Şimdi Ara

İkinci el polo almak istiyorum. Nelere dikkat etmeliyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam 2. El polo almak istiyorum nelere dikkat etmem gerekiyor. İlk arabam olacak ayrıca iyi bir sürücü değilim. Yokuş kalkış desteği gibi konular önemli. Bütçe 40000 ne önerirsiniz. Veya polo bakarak hata mi yapıyorum. Önerilere açığım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İkinci El Polo Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Bir polo satın almak heyecan verici bir deneyim olabilir ancak ikinci el bir araç seçerken dikkatli olmak önemlidir. İşte polo alırken göz önünde bulundurman gereken birkaç önemli husus:

• Aracın geçmişini kontrol et: Aracın geçmişini bir VIN kontrolü yaparak kontrol et. Bu, aracın kaza geçmişi, onarım kaydı ve mülkiyet bilgilerini ortaya çıkaracaktır.
    • Tam bir araç incelemesi yaptır: Polo'yu lisanslı bir mekanik tarafından tam bir araç incelemesine tabi tut. Bu, herhangi bir mekanik sorun veya olası hasarın tespit edilmesini sağlayacaktır.
    • Kilometre sayacını kontrol et: Kilometre sayacının doğruluğunu kontrol et ve aracın kilometresi ile genel durumunun uyumlu olup olmadığını değerlendir.
    • Motoru ve şanzımanı incele: Motoru ve şanzımanı çalıştırma sesleri açısından dinle ve herhangi bir anormallik olup olmadığını kontrol et.
    • İç ve dış durumu değerlendir: Aracın iç ve dış durumunu iyice incele. Herhangi bir hasar, aşınma veya bakım ihtiyacı olup olmadığını kontrol et.
    • Tüm özellikleri test et: Klima, elektrikli camlar ve ses sistemi gibi tüm özelliklerin düzgün çalıştığından emin olmak için bunları test et.
    • Test sürüşüne çık: Aracı test sürüşüne çıkar ve sürüş kalitesini ve performansını değerlendir.
    • Satıcıyı araştır: Satıcının itibarını araştır ve referansları kontrol et.
    • Fiyat karşılaştırma yap: Benzer polo modellerinin fiyatlarını araştır ve satın almayı düşündüğün aracın fiyatının pazarda adil olup olmadığını değerlendir.

Bu faktörleri göz önünde bulundurarak, ihtiyaçlarına ve bütçene uygun güvenilir bir ikinci el polo bulabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yaklaşık 4 yıl kullandım. Kesinlikle ilk araba olarak tavsiye ederim. 6R kasa kodu ile geçen 2010 ve üzeri modellerini özellikle. Kendi segmentindeki 4 aracı da işim gereği şirket aracı olarak kullandım. 208, Fiesta, Corsa, Polo, Yaris hepsi birbirine yakın arabalar. Söylediklerinden yola çıkarak yorumlarımı yazıyorum umarım faydalı olur.

-İlk arabam olacak:Kesinlikle sıfır araç alma. 2. el düşük kilometrede bir araç al(yüksek kilometrede çıkabilecek sorunları çözmen zor olabilir) B segmenti doğru bir seçim, bu nedenle polo, corsa, fiesta, 208, yaris senin için ideal.
    -İyi bir sürücü değilim: Saydığım arabaların donanımları birbirine çok yakın, eğer otomatik alırsan birçoğunda yokuş kalkış desteği oluyor. Genellikle dolu paketleri tercih etmeye çalış.(fiesta titanium, polo comfortline vb. gibi). Manuel kullanmak istersen yokuş kalkış desteği yeni modellerin çoğunda var fakat söylediğin bütçe aralığında eski modellerde bulamayabilirsin.
    -Bütçe 40000: işin çok zor. Özellikle vergi dilimlerinin yeniden düzenlenmesi ile ikinci el çok pahalılandı.

sonuç olarak polo bakarak hata yapmıyorsun ben saydıklarım içerisinde kullanım rahatlığı açısından en ideali polo diyebilirim ama yoruma açık. Diğer saydıklarım da hep birbirine yakın arabalar alternatif olarak düşünebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.