Şimdi Ara

İKİNCİ JACKSON MARTİNEZ VAKASI:JOAO FELİX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yıllarca jackson u izledik balon oldugunu bile bile atletico almıştı, simdi felix var izlenimim çok yok ama o his oluştu bende.

jackson ı çine kar ederek kakaladılar ama bu çocukta o isim de yok.

bakalım neler olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Joa felix maçlarını izledinmi adamın geleceği çok parlak sadece maliyeti fazla 127m dünya üzerinde hiçbir futbolcuya verilmez bence ama piyasa böyle

• Atleticonun liderlik yapacak yıldız bir izme ihtiyacı var griezmanın ardından.Mecburlardı böyle bir hamle yapmaya

• İyi oyuncu ama 40-50 milyon euroya alınsaydı kesinlikle daha iyi oynardı. Şuan üzerinde çok çok fazla baskı olacak, o baskıyı kaldırabilirse 10 sene oynatırsın 10 sene sonra yine 100 milyona satarsın öyle oyuncu.
  • Futbol piyasasındaki rakamları artık garipsemeyi bırakın beyler, adamlar kendi arasındaki ticaret zincirini oluşturmuş ve ortada müthiş bir para akışı var. Haliyle At.Madrid 120 m euro harcıyor fakat satarken de o fiyatlara satıyor. Sanki herkes 5 10 m euro ile kadro topluyormuş gibi düşünmeyin, artık belli seviye üstündeki takımlar için transfer bu rakamlara bitiyor.

Mesela aynı ticaret zinciri İngiltere ligi içinde geçerli, adamlar kendi ligleri içindeki adamlara kapıyı en aşağı 50 m euro civarında açıyor. Avrupanın devleri dışında çok nadir bu zincire dahil olanlar oluyor, fakat süreklilikleri olmuyor.

Haliyle bu adam 130 m euro eder mi demeyin, bir şeyin satış fiyatıyla değeri aynı rakamlara denk gelmeyebilir.

Konuyu açanda forumun futbol seviyesinin nerelere geldiğini gösteriyor, izlemediği adama yorum yapıyor. His oluşmuş :)
  • Joao Felix azcık fizik yaptığı zaman piyasanın en büyük santraforu olacak Atletico gibi cimri bir takım bu parayı veriyorsa vardır bildikleri ayrıca Atletico hiçbir zaman kötü bir forvete yatırım yapmadı yapmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afonso54

Joao Felix azcık fizik yaptığı zaman piyasanın en büyük santraforu olacak Atletico gibi cimri bir takım bu parayı veriyorsa vardır bildikleri ayrıca Atletico hiçbir zaman kötü bir forvete yatırım yapmadı yapmaz.
    joa felix st degil 10 numara

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben duyunca şaşırdım Atletico'nun bu kadar para vereceğini sanmamıştım.

Ayrıca Jackson Martinez gayet iyi topçuydu. Atletico'da tutunamadı. Çin'de sakatlandı. 1,5 sene maça çıkamadı.

2009'da Ronaldo 94 m Euro transfer olunca. Ne haberler yapılmıştı.

94 m Euro'ya yeni bir ülke kurulur.

94 m Euroya şu kadar araba, ev, yat, kat alınır.

Şimdi 70,80 m euroya az diyoruz.

Şimdi baktım Joao Felix Porto altyapısından yetişme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mishakal -- 4 Temmuz 2019; 20:28:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Ben duyunca şaşırdım Atletico'nun bu kadar para vereceğini sanmamıştım.

Ayrıca Jackson Martinez gayet iyi topçuydu. Atletico'da tutunamadı. Çin'de sakatlandı. 1,5 sene maça çıkamadı.

2009'da Ronaldo 94 m Euro transfer olunca. Ne haberler yapılmıştı.

94 m Euro'ya yeni bir ülke kurulur.

94 m Euroya şu kadar araba, ev, yat, kat alınır.

Şimdi 70,80 m euroya az diyoruz.

Şimdi baktım Joao Felix Porto altyapısından yetişme.
    sorun para degil parayi artik dusuuyoruz 200 de normal gelir bana, sorun felix e verilmesi.atletico nun vermesi bana cok garip geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Todo Al Blancos

sorun para degil parayi artik dusuuyoruz 200 de normal gelir bana, sorun felix e verilmesi.atletico nun vermesi bana cok garip geldi.

Alıntıları Göster
    Felix'i fazla izlemedim. Ama duyduklarıma göre iyi topçu olacak diyolar.

Atletico fazla para harcamayan kulüptü.

Ama artık mecbur verecekler.

Bak Arsenal'e yüklü bonservis vermezlerdi. Zaha'nın peşinden koşuyolar.

Tottenham transfer bile yapmayan takım 65 m euroya nbombeleyi aldı.

Yani Felix Benfica'da kalsa bu senede minimum 30 35 gole katkı verirdi.

Bu sene almasa city,juve, barça belki real elinden kapardı.

İnşallah form tutarda güzel bir futbol izleriz Felix'ten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Felix'i fazla izlemedim. Ama duyduklarıma göre iyi topçu olacak diyolar.

Atletico fazla para harcamayan kulüptü.

Ama artık mecbur verecekler.

Bak Arsenal'e yüklü bonservis vermezlerdi. Zaha'nın peşinden koşuyolar.

Tottenham transfer bile yapmayan takım 65 m euroya nbombeleyi aldı.

Yani Felix Benfica'da kalsa bu senede minimum 30 35 gole katkı verirdi.

Bu sene almasa city,juve, barça belki real elinden kapardı.

İnşallah form tutarda güzel bir futbol izleriz Felix'ten.

Alıntıları Göster
    hocam atleticoda guzel bir futbol?hem bu adam yavas hangi oyuncu sonradan hizlanmis, izliyorum videolarini daha numarasini cozemedim.

• bende en son agüerodan gelen parayı falcaoya gömdüklerinde buna benzer " sanki falcao tek başına takımı taşıyacak demiştim" dediğimle kaldım todolat
  • yusei kullanıcısına yanıt
    falcao portoda yine sov yapiyordu exolat

• Adamlar aynı paraya satacakları griezmann'ın 9 yaş daha gencini aldılar ki griezmandan daha potansiyelli bir oyuncu
  • Benfica fena keriz silkeledi yine.
  • Atletico'nun parası var alıyor. Takım yıllardır ilk 3'te, SL'de her yıl Çeyrek Final yaparlar, saha hep ful, takım 10 sene öncesine göre dünya capinda daha tanınmış olduğu için ürün satışı da fazla bunun yanında sponsor gelirleri de arttı.

Oynatıp oynatamayacağı Simone'nin sorunu.

• Oyuncunun değeri ile fiyatı aynı şeyler değil. Piyasa böyle ve artık takımlar göz önünde popüler birini almak istiyorlarsa bu paraları vermek zorunda kalıyorlar.
    10-12 sene önce sağ bek sol bek 40-50 m euro edermiydi hiç şimdi havada uçuşuyor Mendy'ler Walker'lar Cancelo'lar Trippier'ler
  • verilen değerin hakkını verir umarım. 3-4 sene sonra başka takıma gitmek istiyorum diye ağlarsa ayıp eder.
  • 126 Milyon Euro Felix için çok fazla. Her ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu ve oyununu daha üst seviyeye taşıyacağını düşünsem de 126 milyon Euro çok uçuk bir meblağ yeni vitrine çıkmış bir genç için. Felix bu paranın altında ezilmez umarım

• bizim eski oyuncumuz llorente bile bu vitaminsizden daha iyi vurdu toplara

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.