Bildirim
İkinci El iPhone 6S
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cihazda çiziği şuyu buyu da vardır. Müdahale edildiği için garanti bitmiştir. Bence hiç bulaşmadan, gerekirse biraz daha farkını vererek garantisi devam eden veya sıfır bir 64'lük alın (16'lık değil bak).
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O fiyata alinmaz ama gel ben 64 gb 6s 2200 verim aralikta garantisi bitiyo değişim yok halen kullandiğim gibi darbe cizik yok istersen satarim..!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: skydiver132
Cihazda çiziği şuyu buyu da vardır. Müdahale edildiği için garanti bitmiştir. Bence hiç bulaşmadan, gerekirse biraz daha farkını vererek garantisi devam eden veya sıfır bir 64'lük alın (16'lık değil bak).
Tabii ki en doğrusu budur ama bende 5S telefon var bunu 700 civarına satıp üzerine koyarak ucuzdan model yükseltme fikri bir an mantıklı geldi yoksa ben 5S'ten dahi şuan 2. yılımda çok çok memnunum. -
Kardeşim benim aldığım maaş belli durumum belli zaten 2000 TL'nin üzerine çıkabilecek olsam sıfırını düşünürüm. :) -
İkinci ele yönel ama acele etme se düşünebilirsin 1900 civari ikinci el bulabilirsen şanslisin..!!16 gb seni tatmin edermi etmez mi bilmem ama beklmen gerekicek ikinci el düşmeye başlar telefonculara..!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dene sıkıntısı yoksa al elbette.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X