Bu yıl yine düşmedi otv filan. Ülkemiz kötü maalesef kabul etmek lazım
  • Hemde çok saçma
  • Valla hocam çevremde ne kadar insan varsa herkes saçma diyor ama gidip o fiyattan o arabayı alıyor.
    Alıcı var problem yok yani.
  • obyilmaz O kullanıcısına yanıt
    Şansızlığınız 2010 dan beri araç bakmanız. Zira 2010 dan günümüze araç fiyatlarında abartılı artışlar var. Sabredin yakında sıfır araçlarda 0 faizli indirimli fiyatlar üzerinden kampanyalar başlayacaktır. Özellikle opel pegeuot ve citroen. Görünen köy böyle. Tabi olurda ülkede bir ayaklanma darbe savaş durumu olmaz ve kurlar aşırı yükselmezse.
  • quote:

Şansızlığınız 2010 dan beri araç bakmanız. Zira 2010 dan günümüze araç fiyatlarında abartılı artışlar var. Sabredin yakında sıfır araçlarda 0 faizli indirimli fiyatlar üzerinden kampanyalar başlayacaktır. Özellikle opel pegeuot ve citroen. Görünen köy böyle. Tabi olurda ülkede bir ayaklanma darbe savaş durumu olmaz ve kurlar aşırı yükselmezse.

Hersene böyle diyorum ama birturlu düşmüyor. ömür de geçiyor biryandan. Ayrıca geçen yıl 56 bine sıfır dizel astra hb sport aldi arkadaş "çok pahalı alıyorsun seneye 3 5 bin düşer kesin dedim" bu sene 66 bin aynı arac. Bu seneye de böyle olur kesin. Yada murphy Kanunu. . Ben araba alirsam düşer; )

• quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

Valla hocam çevremde ne kadar insan varsa herkes saçma diyor ama gidip o fiyattan o arabayı alıyor.
    Alıcı var problem yok yani.

Zaten bu piyasayi yükseltiyor
  • Sahabısından.com 1 hafta kapansa fiyatlar %10 düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

Sahabısından.com 1 hafta kapansa fiyatlar %10 düşer.

Ya biz mi akillitiz millet mi saf yoksa birsey mi kaçırıyoruz?
  • Astra hb j kasa mı 48 bin tl. Sıfır birde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

Astra hb j kasa mı 48 bin tl. Sıfır birde?

Bu kadar sasirmaya gerek yok. Normal kampanya fiyati bu. Ayrica bayi indirimi ve 15 bin tl 15 ay sıfır faiz de cabasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: obyilmaz

quote:

Bu kadar sasirmaya gerek yok. Normal kampanya fiyati bu. Ayrica bayi indirimi ve 15 bin tl 15 ay sıfır faiz de cabasi

Benzin dizel?
  • quote:

quote:

quote:

Benzin dizel?

Benzin 1.6 edition
  • quote:

quote:

quote:

Benzin dizel?

Dizel de 60 bin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Benzin dizel?

Dizel de 60 bin

Alıntıları Göster
    Sen 48 bine sıfır araç alıp 3 ay sonra kazasız belasız kaça satardın?Eğer 40 bin altı diyorsan sıfır al 3 ay sonra arabana talibim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocalypto33 -- 8 Kasım 2014; 14:34:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

Sen 48 bine sıfır araç alıp 3 ay sonra kazasız belasız kaça satardın?Eğer 40 bin altı diyorsan sıfır al 3 ay sonra arabana talibim.

Alıntıları Göster
    İkinci el uçuk tamam da sıfırlar çok mu mantıklı.

Arabasını satan adam yenisini alacağından satıyodur. E bu sıfır fiyatları böyleyken ikinci elden kim mantık bekleyebilir.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.