Şimdi Ara

İkinci el N73 aldım biraz sorunlu gibi...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ikinci el bir n73 aldım gittigidiyordan.telefon elime geleli beş gün falan oldu.birkaç sorun var gibi.joystik tuşu seçerken çok hassas sağa sola giderkende zor gidiyor anlayacağınız gitmiş.şarjıda bir gün de bitiyor hiç birşey yapmamama rağmen.telefonda hafıza kartı yok ama buna rağmen yavaş gibi galiba symbyan olmasından dolayı daha önce 6600 kullanmıştım aynı şeyler olmuştu.arka kapaktada gevşeklik var cebimde açılıyor kendinden.telefonun garanti süresini nasıl öğrenebilirim gitmeden ben ilçedeyim uzak çünkü bide. garanti bunları yaparmı?yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.bende artık kendimi sitedekiler gibi N73 zede sınıfına koyuyorum

• benim n73 de sorunyok biraz yavaşlık dışında
  • 1= arkadaşım teli alırken fatura vermedilermi yada sormadınmı

2=telin hafıza kartıda olsa gene yavaş bu n73 e özel birşey

3=garanti bunların hiç birini yapmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dan-ger

1= arkadaşım teli alırken fatura vermedilermi yada sormadınmı

2=telin hafıza kartıda olsa gene yavaş bu n73 e özel birşey

3=garanti bunların hiç birini yapmaz

fatura yok ama garanti belgesi var.üstünde satan yerin kaşesi ve imza var.garanti nasıl yapmaz ki?bu belge yeterli değilmi ki?
  • Yavaşlık zaten var N73 lerde. Yavaş olmasa zaten tadından yenmeyecek telefon. Joystick olayıyla ilgilenir garanti ama arka kapak için kullanıcı hatası derler kanımca. Ayrıca telefonu yollaman yeterli onlar zaten biliyorlar garantisi olup olmadığını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

Yavaşlık zaten var N73 lerde. Yavaş olmasa zaten tadından yenmeyecek telefon. Joystick olayıyla ilgilenir garanti ama arka kapak için kullanıcı hatası derler kanımca. Ayrıca telefonu yollaman yeterli onlar zaten biliyorlar garantisi olup olmadığını.

kardeş doğruda ben bilipte önceden boşu boşunda yollamayayım demiştim...zaten yeni aldım bide garantiye verip bir ay beklemek istemem...artık birazcık yavaşlığa tahammül edicez.zaten orjinal tema kullanıp fazla program yüklemessem de o kadar rahatsız edici düzeyde olmaz sanırım...teşekkür ederim......heralde satan yeri aramak zorunda kalıcam en son

• arkadaşlar herhangibir fikir verebilecek olan yokmu??telefonu 268 tl ye aldım.sizce pahalımı.joystik haricinde sorunsuz kullanıyorum şu an.garanti belgesi olarak ta dediğim o belge var.fatura yerine geçermi?telefonun ne zaman alındığı yazmıyor.sadece.nokia komunikasyon etiler adresli biryer var.kaşesi ve imzası var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    Sıfır mı temiz 2. El mi???
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel kardeşim sana şunu söyleyeyim ben de n73 kullanıyorum benim tel de arka kamerada sorun vardı gidip geliyordu aldığım yere götürdüm

(garnti belgesiyle) adam bende fatura istedi garanti belgesine bakmadı bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultracemnova

arkadaşlar ikinci el bir n73 aldım gittigidiyordan.telefon elime geleli beş gün falan oldu.birkaç sorun var gibi.joystik tuşu seçerken çok hassas sağa sola giderkende zor gidiyor anlayacağınız gitmiş.şarjıda bir gün de bitiyor hiç birşey yapmamama rağmen.telefonda hafıza kartı yok ama buna rağmen yavaş gibi galiba symbyan olmasından dolayı daha önce 6600 kullanmıştım aynı şeyler olmuştu.arka kapaktada gevşeklik var cebimde açılıyor kendinden.telefonun garanti süresini nasıl öğrenebilirim gitmeden ben ilçedeyim uzak çünkü bide. garanti bunları yaparmı?yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.bende artık kendimi sitedekiler gibi N73 zede sınıfına koyuyorum

Garanti bunları yapmaz. Bunlar kullanıma bağlı yıpranmalardır yani kullanıcı hatası der. Ben burda telefoncudan aldım 280 TL ye. Sıfır gibi telefon 2GB hafıza kartınıda hediye verdiler. Yavaşlık dışında senin söylediğin problemlerden hiçbiri yok. Keşke önce telefonculara bi baksaydın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 15 Ağustos 2009; 4:26:06 >

• keşke bir baksaydım.ne bileyim ucuz gibi geldi ilk başta.ne de olsa sıfırı 450-500 civarı diye biliyorum.artık çaresine bakıcaz bir şekilde
  • joystikleri çok dandik o telefonların kırılırsa 20 TL masrafı var ayrıca n73 hem güzeldir hemde can sıkan bi telefondur
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SOA-

joystikleri çok dandik o telefonların kırılırsa 20 TL masrafı var ayrıca n73 hem güzeldir hemde can sıkan bi telefondur

kırılmadı ama dandik harbiden.ok lerken çok hassas yanlışlıkla basıp duruyorum.yönlerde ise idare eder.artık bozuluncaya kadar idare edicez.bozulursada tamirciye vercez 20 tl....ama gerçekten iyi telefon söylemeden geçemicem.hele kamerasına hastayım.il başta kameradayken kendi kendine çıkıp giriyordu kameraya ama altına küçük altın parçaların karşsınıa denk gelen tarafa kağıt koydum düzeldi.kapaktanmış meğer

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.