< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
1500 tl ye satın alınır.
1-) mining yapılması garantiyi bozar mı? biosu değişmediyse grantiyi bozmaz anlaşılamaz. 2-) ne tür testlerden geçir meliyim? (Şu an için aklımda furmark var) furmark acıkken gpu*0z de ac ekran kartı verılerı seyrıne bak asırı dfuusme takılma varsa grafıklerde satın alma. 3-) Sizce bu tarihte gtx 1070 alınır mı? 1080 p ıcın gtx 1070 almayıp ne satın alıcaksın ? 4-) siz olsanız mining yapılmış bir kart alır mıydınız? fiyatı uygun ve temız ıse satın alırım. 5-) fiyat sizce uygun mu? gayet uygun. |
pc'ye bot kurdum. WOW'da sabah akşam farm yapıyor. Benim ekran kartım da mı garanti dışı kalacak ?
Çalışma saatleri garanti içi dışı kalmasını engellemez. Garanti şartnamesinde şu kadar saat çalıştıysa garanti dışı kalır diye bir ibare yok. Varsa bi resim neyin alıp bende aydınlanabilirim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 25 Aralık 2018; 14:40:33 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 25 Aralık 2018; 1:22:0 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 25 Aralık 2018; 13:35:11 > |
|