Şimdi Ara

İkinci El İPHONE alıcam - İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elden bakarak ikinci el bir iphone 6s almayı planlıyorum cihazı alırken;

1-Nelere dikkat etmeliyim?

2-Ekran değişimi olmuşsa nasıl anlarım?

3-Faturası yoksa garanti süresini nerden ögrenebilirim ?

Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

• http://www.apple-tr.com/ikinci-el/ikinci-el-iphone-6-alirken-nelere-dikkat-etmeli.html

bu linkte arkadaş baya güzel sıralamış.. teker teker deneyerek alabilirsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dishekimin

http://www.apple-tr.com/ikinci-el/ikinci-el-iphone-6-alirken-nelere-dikkat-etmeli.html

bu linkte arkadaş baya güzel sıralamış.. teker teker deneyerek alabilirsin..

ekran değişimi ve fatura kaybı durumunda garanti takibi konusunda bi kaynak önerebilirmisiniz?
  • ekran değişimini ancak telefoncu anlar yada bu işten biraz anlamanız lazım.. garanti sorgulamayı aynı sitede önemli linkler bölümü görmüştüm orada bulabilirsiniz..

• İkinci el olarak, yeni değişim swap telefon satın alın. Değişim belgesini ve cihazın imei seri no'larını kontrol edin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranı değişmiş ise kenarlarında oynama olur veya ekran kasa tam oturmaz orantılı olmaz bir yerden belli eder vidalarına iyi bak 2 . El iphone almak riskli ne olcağı belli olmaz 300 500 den kaçmak için belli olmaya. Cihazlar almayın şimdi dersinizkş herkez bütçesine göre alıyo ee aldın kardesim ya bozulursa yazık deilmi o kadar paraya

• quote:

Orijinalden alıntı: hileli622

Ekranı değişmiş ise kenarlarında oynama olur veya ekran kasa tam oturmaz orantılı olmaz bir yerden belli eder vidalarına iyi bak 2 . El iphone almak riskli ne olcağı belli olmaz 300 500 den kaçmak için belli olmaya. Cihazlar almayın şimdi dersinizkş herkez bütçesine göre alıyo ee aldın kardesim ya bozulursa yazık deilmi o kadar paraya

Benim sıfır aldığım cihazdada vardı ekranda oynama, esneme, tık sesi. Bu yolla ekranın değişip değişmediği anlaşılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

quote:

Orijinalden alıntı: hileli622

Ekranı değişmiş ise kenarlarında oynama olur veya ekran kasa tam oturmaz orantılı olmaz bir yerden belli eder vidalarına iyi bak 2 . El iphone almak riskli ne olcağı belli olmaz 300 500 den kaçmak için belli olmaya. Cihazlar almayın şimdi dersinizkş herkez bütçesine göre alıyo ee aldın kardesim ya bozulursa yazık deilmi o kadar paraya

Benim sıfır aldığım cihazdada vardı ekranda oynama, esneme, tık sesi. Bu yolla ekranın değişip değişmediği anlaşılmaz.

O zaöam senin aldığın cihaz deforme kronik hatalıdır 5 5 s modelindenoldugu gibi baska modellerin oynamaz merak etme

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.