Bildirim
İkinci el işlemci/anakart/ram test etme
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Yani tartarak test edemezsin. Genel olarak özellikleri önemli. Bende bu konularda çok fazla bilgi sahibi olmasam da , işlemcide çekirdek hızı , nm değeri , çekirdek sayısı tarzı etkenker var. Ramde mhz değeri ve gb önemli. Soğutmalı olursa daha iyi olur. Anakartta ise eğer overclock yapılabilen bir işlemci alıcaksan destekli bir anakart almalısın. Ayrıca üzerindeki portlar aldığın işlemciyi desteklemesi vs. vs. etkenler var. Bunun dışında belki birkaç etken daha vardır ama aklıma gelenler bunlar. -
Yalniz benim dediğimle super alakasiz olmus bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün iş yorgunluğu ile ne anladım ne yazdım emin değilim -
Alcağınız işlemcinin Cinebench ve Passmark puanlarına bakın internetten sonra usb ye programları atıp test edin benzer puanları alıyormu diye.Test ederkende bakarsınız voltaj sıkıntısı çarpan düşürüyormu stabilite problemi varmı diye.Prime95 testi bence 15-20 dk olsada gerekli toplam stabilite açısından eğer çok arada sırada olmayan bir problem yoksa ciddi problem varsa hemen basar restart makine.Usb girişlerini ve diğer girişleri test edersiniz.Aida64 programından sıcaklıklara bakarsınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: kimyasalatik
Yarın bakmaya gideceğim. Kağıt üzerindeki özellikleri dışında çok anlamam donanımdan. Hızlıca nasil test edebilirim? "2 saat prime aç" gibi bir öneri işime yaramaz yani.
Çok teşekkürler.
10-15 dakika oyun oynayabilirsin.
Bir de garanti durumları nedir, faturaları varmı bakabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X