Bildirim
İKİNCİ ELDE TAMPON BOYALI OLURSA ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: red_blue
Arkadaşlar ikinci el bir araç alıcağım ön ve arka tampon birde çamurluk sizce alınırmı araç tampon çok önemlimi ?başka yerde boyası yok
Fiyat hesapli ise hic dusunmeden al derim tampon boyasi onemli degil. -
quote:
Orijinalden alıntı: beyanet
quote:
Arkadaşlar ikinci el bir araç alıcağım ön ve arka tampon birde çamurluk sizce alınırmı araç tampon çok önemlimi ?başka yerde boyası yok
Fiyat hesapli ise hic dusunmeden al derim tampon boyasi onemli degil.
Fiyatı makul ama kasgodan sorgulama yapmadım kafama takıldı tramer güvenilir değilmiş ayrıca km de oynama yapılıp yapılmadığını nasil anlarız ? Servise değilde tanidik bir ustaya gösterdim -
quote:
ne için boyandığı önemli ufak bit tıkılama da olabilir park ederken bir sürtmede olabilir veya şasiye etki edecek kadar sert bi darbede almış olabilir bir kaportacıya götürüp göstermek lazım
karamsar olmak istemem tabi ki ama memleketimiz de öle adi insanlar var ki araç kazadan dolayı perte çıkmış kullanılıcak yeri kalmamış ne direk kalmış sağlam ne de şasi kalmış aracında ama buna rağmen aracımızın garajı yok malum sokakta duruyor çoluk çocukta çiziyor çizikten dolayı komple boyalı diyebiliyor..
böyle insanların olduğu bir zamanda avuç içi kadar boyayı bile sorgularım...
-
quote:
quote:
quote:
Fiyatı makul ama kasgodan sorgulama yapmadım kafama takıldı tramer güvenilir değilmiş ayrıca km de oynama yapılıp yapılmadığını nasil anlarız ? Servise değilde tanidik bir ustaya gösterdim
Araba kac model? Kac km? 5664 eger sigortadan hasar giderilmisse cikiyor, cebinden yaptirmissa bilemezsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: elalembialem_
quote:
ne için boyandığı önemli ufak bit tıkılama da olabilir park ederken bir sürtmede olabilir veya şasiye etki edecek kadar sert bi darbede almış olabilir bir kaportacıya götürüp göstermek lazım
karamsar olmak istemem tabi ki ama memleketimiz de öle adi insanlar var ki araç kazadan dolayı perte çıkmış kullanılıcak yeri kalmamış ne direk kalmış sağlam ne de şasi kalmış aracında ama buna rağmen aracımızın garajı yok malum sokakta duruyor çoluk çocukta çiziyor çizikten dolayı komple boyalı diyebiliyor..
böyle insanların olduğu bir zamanda avuç içi kadar boyayı bile sorgularım...
Dediğim gibi usta boyalı alanlari bu kadar söyledi dediklerine göre park anında ufak sürtünmelerden çizikler var kapıda ama boya yok özellikle boyanmadigini söylüyor satıcı
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Fiyatı makul ama kasgodan sorgulama yapmadım kafama takıldı tramer güvenilir değilmiş ayrıca km de oynama yapılıp yapılmadığını nasil anlarız ? Servise değilde tanidik bir ustaya gösterdim
Araba kac model? Kac km? 5664 eger sigortadan hasar giderilmisse cikiyor, cebinden yaptirmissa bilemezsin
2008 model 67000 km
Okuduğum kadarıyla plaka değişikliklerinde de sıkıntı oluyormus ? Tramerde gozukmeme tabi kendi yaptirdiysa da gozukmez ama şöyle olmazmi büyük kazası olsa kendi yaptırmak cok külfetli olacağından mecburen sigorta kapsamında olmazmi ?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
2008 model 67000 km
Okuduğum kadarıyla plaka değişikliklerinde de sıkıntı oluyormus ? Tramerde gozukmeme tabi kendi yaptirdiysa da gozukmez ama şöyle olmazmi büyük kazası olsa kendi yaptırmak cok külfetli olacağından mecburen sigorta kapsamında olmazmi ?
Aynen dedigin gibi cikar tramerde. Bence al, cok fazla takinti yapma, icine sindiyse al bence. Sasiyi kaydiracak darbe alsa sasi kasardi mutlaka kapilarda direklerde islem olurdu.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
2008 model 67000 km
Aynen dedigin gibi cikar tramerde. Bence al, cok fazla takinti yapma, icine sindiyse al bence. Sasiyi kaydiracak darbe alsa sasi kasardi mutlaka kapilarda direklerde islem olurdu.
Araç içime sindi satan adam içine sinmedi
Yeterli arastirma yapmadım gibime geliyor hep bir şüphe var nedense okuduğum yorumlardan ve birazda zamanın ikinci el konusunda cok kötü olmasından herhalde
-
Motor şase numarasını öğrenebilirseniz sizin için tramerden geçmişine bakabilirim.quote:
Orijinalden alıntı: beyanetquote:
quote:
quote:
quote:
quote:
2008 model 67000 km
Alıntıları Göster
Pert kaydı olup olmadığını kasko yaptırırken motor şaseyi yazdıktan sonra araç risklidir ibaresi ekrana düşmekte veya kasko onaya yani genel müdürlüğün ekranına düşmektedir.
Araç il dışında geldi ise hasar kaydı çıkmaz.
Araç yeni kayıt olarak girildiyse hasar kaydı çıkmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: garfield018
Motor şase numarasını öğrenebilirseniz sizin için tramerden geçmişine bakabilirim.
Pert kaydı olup olmadığını kasko yaptırırken motor şaseyi yazdıktan sonra araç risklidir ibaresi ekrana düşmekte veya kasko onaya yani genel müdürlüğün ekranına düşmektedir.
Yarın sabah isteyeceğim suanda sadece plaka var
Iki sigorta şirketine sormayı düşünüyorum ayrıca servisten km için teyit almayı geçmişteki km sorgusunu tabi telde yardımci olurlarsa -
Sadece değişim veya boya önemli değildir.Hatta iyidir ama memleketim insanlarının beyninde tümör var boyalı,değişenli araba almama konusundaquote:
Orijinalden alıntı: red_bluequote:
Orijinalden alıntı: garfield018
Motor şase numarasını öğrenebilirseniz sizin için tramerden geçmişine bakabilirim.
Yarın sabah isteyeceğim suanda sadece plaka var
Iki sigorta şirketine sormayı düşünüyorum ayrıca servisten km için teyit almayı geçmişteki km sorgusunu tabi telde yardımci olurlarsa
Alıntıları Göster
-
Ben tampona bakmam bile...quote:
Orijinalden alıntı: OceanMaster
Sadece değişim veya boya önemli değildir.Hatta iyidir ama memleketim insanlarının beyninde tümör var boyalı,değişenli araba almama konusunda
Alıntıları Göster -
tampon candırquote:
Orijinalden alıntı: mitto
Ben tampona bakmam bile...
Alıntıları Göster
şaka bir yana tamponu kafana takma. Boyalı olması iyi. Eğer değişmiş olsaydı anlamazdın bile çünkü ekspertizde hatasız diyorlar. -
benim arabanın heryeri çizik :D şerefsiz mahalleliler araba aldığımızı çekemediği için her yeri çizmişlerquote:
Orijinalden alıntı: ercopolo
tampon candır
şaka bir yana tamponu kafana takma. Boyalı olması iyi. Eğer değişmiş olsaydı anlamazdın bile çünkü ekspertizde hatasız diyorlar.
Alıntıları Göster
neyse önce bir sorgulat birşey çıkmazsa al -
tampon olsun çamurluk olsun bunlar HİÇ ÖNEMLİ ŞEYLER DEĞİL..öncelikle aracın kaportasıyla değilde şasesiyle direkleriyle tabanını kontrol edin yamulma kaynak ısıl işlem görmüşmü bu ÖNEMLİ..yoksa kaput değilsin 4 vida tutuyor kaputu kapı değilsin 2 mandal tutuyor kapıyı bunlar önemli değil KORKMAYALIM KORKUTMAYALIM lütfenquote:
Orijinalden alıntı: serseri006
benim arabanın heryeri çizik :D şerefsiz mahalleliler araba aldığımızı çekemediği için her yeri çizmişler
neyse önce bir sorgulat birşey çıkmazsa al
Alıntıları Göster
-
Demek tampon boyalı, hemde ikisi birden. Perttir o.quote:
Orijinalden alıntı: kayhan1923
tampon olsun çamurluk olsun bunlar HİÇ ÖNEMLİ ŞEYLER DEĞİL..öncelikle aracın kaportasıyla değilde şasesiyle direkleriyle tabanını kontrol edin yamulma kaynak ısıl işlem görmüşmü bu ÖNEMLİ..yoksa kaput değilsin 4 vida tutuyor kaputu kapı değilsin 2 mandal tutuyor kapıyı bunlar önemli değil KORKMAYALIM KORKUTMAYALIM lütfen
Alıntıları Göster -
quote:
tampon olsun çamurluk olsun bunlar HİÇ ÖNEMLİ ŞEYLER DEĞİL..öncelikle aracın kaportasıyla değilde şasesiyle direkleriyle tabanını kontrol edin yamulma kaynak ısıl işlem görmüşmü bu ÖNEMLİ..yoksa kaput değilsin 4 vida tutuyor kaputu kapı değilsin 2 mandal tutuyor kapıyı bunlar önemli değil KORKMAYALIM KORKUTMAYALIM lütfen
-
Sadece tampon değişmiş veya boyalıysa hiçbi sorun yok, zaten plastik parça. Aracınızı kullanırken de takmayın böyle ufak şeyleri, boşuna strese sokmayın kendinizi. Tampon boyalı diye aracı almayacak adamın zaten almaya niyeti yoktur.quote:
Orijinalden alıntı: erdy48quote:
Alıntıları Göster
-
boyalı araba ALMAaaaaaaaaaaaaa.quote:
Orijinalden alıntı: UML
Sadece tampon değişmiş veya boyalıysa hiçbi sorun yok, zaten plastik parça. Aracınızı kullanırken de takmayın böyle ufak şeyleri, boşuna strese sokmayın kendinizi. Tampon boyalı diye aracı almayacak adamın zaten almaya niyeti yoktur.
Alıntıları Göster
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Benzer içerikler
- motor sıcakken su seviyesi düşüyor
- yeni değer klozu nedir
- sbm teklif aldım ne yapmalıyım
- debriyaj yumuşaması
- oto cam çatlak tamiri yorumları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X