Şimdi Ara

İkinci el GTX 970 alınır mı ? [700 TL den] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Fiyat iyi gayet alınır.

350 lira ver daha yavaş kart al demek günümüz AMD fanlarının ulaştığı son noktayı gösteriyor...

Evet 350 lira daha verip soba çalıştırıcam evde Alın arkadaşlar 970in daha öldüğü ettiği yok arasında 3-5 fps oynuyor bırak 3-5 fps daha az versin 60 derecede çalışsın daha az para ver 970in ikinci el fiyatı bu kadar düşmüşken almamak hata bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

Fiyat iyi gayet alınır.

350 lira ver daha yavaş kart al demek günümüz AMD fanlarının ulaştığı son noktayı gösteriyor...

Evet 350 lira daha verip soba çalıştırıcam evde Alın arkadaşlar 970in daha öldüğü ettiği yok arasında 3-5 fps oynuyor bırak 3-5 fps daha az versin 60 derecede çalışsın daha az para ver 970in ikinci el fiyatı bu kadar düşmüşken almamak hata bence

Senin gibiler kendine burada piyasa olusturuyor...Bu tutarsizligin ve fanatizmin baska bi aciklamasi yok valla :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eyreequel

quote:

quote:

Fiyat iyi gayet alınır.

Senin gibiler kendine burada piyasa olusturuyor...Bu tutarsizligin ve fanatizmin baska bi aciklamasi yok valla :)

Sen boş yapmaya devam et kardeşim fanatizmimde yok herkes forumda amdyi ne kadar sevdiğimi bilir ama aptalda değilim kimse kusra bakmasın nvidiayı günahım kadarda sevmem ama piyasada suan tercih edilecek tek fp kartı gtx970 2. eldir kimsede aksini iddia edemez 700-750 liraya rx480den daha az ısınan ve sadece 3-5fps gerisinde olan bi kart 3-5 fps için 95 derecede çalışan kartı gidipte almam kimse kusra bakmasın özel soğutuculu modelleri gelsin o kart 70-72 dereceye inebiliyosa insin önerelim paşalar gibi o zamana kadar yok öyle bi dünya

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fiyat iyi gayet alınır.

Sen boş yapmaya devam et kardeşim fanatizmimde yok herkes forumda amdyi ne kadar sevdiğimi bilir ama aptalda değilim kimse kusra bakmasın nvidiayı günahım kadarda sevmem ama piyasada suan tercih edilecek tek fp kartı gtx970 2. eldir kimsede aksini iddia edemez 700-750 liraya rx480den daha az ısınan ve sadece 3-5fps gerisinde olan bi kart 3-5 fps için 95 derecede çalışan kartı gidipte almam kimse kusra bakmasın özel soğutuculu modelleri gelsin o kart 70-72 dereceye inebiliyosa insin önerelim paşalar gibi o zamana kadar yok öyle bi dünya

3 - 5 fps fark hea.. Youtube daki rx 480 doom vulkan performansi videolarina bak istersen.. Burada en az iki senelk bir yatirimdan bahsediyoruz degilmi bunuda goz onunde bulundur. A sync shader destegi olmayan vulkan ve dx12 yi tam desteklemeyen ne sartlar altinda kullanildigi belli olmayan hak ettigi fiyatin uzerinde satilan 2. El 970 mi alip riske girmekmi mantikli yoksa az daha koyup karsiliginda ileriye donuk performans artisi getiren teknolojilere tam destek veren sifir 2 yil garantili rx 480 almakmi daha mantikli.. Sadece Ama cog isiniyo yhaa demek tek basina yeterli bir arguman degil dostum

Bos isler bunlar vulkanin stabil olmayacagi belli nasil ki mantle stabil degilse... bana vulkanmis oymus buymus gelme daha her ikisininde adam gibi yayginlasmasina 2 sene var hem dx12 hemde o vulkanin... mantle bile dogru duzgune yakin performansi ciktiktan 1 sene sonra verdi yani bana sacma sapan performans testleriyle gelme mantleda ona bakarsan bu sekilde geldi alan patladi...

95derece yhaaa diyosunda sirf garantisi gitmesin diye veya macun degistirmeyi bilmeyen adam alacak sifir macunla 95 derece olan o kart 1 sene sorna 103 derece olup ekranda cizgiler vemeye baslayacak sende patlayacaksin

Bos konusuyosun kisacasi ayriyetten voltaj vermedigin surece 80 dereceyi gecirtmedigin surecede oc yapmanin bir zarari yok karta zaten voltaj yemis kartin vrmleri isinir cokmu dert ediyosun alirsin getli kartini test edersin sicakligina bakarsin vram ve vrmlerin normalse kullanir degilse iade edersin buda oyle buyuk bir dert degil

Sen kuruntu ariyorsun kendine kusra bakmada verecek cevabim bol seninse sadece youtubeda test var yhaaa dan baska diyecek biseyin yok hee cokmu test istiyosun teknoseyire gir bak dx11 de 480 ile 1080p karsilasmalarina bazi oyunlarda 970 daha fazla fps dahi vermis bazilarinda 3 5 derece geride kalmos zaten alan adam 2 yada 3 sene pasalar gibi kullanir sorna degistirir 95 derece calisan karti alip 1 sene sonra garantilerse ugrasmak icin degil "bkz hd5870 or gtx480"

Edit: gelecek ozel sogutmali kartlara ve onlarin fiyatina gore rx480 onerileri baslayabilir suan malesef dogru degil bu karti almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 2 Ağustos 2016; 19:03:32 >

• Boş konuşmayın beyler gtx 970 ile rx480 arasında öyle aman aman fark yok bir kullanıcı gtx 970'den asla gtx 1060'a ve rx480'e geçmemesi lazım.Çünkü gereksiz olur.

Ayrıca r9 380'ler bile 650 civarına satılırken gtx 970 kart 700 cok para değildir. fiyat gayet uygun uzun yıllarda kullanılacak bir kart.

Bırakın burada boş muhabbet edenleri.
  • 500 e verirse al yoksa alma çöp
    3,5 cigolayt + coil whine.
  • İçinden ne geçiyorsa onu al ben 144hz freesync monitör aldığım için rx480 bekliycem

• Alınır tabikide 700 den fazla verilmez ama
  • Kart alındı.Konu başına bakip son durumu öğrenebilirsiniz

• Sıfırının 1200 olduğunu düşünürsek niye alınmasın, aynı fiyata hatta daha pahalı amd 470 den iyidir. Hatta 970 cilerin 1070 ile direkt takası gibi bi mevzu var.

• Hayırlı olsun çok iyi fiyattan almışsınız, pahalıymış alınmaz diyenlere de gülün geçin kendileri bulsa havada kaparlar.

EDIT: Benden duymuş olmayın CW için garantiye verip sıfırıyla değiştirip sıfır ürün diye 800'e satmaya çalışabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexcore -- 7 Ağustos 2016; 13:35:01 >
  • ben sıfırına bile o fiyatı vermem şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jon SNOW 37

oc edip anasını bellemiş olabilir kartın
    sonra fırınlamış olabilir

ya da kartı düzhün kullanmıştır

970 oc manyağı bir karttır

Kardeş oha ama yani. Yahu ben de elimdeki gtx970'i 3-4 ay sonra satmayı düşünüyordum biraz da satıcının gözünden empati yapın mesela ben malımı çok iyi kullanan titiz bir insanım, benim gibilerin günahını alıyorsunuz ön yargılı davranıp. Misal ben karta 1 kere bile OC yapmamış adamım.
  • 3,5 Hayırlı olsun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 7 Ağustos 2016; 19:26:47 >
  • Çoğu bol keseden laf olsun diye sallamış, 970 baba bir kartdır, eğer bir sorunu yoksa o fiyata kesinlikle alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenzeL_28

3,5 Hayırlı olsun hocam.

Aslanım benim nasılda bilgili...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pişman olmanı gerektirecek bir durum yok burdaki çoluk çocuk kapışmasına kafa yorma hiç. Sıfır 470 daha güncel ve iyi bir seçenek olabilir fakat tr ye gelişi stok sorunları vs derken beklemeyip uygun fiyata yine güzel bir kart almış oldun. Güle güle kullan

• quote:

Fiyat iyi gayet alınır.

+10^6
  • 1060 fiyatları çok uçuk durumda, amd kullanmakdan da sıkıldım driverları bir türlü düzeltemediler.970 lerde coil whine durumundan biraz çekiniyorum,750-800 civarı 970 almak en mantıklısı gibi duruyor, sizce temiz bir 970 e mi bakmalı yoksa 480-1060 fiyatlarının düşmesini beklemeliyim?
  • White Fang kullanıcısına yanıt
    Bence 1050 bekleyin 850 lira civarina 970 performansi verecektir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.