Şimdi Ara

İkinci el GTX 970 alınır mı ? [700 TL den] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realthing

Ok.

Monitöre çok yakın oturma. Ekran kartın gözlerini bozmasın.
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Tamam abisi.
    Sen de çok oturma. Biraz gez dolaş, beynine oksijen gitsin.
  • quote:

Tamam abisi.
    Sen de çok oturma. Biraz gez dolaş, beynine oksijen gitsin.

Sen tıkanıyorsundur. Bal çok iyi geliyor öksürüğe...
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Neyseki benim sadece boğazım tıkanıyor.
    Sen de biraz su ve lifli yiyecek tüket kardeşim. Rahatlarsın.
    Bu kadar ızdırap çekmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

4K çözünürlük değil, aynı çözünürlükteki 'Kabus' seçeneğinin Ecel adlı eserdeki görselleri. Tabii, bunu gören bazı gözlere nedense çapak kaçıyor, 3.5 GB ile bu kaplama ve gölge netliğini görmenin bir gerçek mi olacağı şüpheli olunca.
    Bakalım, 5GB isteyen ayarlarla karşılaşınca gözleriniz faltaşına dönecek mi... Fury X 4GB sıkıntısız çalıştırabiliyor mesela, gerçek "4GB" olduğundan.
     İkinci el GTX 970 alınır mı ? [700 TL den]
    Bu Tomb Raider imiş. Kör talih! Birkaç uyarı daha ekliyelim, de düşük çözünürlüğe tamah edeceklerin gözleri alışsın.

Mete Can Blackhasan, neden senin Ingilizce oyunları Türkçe yazma takıntın var ? Bir defa da the division'u tümen diye yazmıştın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Muhabbetiniz de efsaneymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: GamerYigit17

quote:

4K çözünürlük değil, aynı çözünürlükteki 'Kabus' seçeneğinin Ecel adlı eserdeki görselleri. Tabii, bunu gören bazı gözlere nedense çapak kaçıyor, 3.5 GB ile bu kaplama ve gölge netliğini görmenin bir gerçek mi olacağı şüpheli olunca.
    Bakalım, 5GB isteyen ayarlarla karşılaşınca gözleriniz faltaşına dönecek mi... Fury X 4GB sıkıntısız çalıştırabiliyor mesela, gerçek "4GB" olduğundan.
    Bu Tomb Raider imiş. Kör talih! Birkaç uyarı daha ekliyelim, de düşük çözünürlüğe tamah edeceklerin gözleri alışsın.

Mete Can Blackhasan, neden senin Ingilizce oyunları Türkçe yazma takıntın var ? Bir defa da the division'u tümen diye yazmıştın

Sağol canım. Sen ismini "Oyuncu Yiğit" olarak değişmesen de olur, biz seni böyle kabul ettik.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GamerYigit17

quote:

Sağol canım. Sen ismini "Oyuncu Yiğit" olarak değişmesen de olur, biz seni böyle kabul ettik.

Tamamdır

• quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Alınır tabii.Kutulu garantili olmasına özen gösterin.

Bu mesajı 2 Ağustos'ta attım.RX 470 o zaman şehir efsanesiydi.An itibariyle RX 470 incelemeleri çıktı. 700-750 civarına sıfır RX470 varken 750 liraya 970 de alınmaz artık. Herhalde birkaç sene RX 470 önereceğiz.İnsanların dediği gibi 970 katili olan RX480 değil 470 oldu. Ancak 970 alındıysa bile performansıyla üzmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 9 Ağustos 2016; 9:54:00 >
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    O kadar fark var mı ya?
    Ben ilk testlerde 970 i hep önde görmüştüm.
  • 700 tl alınır neden alınmasın kutu ganrantili, önemli olan şuan hangi karttı kullanıyorsunuz

• quote:

O kadar fark var mı ya?
    Ben ilk testlerde 970 i hep önde görmüştüm.

Hocam RX 470,970'i geçiyor demedim zaten.Testlere göre RX 470 referans 970 ayarında.Referans 970 ayarında bile olsa birinin sıfırı 700-750 TL'ye çıkacak.Birinin sıfırı hala 1300 civarı...İkinci el 970 almak,sıfır RX 470 varken mantıksız.GTX1060 varken de sıfır 970 almak mantıksız.970 hala çok güçlü bir kart ancak sıfır ya da ikinci el fiyatlarına alternatifleri artık var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

Orijinalden alıntı: eyreequel

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eyreequel

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Fiyat iyi gayet alınır.

350 lira ver daha yavaş kart al demek günümüz AMD fanlarının ulaştığı son noktayı gösteriyor...

Evet 350 lira daha verip soba çalıştırıcam evde Alın arkadaşlar 970in daha öldüğü ettiği yok arasında 3-5 fps oynuyor bırak 3-5 fps daha az versin 60 derecede çalışsın daha az para ver 970in ikinci el fiyatı bu kadar düşmüşken almamak hata bence

Senin gibiler kendine burada piyasa olusturuyor...Bu tutarsizligin ve fanatizmin baska bi aciklamasi yok valla :)

Sen boş yapmaya devam et kardeşim fanatizmimde yok herkes forumda amdyi ne kadar sevdiğimi bilir ama aptalda değilim kimse kusra bakmasın nvidiayı günahım kadarda sevmem ama piyasada suan tercih edilecek tek fp kartı gtx970 2. eldir kimsede aksini iddia edemez 700-750 liraya rx480den daha az ısınan ve sadece 3-5fps gerisinde olan bi kart 3-5 fps için 95 derecede çalışan kartı gidipte almam kimse kusra bakmasın özel soğutuculu modelleri gelsin o kart 70-72 dereceye inebiliyosa insin önerelim paşalar gibi o zamana kadar yok öyle bi dünya

3 - 5 fps fark hea.. Youtube daki rx 480 doom vulkan performansi videolarina bak istersen.. Burada en az iki senelk bir yatirimdan bahsediyoruz degilmi bunuda goz onunde bulundur. A sync shader destegi olmayan vulkan ve dx12 yi tam desteklemeyen ne sartlar altinda kullanildigi belli olmayan hak ettigi fiyatin uzerinde satilan 2. El 970 mi alip riske girmekmi mantikli yoksa az daha koyup karsiliginda ileriye donuk performans artisi getiren teknolojilere tam destek veren sifir 2 yil garantili rx 480 almakmi daha mantikli.. Sadece Ama cog isiniyo yhaa demek tek basina yeterli bir arguman degil dostum

Bos isler bunlar vulkanin stabil olmayacagi belli nasil ki mantle stabil degilse... bana vulkanmis oymus buymus gelme daha her ikisininde adam gibi yayginlasmasina 2 sene var hem dx12 hemde o vulkanin... mantle bile dogru duzgune yakin performansi ciktiktan 1 sene sonra verdi yani bana sacma sapan performans testleriyle gelme mantleda ona bakarsan bu sekilde geldi alan patladi...

95derece yhaaa diyosunda sirf garantisi gitmesin diye veya macun degistirmeyi bilmeyen adam alacak sifir macunla 95 derece olan o kart 1 sene sorna 103 derece olup ekranda cizgiler vemeye baslayacak sende patlayacaksin

Bos konusuyosun kisacasi ayriyetten voltaj vermedigin surece 80 dereceyi gecirtmedigin surecede oc yapmanin bir zarari yok karta zaten voltaj yemis kartin vrmleri isinir cokmu dert ediyosun alirsin getli kartini test edersin sicakligina bakarsin vram ve vrmlerin normalse kullanir degilse iade edersin buda oyle buyuk bir dert degil

Sen kuruntu ariyorsun kendine kusra bakmada verecek cevabim bol seninse sadece youtubeda test var yhaaa dan baska diyecek biseyin yok hee cokmu test istiyosun teknoseyire gir bak dx11 de 480 ile 1080p karsilasmalarina bazi oyunlarda 970 daha fazla fps dahi vermis bazilarinda 3 5 derece geride kalmos zaten alan adam 2 yada 3 sene pasalar gibi kullanir sorna degistirir 95 derece calisan karti alip 1 sene sonra garantilerse ugrasmak icin degil "bkz hd5870 or gtx480"

Edit: gelecek ozel sogutmali kartlara ve onlarin fiyatina gore rx480 onerileri baslayabilir suan malesef dogru degil bu karti almak

kullandığım stok soğutuculu RX480 overclock (1.360 mhz) ettiğim anda dahi 82 dereceyi geçmedi asla, genelde 80 derece civarı oluyor yük altında.
    bir konu hakkında yorum yaparken bilginiz orantısında yazın çizin, burayı okuyan insanları yanlış yönlendirmeyin...
    bu arada 700 TL ' garantili GTX970 alınabilir, ama ben yine de RX470 4 gb tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratBayrakçı -- 9 Ağustos 2016; 10:48:16 >

700 liraya ikinci el tr garantili alınabilir gibi hala ya? Yemez mi diyosunuz?
  • quote:

700 liraya ikinci el tr garantili alınabilir gibi hala ya? Yemez mi diyosunuz?

Tabii ki alınabilir.Biraz da tercih meselesi...GTX970 hala güzel kart.Ama benzer performansı veren sıfır kart almak varken ikinci el kart almazdım.Yeni jenerasyon çıkana kadar fiyat/performans birincisinin RX 470 olacağına eminim.RX 480 ile yaşadığım hayal kırıklığı RX 470 performansıyla dengelendi...480'in yapması gereken işi 470 yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 9 Ağustos 2016; 10:28:17 >
  • RX470 970'den hissedilir derecede geride sanırım yine de , bir de overclock durumu var 400 serisi overclock olmuyor pek ama 900'ler oldukça başarılı.

Rx470 gtx970 den ziyade Rx480 killeri oldu gibi geldi bana da :) Kart çok iyi çıktı o fiyata.
  • MuratBayrakçı kullanıcısına yanıt

Ben gpudan bahsetmedim... gpu sicaklik sonrasi cizgiler vs olusmaz bak neresi isinip bozulunca olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: volkanbravo

quote:

Orijinalden alıntı: LamberTin

ikinci el Evga SC Gtx970'i 700 TL ye 1 yıl garantisi devam ediyor sizce alınır mı ?

ACİL CEVAP VERİN YARIN HABER BEKLİYOR

700 e 1 yıl garantiliyse alınabilir.Ama fazlası kesinlikle verilmez.Kartın kondisyonu nasıl?Zorlanmış mı?OC çok yapılmış mı?

üstünde tepinmişler kartın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.