Şimdi Ara

İKİNCİ EL OTOMOBİL KONUSUNDA YARDIM ACİL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda yeniyim. Uzun zamandır siteyi takip ediyorum, verilen bilgilerin bugüne kadar bana çok faydası oldu fakat üye olup kendim de bir şeyler sormak istedim.

Direkt konuya geçeyim. 15.000 TL bütçem var ve bu miktara uygun otomatik vites araba bakıyorum. Kesinlikle hatchback olması gerekiyor. Özellikle 2001 - 2003 arası Opel Corsa bakıyorum ama o modele benzer önerileriniz varsa bilgi almak isterim.
    Şimdiden teşekkürler.

• yok mu yardım edebilecek kimse?
  • Siz kararinizi vermissiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ek seçenek arıyorum çünkü bu araçların piyasasına bakınca çok da iç açıcı rakamlar görünmüyor. 14.000 tl ye 2001 model buldum onun da kilometresiyle oynanmış çıktı. çok sorun mudur sizce?
  • otomatik deyince Japo uzak doğu araçlarını öneriyor genelde arkdaşlar ama benim derinlemesine bilgim yok.
  • kilometresiyle oynanmış dediğim araç 2001 model opel corsa. araç 2010 yılında 118 bin km'de muayeneye girmiş ama şuan 89 bin km olarak görünüyor. sahibini de ben uyandırdım bu konuyla ilgili onun da bilgisi yoktu. şimdi mahkemeyle uğraşıyor dürüst de bir bayana benziyor. aracı alırken 3 ustaya göstermiş, hiç biri olumsuz bir şey söylememiş. değerinin 2 bin lira üstünde satmak için km ile oynayan birinden almış sanırım. ama yürüründe herhangi bir sıkıntı olmadığını söylüyor. mahkeme sonuçlanınca arabanın parasını ve bugüne kadar işleyen faizini, ayrıca yaptırdığı en ufak bakıma kadar bütün parasını alabilecek. uğraşmak istemiyor 12 bin liraya veririm diyor. sizce ne yapmalıyım? ayrıca çoğu 2001 corsa dan daha diri.

• bilgi verebilecek kimse yok sanırım.

teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İkinci El Araç Tavsiye
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dediğin rakama alacağın araçtan çok bir şey bekleme zaten. kilometresiyle falan oynanmış olmasa daha iyi olur. bir de mümkünse kullanıcıdan alın.
  • teşekkürler
  • fiat stilo güzel araç ama otomatiği var mı bilmiyorum bir araçtır istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: carantinas

otomatik deyince Japo uzak doğu araçlarını öneriyor genelde arkdaşlar ama benim derinlemesine bilgim yok.

Bende böyle duymuştum.Biraz eski model otomatik araç alınacaksa kia-toyota-hyundai grubunun şanzımanları alınmalı deniliyordu.
  • stilo yu ben de beğendim fakat otomatiği yok malesef. yani ben baktım göremedim. honda içinse 1.4 is istemiştim ama onun da 2000 son kasa o da eski ve yıpratılmış geliyor. o yüzden opele kaydı aklım biraz da. ama çok kararsız kaldığım da bir gerçek. bu arada hondalar çok yakıyormuş.
  • MarkaToyota
    SeriYaris
    Model1.3 Terra
    Yıl 2002
    Km 113000

bunun hakkında ne düşünürsünüz?
  • Eflatun şansına küs...Tam 15 gün önce çok yakın bir akrabam 2000 model otomatik 1400 cc GLS OPEL CORSA sattı...14.500 e gitti..Beyaz, kaza, boya, değişen yok..Ve 12 yaşında istanbul arabası gerçek 74.000 Km deydi.. Tüm bakımları serviste yapılan aküsü, lastiği, alt takımları yeni yapılmış tertemiz bir ailenin ikinci arabasıydı...Hafta sonları ve alışveriş zamanları kullanıldı...BU FORUMDA BİR İKİ YERDE İLAN VERDİM.Çok bilen bazı arkadaşlarımız .PAHALI DEDİLER.Bende forumdan biri alsın diye 5 gün bekledim.. İlanları sildim..Bir hafta sonra ..Sah. Com. da akşam ilanı çıktı. Sabah 10 da ilk gelen kaporasını verip gitti. Öğleden sonrada parasını alıp geldi..İşi bitirdiler.. Alan hayırını görsün.Güle güle kullansın..Arabada 25 kuruşluk masraf edilecek bir kısım yoktu...Tertemizdi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 2 Ağustos 2012; 18:52:19 >

• İlgin ve verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim ama ben zaten 2001 ve üzeri corsa bakıyorum. yani Corsa C bakıyorum. bu nedenle diğerleri benim pek ilgimi çekmiyor. bayan arabası olacağı için sevimli bir şey olmasını istiyorum ama bunun yanı sıra 1.3 ten aşağı motor seçenekleri de beni ilgilendirmiyor açıkçası :) sadece görünüş değil iç donanımı da önemli. ama bütçe sıkıntı olunca çok da seçenek olmuyor.
    tekrar teşekkür ederim
  • Sah. com. saat başı gir, izle .Temiz araba ilanları bir gün sonra yok oluyor...Siliniyor.Araba satılıyor...Kolay gelsin..
  • hiç çıkmıyorum o siteden zaten :) beğendiğim ve işte bu dediğim araç ertesi gün yok oluyor :)
  • Manuel alsam kullanamaz mıyım acaba ya ? offfsss
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.