Bildirim
ikinci el scooter tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bws iki zamanlı diye biliyorum bu yüzden listeden çıkarın derim..Bir de hondanın heryeri metal demir kasa bir scooterı vardı (kinetix) değil onu öneririm.. -
quote:
Orijinalden alıntı: hachiko
Bws iki zamanlı diye biliyorum bu yüzden listeden çıkarın derim..Bir de hondanın heryeri metal demir kasa bir scooterı vardı (kinetix) değil onu öneririm..
Activa ? -
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
quote:
Orijinalden alıntı: hachiko
Bws iki zamanlı diye biliyorum bu yüzden listeden çıkarın derim..Bir de hondanın heryeri metal demir kasa bir scooterı vardı (kinetix) değil onu öneririm..
Activa ?
Aynen hocam bildiğim kaporta var bunda harika bi motor ve çok sağlam.. -
arkadaşlar tesekkürler. bws'yi eledim.
listenin başına kymco agility 125 city'i ekledim. çok güzel tipi var. yalnız km düşürlmüş. 2009 model. tüvtürk'e göre 2013 muayenesinde 29000'imiş. şu an km 24000'de görünüyor.
2000 tl diyor. az daha düşüttürüp alıyım mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: syangela
arkadaşlar tesekkürler. bws'yi eledim.
listenin başına kymco agility 125 city'i ekledim. çok güzel tipi var. yalnız km düşürlmüş. 2009 model. tüvtürk'e göre 2013 muayenesinde 29000'imiş. şu an km 24000'de görünüyor.
2000 tl diyor. az daha düşüttürüp alıyım mı?
O motor şu an 40 bini devirmiştir o motor için fazla yol bence es geç o motoru.. -
40 bini rahat devirmiştir evet. çok hoşuma gitmişti. ilk motorum olacak çok para da vermek istemiyorum acıkcası. -
quote:
40 bini rahat devirmiştir evet. çok hoşuma gitmişti. ilk motorum olacak çok para da vermek istemiyorum acıkcası.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-bakimlari-yapilmis-temiz-bir-scooter-198758983/detay
yerin nerede bilmiyorum ama..
-
-
-
kymco agility city aldım arkadaşlar. en cok onu beğendim.quote:
Orijinalden alıntı: arda4
Kardeş aman dikkat!
Sıraladığın seçeneklerde hem kilometreler yüksek hem de model yılları düşük. Zaten kilometreler de büyük ihtimal geri sarılmıştır.
Yani 2000TL vermenle büyük ihtimal iş bitmeyecek. Kaliteli lastik hangisini alırsan al illa ki takman gerekecek 200-350TL. Varyatörleri eskimiş ve değiştirilmemişse... o masraf, rutin bakımlar...
Piston silindir değişimi gerekiyorsa...
Muayenesi yoksa veya çok yaklaşmışsa bir de o...
Aman dikkat diyeyim, toplamda masrafı en düşük olan hangisiyse ona yönel derim.
Alıntıları Göster
-
hayırlı uğurlu olsun:quote:
kymco agility city aldım arkadaşlar. en cok onu beğendim.
Alıntıları Göster
http://forum.donanimhaber.com/m_101905207/tm.htm -
quote:
hayırlı uğurlu olsun:
http://forum.donanimhaber.com/m_101905207/tm.htm
teşekkürler. herseyi değiştiricem tabi de biraz zamana ihtiyacım var. aciliyet arka lastik şu an. bi de koltuk rahatsız geldi. öne dogru çövdürüyor. kaymaz bi malzemeden kılıf almak gerekecek sanırım. -
bws diyecektim hayırlı olsunquote:
Orijinalden alıntı: syangelaquote:
hayırlı uğurlu olsun:
http://forum.donanimhaber.com/m_101905207/tm.htm
teşekkürler. herseyi değiştiricem tabi de biraz zamana ihtiyacım var. aciliyet arka lastik şu an. bi de koltuk rahatsız geldi. öne dogru çövdürüyor. kaymaz bi malzemeden kılıf almak gerekecek sanırım.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: zibidi gonzales
bws diyecektim hayırlı olsun
teşekkürler.
bws'yi tip olarak çok beğendim. hatta bir motorcu bws için "Yamaha'nın traktörü" gibi bir tabir kullandı.
ancak genel kanı iki zamanlı olduğu ve çok yakıt tükettiği yönündeydi. -
Oto döşemecilere bir uğrayın uygun fiyata (en fazla 50-60TL'ye ki o bile fazla aslında) seleyi kaymaz suni deri ile kaplatabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: syangelaquote:
Orijinalden alıntı: zibidi gonzales
bws diyecektim hayırlı olsun
teşekkürler.
bws'yi tip olarak çok beğendim. hatta bir motorcu bws için "Yamaha'nın traktörü" gibi bir tabir kullandı.
ancak genel kanı iki zamanlı olduğu ve çok yakıt tükettiği yönündeydi.
Alıntıları Göster
örnek:
-
Hayirli olsun hocam :) -
teşekkürler arkadaşlar.quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
Hayirli olsun hocam :)
döşeme benim de aklımda. onu yaptırıcam.
geriye birtek problem kaldı şu an. o da kymco'nun okunuşu.
ilk zamanlar "kıyomço" diyo bu ara "kiyomko" demeye başladım. doğrusu ne bunun arkadaşlar? -
"kimko"quote:
teşekkürler arkadaşlar.
döşeme benim de aklımda. onu yaptırıcam.
geriye birtek problem kaldı şu an. o da kymco'nun okunuşu.
ilk zamanlar "kıyomço" diyo bu ara "kiyomko" demeye başladım. doğrusu ne bunun arkadaşlar?
Alıntıları Göster
Ben de çocukken "bu ne lan böyle, Kayınço gibi?!" derdim
eğer inanmazsan google translate de okutabilirsin:
http://translate.google.com
(Ben epeyce bir dilde okuttum hep "Kimko" diye okudu. Slav dillerinde (Rusça, Bulgarca, Boşnakça vs) "Kimso" diye okudu)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4 -- 19 Mart 2015; 15:26:04 >
-
Aynen, kimko diye okunuyor. Bu arada hayırlı olsun. Babamın skuteri de Kymco Top Boy. 16 yıllık olmasına rağmen hiç arıza çıkarmadı. Güle güle kullanın.
Benzer içerikler
- kymco downtown 250i yorum
- plakası ruhsatı olmayan motora ruhsat çıkarma
- 125 cc scooter önerisi
- rks azure 50 yorum
- motor boy hesaplama
- aprilia tuareg 660 teknik özellikleri
- honda dio sıfır fiyatı
- bmw ce 04 menzil
- honda cb 125 f sıfır
- aprilia sr 125 yorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X