Ben gtx 1060i 1250 tlye aldim. Yani 1500 falan degil fiyati.
Ayrica 15 fps dedigin olay degiskenlik gosterir. Eger bir yerde bir kart 60 diger kart 45 fps aliyorsa bu yuzde 25lik ciddi bir farktir.
Ama buri 150 biri 135 aliyirsa yuzde 10 ancak eder yani yuzdelerle konusmak daha sagliklidir.
Sunu soylemeye calisiyorum. Fiyat nedeniyle rx 480 basarisiz olmustur ama yine fiyat nedeniyle gtx 1060a gore rx 470 750 lira fiyatiyla basarili bir karttir. Buna hicbirsey diyorum.
Rx 480 ile gtx 1060i benzer kartlar olarak gostermenizeydi sadece tepkim.
Ben en kaliteli olarak gördüğüm asus modelini baz alıyorum ayrıca oyun 70 80 fps dolaylarında performans veriyor ve yüzde onluk var demek 8 ila 7 fps demek dostum ben sadece oyun performanslarından yola çıktım yorumumu yaptım fiyatını haketmediğini söyledim ayrıca 250 dolarlık karta 1250 lira vermekte başarıymış gibi yazmayın şuraya.
ben geçen sene gigabyte 3 fanlı sürümünü 13xx tl civarına almıştım fiyatı tam hatırlamıyorum,şimdi 1070 çıktı 1060 çıktı sinirimi bozdu,şu ana kadar oynadığım oyunları ultra high ayarlarda oynayamadım,yani ufak tefek şeyleri kısmak zorunda kaldım,Witcher 3 de hairworks açık olursa zaman zaman,her zaman değil,sıkıntı çıkabiliyor,ama kıstığımda sorun yok,Coil Whine çıkmadı kartım iyi,bir iki kere oc denedim ufak ayarlarda 5-7 fps bi fark yakaladım sanırım,ama 5 fps beni tatmin etmedi ocsiz kullanıyorum kartı,zaten oc için fazla üstüne düşmedim.Şu an beni üzmedi,ama şansım olsa direk 1070 alırdım,o zaman yeni pc topluyordum 970 almıştım.
Ben 1070 den yanayım :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme