Şimdi Ara

İkinci El Klima Yüksek Fiyatlarda Alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkinci El Klima Yüksek Fiyatlarda Alınır

Her markadan sıfır,ikinci el,kullanılmış ikinci el klima en iyi ve piyasadaki en yüksek fiyat sunarak 2 el klimalarınız alınır.
    Sizlerde satmak ya da alamak istediğiniz tüm ikinci el klimaları bizimle iletisime geçerek satabilirsiniz

İletisim bilgilerimiz websitemizde mevcuttur.

Gözde ticaret ikinci el klima alınır.
     İkinci El Klima Yüksek Fiyatlarda Alınır

• hadi bir tanede ikinci el klimacımız olsun ama san aklima satmak isteyen arkdaşların 3-4 aylık klimalrına ölü fiyat verip can yakmaya çalılırsan mesajın silinir bilmiş ol. adam 3000 tlye klima alıcak 5-6 ay kullaancak ya yer değişimi yada sıkışıp satmak isteyecek adama 250-300 tl veririm dersen olmaz galerici emlakçı mantığı olmasın. ben eskicide dahil diycem ama demiyim hadi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

hadi bir tanede ikinci el klimacımız olsun ama san aklima satmak isteyen arkdaşların 3-4 aylık klimalrına ölü fiyat verip can yakmaya çalılırsan mesajın silinir bilmiş ol. adam 3000 tlye klima alıcak 5-6 ay kullaancak ya yer değişimi yada sıkışıp satmak isteyecek adama 250-300 tl veririm dersen olmaz galerici emlakçı mantığı olmasın. ben eskicide dahil diycem ama demiyim hadi.

emin ol senın dediğini yapacak. bu devırde kım 2. el'e yüksek fiyat verecek ?
  • 10 Yıllık lg beko var 12.000 btu 750 tl den veririm.
    Orjinal lg.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4/5 yıllık, 24bin btu, analog, sınfı alfebenin harfleri arasında bile bulunmayan demirdöküm klimamı geçen sene 400tl'ye satmıştım. umarım sizde klima değiştirmeyi düşünenleri üzmezsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. EL ARAÇ ALCAM BÜTÇE 750
    4 ay önce açıldı
    2. el Hangi Tucson alınır ?
    4 yıl önce açıldı
    İkinci El Araç Tavsiye
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.