Şimdi Ara

İkinci el otomobil piyasası fahiş rakam ifşa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Malum site de ve ikinci el piyasasındaki ilanda olan ederinden kat be kat fazla yazılan ağır hasarlı yüksek km li otomobilleri ifşa edelim diye bir kampanya başlayayım istedim. Denk geldikçe buraya koyacağım ilk ilan olarak genel aramalarda denk geldiğim 2016 model c200d 50 bine yakın hasar kaydı mevcut olup 2016 yılında 200-220 bin bandında olan bu arabayı arkadaş 1.385.000 TL den ilana koymuş. Muhtemelen ya tutarsa kafasında koymuş ama bu kadarda hakkatten olmaz.

Sizler de bu gibi ilanları gerek buradan gerek sosyal medyadan ifşa edebildiğiniz edin ki bu çakal sürüsü dağılsın.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ilk-sahibinden-973636909/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isthmus -- 9 Aralık 2021; 21:51:42 >

• Sakınılan göze çöp batar. Çok titiz olduğu için ön arka tampon ve farı titizlikten bırakmış!!

Çok ilan yeniler
  • Görünen o ki vatandaş bu durumdan rahatsız değil kimsenin ilgisini çekmedi başlık. Bazen bazı olaylar bize müstehak diyorum yanıltmıyor vatandaşım beni.
  • Para olsa alınıp 1.5'a koyulur

• Koskoca distribütörler karaborsacılık yapıyor. Yurdumun uyanık vatandaşı da bir şansını denemiş çok mu (!)

İfşalamak ile bitmeyecekler. Mal onun istediği fiyatı yazar. Gerçek fiyatı alıcı belirler.
  • Clio joy fiyatından haberiniz varmı
  • İlan uçar, ss kalır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.