Şimdi Ara

ikinci el satış sitesinde Dolandırıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum siteye bir krampon ilanı vermiştim. Birgün bir alıcı almak isteyip ulaştı site üzerinden ve whatsaptan foto gönderebilir misiniz ayrıntılı diye bende olur dedim ve gönderdim birkaç foto çekip sonra bu eleman gidip o fotolarla çakma ilan açmış ve birilerini kandırmaya çalışıyor. Arayıp söyledim genç bir erkek sesi be kardeşim yapmıştır dedi bende kapattir dedim ses çıkmadı birgün boyunca ve site yönetimine ulaştım şikayet ettim ilanı. Hem ilanı Hem de diğer ilanlarını silmişler bunun ama şimdide başka isimle aynı ilanı açmış tekrar. Bana bir zararı olduğu yok ama kimsenin de boşuna canı yansın istemem ne yapmam gerek sizce...

• tekrar şikayet et

sahibinden bu konulara ciddi önlem getirmeli artık, ilanla beraber bir kağıda sahibinden yazıp destek birimine atsalar ya mesela?
    veya onların verdiği bir kodu yazıp atsınlar ürünün resmiyle beraber, bu şekilde dolandırıcılıklar çok çok azalır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PONRO -- 12 Şubat 2019; 18:9:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PONRO

tekrar şikayet et

sahibinden bu konulara ciddi önlem getirmeli artık, ilanla beraber bir kağıda sahibinden yazıp destek birimine atsalar ya mesela?
    veya onların verdiği bir kodu yazıp atsınlar ürünün resmiyle beraber, bu şekilde dolandırıcılıklar çok çok azalır..
    Ettim hocam tekrar ama bunun böyle sonu gelmezki bir çözüm bulmaları gerek dediğin gibi . Garibanın biri kandırılıcak boş yere belkide parası gidicek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.