Şimdi Ara

İkinci el GTX 970 alınır mı ? [700 TL den] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Periah

Bence 1050 bekleyin 850 lira civarina 970 performansi verecektir.

Ne zaman çıkacağına dair kesin bir bilgi yok sanırım 1050 nin şu an ve ekran kartım ölü durumda, idareten birşeyler bulabilirsem beklenebilir
  • White Fang kullanıcısına yanıt
    Eger bekleyemem diyorsaniz 2. El 970 ile rx 470 arasinda bir secim yapmanizi oneririm.

750 tlye msi 470 iyi duruyor ama tabi bekleme oladiliginiz yoksa nu onerim gecerli.

Cunku 1050nin neler yapabilecegini bilmiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • White Fang kullanıcısına yanıt
    Rx480 4gb yada rx470 de duşunebilirsiniz

http://www.tomshardware.com/reviews/amd-radeon-rx-470,4703-3.html

• quote:

Orijinalden alıntı: fero01

Rx480 4gb yada rx470 de duşunebilirsiniz

http://www.tomshardware.com/reviews/amd-radeon-rx-470,4703-3.html

En alınabilir kartlar şu anda onlar gözüküyor, 2.el takip edip 700 liraya bir 970 yada stok bekleyeceğim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

Yalnız dx11 de gtx 970 in 480 i geçtiği oyun cok

Hocam 1060 alınca hemen değişiverdin sende rx480 gömme çabaları falan rx480 ile 1060 aynı performanstalar hemen hemen fark 8 ila 12 fps dolayında ayrıca kart ilk çıktığında 970 gerisinde olduğu doğrudur fakat amd her zaman sonradan toparlar.Ve şu an rx470 bile önünde 970'in yada bir kaç fps ile geride
  • quote:

Orijinalden alıntı: naak98

quote:

Hocam 1060 alınca hemen değişiverdin sende rx480 gömme çabaları falan rx480 ile 1060 aynı performanstalar hemen hemen fark 8 ila 12 fps dolayında ayrıca kart ilk çıktığında 970 gerisinde olduğu doğrudur fakat amd her zaman sonradan toparlar.Ve şu an rx470 bile önünde 970'in yada bir kaç fps ile geride

Kardeşim dx11 dedim ya zaten gömme çabası yok neden olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    Ayni performansta degiller insanlari yanlis yonlendirmeyin.

Su an performans isteyen 1060
    Fiyat performans isteyen 470 alir.

470 fiyatiyla 480i gomdü. 1060 480nin ciddi onunde ayrica surucu destegide cok daha iyi. 1060 ayri bir seviyede kaldi bu kartlara gore ayrica ilginc foyatlandirmalar gorebiliriz yakin zamanda .

Ozellikle hiz asirtma kapasiteleri devreye girerse 1060 ucup gidiyor zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 9 Ağustos 2016; 1:55:25 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: naak98

quote:

Kardeşim dx11 dedim ya zaten gömme çabası yok neden olsun

Hocam dx11dede önde 480 custom modeller ve amdnin sürekli sürücü desteği ile geçti bile öne

• quote:

Ayni performansta degiller insanlari yanlis yonlendirmeyin.

Su an performans isteyen 1060
    Fiyat performans isteyen 470 alir.

470 fiyatiyla 480i gomdü. 1060 480nin ciddi onunde ayrica surucu destegide cok daha iyi. 1060 ayri bir seviyede kaldi bu kartlara gore ayrica ilginc foyatlandirmalar gorebiliriz yakin zamanda .

Ozellikle hiz asirtma kapasiteleri devreye girerse 1060 ucup gidiyor zaten...

https://www.youtube.com/watch?v=CNNRGH3gMvg
    1060 15 fps bile fark atamadı rx470'e rx480dende 8 fps önde ki hitmanda rx470 bile 1060'ın önünde

Bu kart genel ortalamada 1080p icin yuzde 13 rx 480 8 gbnin onunde. Rx 470 isin icine girerse fark yuzde 23 seviyelerine cckiyor.

Gtx 1060 kartinin hizasirtma potansiyelinin yuksekliginide hesaba katarsaniz aradaki fark cok ciddi boyutlara ulasir.

Rx 480nin gtx 1060 karsisinda fiyat avantahi tasimasi cok onemli. Fiyat olarak 1060a ne kadar yaklasirsa kart o kadar basarisiz olacaktir.

Burada devreye rx 470 giriyor ciddi fiyat farki oldugu icin arada performans eksigini ortebiliyor o nedenle cok iyi kart ama gtx 1060i rx 480nin dengi gibi gostermek ciddi sorunlara yol acar.

Gtx 970i gtx 980nin dengi gibi gostermekle esdeger yaptiginiz.
    Bu mesaja eklenen görseller:

İkinci el GTX 970 alınır mı ? [700 TL den]

• quote:

Bu kart genel ortalamada 1080p icin yuzde 13 rx 480 8 gbnin onunde. Rx 470 isin icine girerse fark yuzde 23 seviyelerine cckiyor.

Gtx 1060 kartinin hizasirtma potansiyelinin yuksekliginide hesaba katarsaniz aradaki fark cok ciddi boyutlara ulasir.

Rx 480nin gtx 1060 karsisinda fiyat avantahi tasimasi cok onemli. Fiyat olarak 1060a ne kadar yaklasirsa kart o kadar basarisiz olacaktir.

Burada devreye rx 470 giriyor ciddi fiyat farki oldugu icin arada performans eksigini ortebiliyor o nedenle cok iyi kart ama gtx 1060i rx 480nin dengi gibi gostermek ciddi sorunlara yol acar.

Gtx 970i gtx 980nin dengi gibi gostermekle esdeger yaptiginiz.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Ben oyundaki fps farkından söz ettim aradaki fark 10 fps en fazla 12 falan oluyor bariz açık ortada. testler ne der bilemem fakat oyun performansı ortada kartların. Gtx1060'ın 70 fps aldığı bir oyunda rx480 63 fps almış fark tam olarak %10 rx470de 60 fps almış haydi onada abartıp %15 diyelim sorun şu 10 fps için iki katı para öder misin parası olan öder ona lafım yok.Benim derdim firmalarla değil ülkemizdeki aşırı fahiş fiyat durumları unutmayın ki custom modeli 250 dolar diye tanıtılan kartı biz 1500 liraya alıyoruz eee ne oldu dolar 6 lira olduda haberim mi yok ?

• Forumu saran trollerin izdüşüm kesiti gibi olmuş bu konu. Cigolaytçılar, size o belleklerin ne işe yaradığını göstereyim de yağlı ballı çörek misali ağız sulandırıcı tasvirlerle önerdiğiniz ‘piyasası ölü’ kartlara yeni kurbanlar aranarak konuyu bulandırmayın:

Ben gtx 1060i 1250 tlye aldim. Yani 1500 falan degil fiyati.

Ayrica 15 fps dedigin olay degiskenlik gosterir. Eger bir yerde bir kart 60 diger kart 45 fps aliyorsa bu yuzde 25lik ciddi bir farktir.

Ama buri 150 biri 135 aliyirsa yuzde 10 ancak eder yani yuzdelerle konusmak daha sagliklidir.

Sunu soylemeye calisiyorum. Fiyat nedeniyle rx 480 basarisiz olmustur ama yine fiyat nedeniyle gtx 1060a gore rx 470 750 lira fiyatiyla basarili bir karttir. Buna hicbirsey diyorum.

Rx 480 ile gtx 1060i benzer kartlar olarak gostermenizeydi sadece tepkim.

• Allahın hiç bi şey bilmezi. Bu örneğini verdiğin kartın 4gb ramin tamamını kullandığında ortaya çıkabilen bir durum.
    Günümüz AAA oyunlarının çok büyük çoğunluğu da 1080p ultra ayarlarda 4gb vram kullanmıyor.
    Bu kadar vram harcayacak grafik ayarları için de 2k,4k çözünürlük lazım.
    Bu kartı zaten kimse bu çözünürlükler için almıyor.
    Sağdan soldan, birilerinden birşeyler duyuyosun, gelip burda sallıyosun.

Arkadaşlar bunun gibi internetten bulduğu çer çöpü bilgi diye paylaşan liselilere itimat etmeyin.

Ben kartı aldığım zaman da 3.5 ram mevzusunu biliyordum, araştırmış, bir sene önce o şartlar altında bile 1400 lira para vermiştim.
    Coil whine bilmiyordum. Şansıma o da çıkmadı zaten. Hiç de pişman olmadım, hala kullanıyorum.
    Evet teknik veri doğru. Kartın 3500+500mb durumu yalan değil.
    Ama şu an piyasadaki 1080p oyunlarda bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıdaki oyunları ultra ayarlara getirmeniz gerekir ki 4GB vram harcasın.
    Bu tür oyunlarda da zaten herşeyi bu kartla ultra ayarlara getiremiyorsunuz. Mecburen bazı ayarları kısmak zorunda kalıyorsunuz.

Dediğim gibi eğer bu kartı 600-700 fiyatlarında türkiye garantili bulursanız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
    Bu fiyatlarda alacağınız şu an piyasadaki her kart kadar performans alacağınıza emin olabilirsiniz. (Hatta bir çoğundan çok daha performanslı)

Şu anda bilgisayarımda oynadığım oyunlar;

Bu oyunların %95 ini 60 FPS ile geri kalanını 40-60 FPS arası oynuyorum. (Ultra-high arası 1080p)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realthing -- 9 Ağustos 2016; 8:49:27 >

• 4K çözünürlük değil, aynı çözünürlükteki 'Kabus' seçeneğinin Ecel adlı eserdeki görselleri. Tabii, bunu gören bazı gözlere nedense çapak kaçıyor, 3.5 GB ile bu kaplama ve gölge netliğini görmenin bir gerçek mi olacağı şüpheli olunca.
    Bakalım, 5GB isteyen ayarlarla karşılaşınca gözleriniz faltaşına dönecek mi... Fury X 4GB sıkıntısız çalıştırabiliyor mesela, gerçek "4GB" olduğundan.
    Bu Tomb Raider imiş. Kör talih! Birkaç uyarı daha ekliyelim, de düşük çözünürlüğe tamah edeceklerin gözleri alışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 9 Ağustos 2016; 9:06:02 >

• Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    "'Kabus' seçeneğinin Ecel adlı eserdeki görselleri."
    Arkadaş burda Doom nightmare diyecek ama aklı sıra "bişe" söylemiş görünmek için türkçe saçma sapan nasıl kullanılır onu gösteriyor.
    "Büyük çoğunluğunda" ne demektir, ne anlama gelir azıcık kitap oku; bakalım öğrenebilecek misin.

Bak burda da çok güzel bi kapak var. Bakar bakar takarsın.
    https://www.youtube.com/watch?v=esEq2PLwY7c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realthing -- 9 Ağustos 2016; 9:04:07 >
  • Git 2 tane al la o fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: realthing

"'Kabus' seçeneğinin Ecel adlı eserdeki görselleri."
    Arkadaş burda Doom nightmare diyecek ama aklı sıra "bişe" söylemiş görünmek için türkçe saçma sapan nasıl kullanılır onu gösteriyor.
    "Büyük çoğunluğunda" ne demektir, ne anlama gelir azıcık kitap oku; bakalım öğrenebilecek misin.

Bak burda da çok güzel bi kapak var. Bakar bakar takarsın.
    https://www.youtube.com/watch?v=esEq2PLwY7c

Tamam, hepsi bir şakaydı. Yok böyle birşey, kendim kesip yapıştırdım sana kumpas olsun diye. Çok özür diliyorum, çok pişmanım. Suçumu itiraf ediyorum Hakim Bey.

• Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Aferin. Adam ol ciğerimi ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realthing

Aferin. Adam ol ciğerimi ye.

Sigara içen adamın ciğeri yenir mi! Canıma mı susadım? Sen git önce sigarayı bırak...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.