Şimdi Ara

İkinci el iphone alırken dikkat edilmesi gereken hususlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar şuan da iphone 4 kullanıyorum ancak 2. el iphone 5s almak gibi bir planım var. 2 el iphone alırken dikkat edilmesi gereken noktalar nedir? Telefonu aldıktan sonra hiç sıkıntı yaşamayıp güncelleme yaparken icloud şifresi sorunu yaşayanlar var..

• İphone bul - açık olarak sıfırlarsa cihazı icloud sorunu çıkar ortaya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

İphone bul - açık olarak sıfırlarsa cihazı icloud sorunu çıkar ortaya.

Örneğin icloud hesabını tamamen telefondan silip sıfırlarsa böyle bir sorun olur mu ?
  • Iphone 5 ise tuş sorunlu cihazı bulup aldıktan sonra sıfırıyla değiştirilebilir.
    Veya çok daha nadir olsada tuş sorunlu 5s'de bulunabilir.
    Genellikle İstanbul'la bağlantısı olmayıp diğer yerlere göndermeye güvenmeyenler sıfırıyla değişeceğini bildiği halde el mecbur 200 lira kadar aşağı veriyorlar
    Diğerleri için iphone'unu bul kapalı olmalıdır. Hatta mümkünse telefonu alırken eski hesabı bizzat Kaldırıp yeni hesap sorunsuzca açılana kadar beklenmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 4 Aralık 2014; 20:41:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TahaFurkann kullanıcısına yanıt
    icould yoksa problemde yok... ama alacagin telefonda kamera,hoparlör,mikrofon, ve bunun gibi donanimsal sorun varmi onlara dikkat etmen gerek ayrica ekranda hata varmi diye internet sayfasini ac ve herhangi bir leke varmi ona dikkat et beyazda iyi belli oluyor aynisini kameradada dikkat et kameradaki leke cok zor görünüyor cünkü
  • Safarinin beyaz zeminin de bakmak güzel fikir. Benim esasen sıkıntı yaşamak istemediğim nokta bu icloud olayı. Şuan iphone kullanıyorum ama bu işin bi üç kağıdı varmıdır bilemedim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.