Şimdi Ara

Ikinci elde Honda CBR125 mi CBR250 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
9.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Onumuzdeki gunlerde kisa mesafelerde kullanmak icin bir motorsiklet almayi dusunuyorum ve CBR125 ile CBR250 arasinda kaldim. Kisa mesafelerde kullanacagim icin motor gucu cok onemli degil, ikisi de bana yeter, fiyat farki da cok ciddi degil.

Ama, motoru yaklasik 9 ay sonra satmam gerekiyor, ve hangisini daha kolay satabilirim, yani ikinci elde hangisi daha aktif diye sormak istiyorum. Ayrica, CBR125R 7000 TL ve CBR250 10500TL su anda, bunlari satarken hangisi daha cok / ne kadar deger kaybeder acaba?

Teskekurler.

• Cbr250 senin icn daha uygun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhakkak, ama hangisi daha hizli gider? Hangisi daha cok talep goruyor?

1 sene kullanim sonunda ne kadara satilir acep?
  • cbr 125 geçiş motoru gibi görüldüğü için piyası daha iyi olabilir .
    fiyat için sahibindene vs. ilanlara bakabilirsin
  • Son olarak, arada bir otoyola cikacagim en fazla 50-60 km gibi mesafaler icin. Forumlarda CBR125R ile otoyola cikmayin, tehlikeli, yokus yukari feci sisiyor ve seni tehlikeli durumda birakabilir diyorlar. Sizin deneyimleriniz nasil bu konuda?
  • cbr 250 r tek geçerim 125lik alacaksan madem ybr 125 al ne gerek var ona o kadar para vermene herşey tip değildir
  • Merhaba,

Tipten ziyade dedigim gibi, cok kisa mesafelerde kullanacagim, arada bir cok az da olsa otoyola cikarim diye dusunuyorum. Yoksa, tabii ki 250, ama bu sartlarda 125 olur mu diye baktim (fiyat / performans olarak iyi zira)...

Ama, dedigim gibi, bazi forumlarda, otoyolda cok tehlikeli bu alet, basmiyor / tikaniyor / vs. diyorlar, onun icin sormak istedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda hrv mi crv mi?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobari

Merhaba,

Tipten ziyade dedigim gibi, cok kisa mesafelerde kullanacagim, arada bir cok az da olsa otoyola cikarim diye dusunuyorum. Yoksa, tabii ki 250, ama bu sartlarda 125 olur mu diye baktim (fiyat / performans olarak iyi zira)...

Ama, dedigim gibi, bazi forumlarda, otoyolda cok tehlikeli bu alet, basmiyor / tikaniyor / vs. diyorlar, onun icin sormak istedim.

dostum bak 250lik en ideal motordur bence 125lik alacaksanda ybr125esd al daha iyi bence. Benim yorumum bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motiongeneer -- 17 Haziran 2013; 17:39:43 >
  • cbr250 dıorum bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokt@

cbr250 dıorum bende

nokt@

• ha 125 almışın ha 250 almışken 250 al kafan rahat olsun.
  • cbr125 ölü yatırım. cbr250 alın.
  • 125 lik alcaksan ybr
    Daha ucuz birşey olsun diyorsan salcano wolf

• quote:

Arkadaslar merhaba,

Onumuzdeki gunlerde kisa mesafelerde kullanmak icin bir motorsiklet almayi dusunuyorum ve CBR125 ile CBR250 arasinda kaldim. Kisa mesafelerde kullanacagim icin motor gucu cok onemli degil, ikisi de bana yeter, fiyat farki da cok ciddi degil.

Ama, motoru yaklasik 9 ay sonra satmam gerekiyor, ve hangisini daha kolay satabilirim, yani ikinci elde hangisi daha aktif diye sormak istiyorum. Ayrica, CBR125R 7000 TL ve CBR250 10500TL su anda, bunlari satarken hangisi daha cok / ne kadar deger kaybeder acaba?

Teskekurler.

Sizin için CBR 250 R daha mantikli bir seçim olur.. Satarken çok zarar etmezsiniz, Tabi İnşAllah motoru devirip düşürmez kaza geçirmezseniz..

• Yuki YK250 SPİTZER al sana tavsiye ederim ben aldım mennunum. yamaha ile aynı fabrikada üretiliyor.

• Tavsiyelere uyarak CBR250 aldim.

Tesekkurler.
  • quote:

Tavsiyelere uyarak CBR250 aldim.

Tesekkurler.

Kardeş motoru beğendin mi? Bende başlangıç olarak cbr 125 veya cbr250 düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramstayn

quote:

Tavsiyelere uyarak CBR250 aldim.

Tesekkurler.

Kardeş motoru beğendin mi? Bende başlangıç olarak cbr 125 veya cbr250 düşünüyorum.

Bizde cbr 125 var haftada bir Samsun-Sinop arası gidip geliyor ayrıca hafta icinde sehir ici kullanıyoruz henüz bana mısın demedi tavsiye ederim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cbr 250 daha çabuk gider. Nedenini istersen pcye gecince anlatırım

• quote:

Orijinalden alıntı: sevilesi adam

Cbr 250 daha çabuk gider. Nedenini istersen pcye gecince anlatırım

Hız çok önemli değil. Biraz hızlı olsa, az yaksa, sağlam olsa e biraz da şekil olsyn dedim ve cbr 125,250 düşündüm. Ama aklımda ybr 125 de var. İkilemde kaldım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.