Şimdi Ara

İkinci öğretim Harç ücretleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkinci öğretim mühendislik fakültesi kazandım.Harç ücreti 1.529 1 yıllık ücret mi bu ?.Yoksa 3.058 lira mı ödeyicez senenin tamamında.

• Genelde dönem dönem yazarlar, yani evet 3bin küsür ödeyeceksin. Fakülte 100% ing olduğu için bu kadar pahalı galiba.
  • bana çok fazla geldi yıllık olması gerekiyor normal koşullarda dönemlik 750-800 lira falan ödemen lazım iyice bir araştır bence.
  • Yok internetde yazıyor müh. fak. 1.529 yazıyor geçen senenin.Yani bu ikiye bölüncek heralde.Yoksa çok zor okurum.Okumama sıkıntısı bile olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mardonius -- 24 Ağustos 2011; 15:38:10 >
  • 1 senelik 1.529 lira. bu dönem yarısını ödeyeceksin 2. dönem diğer yarısını
  • 3 bin olur mu özel okul gibi Yıllık 1500
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Genelde dönem dönem yazarlar, yani evet 3bin küsür ödeyeceksin. Fakülte 100% ing olduğu için bu kadar pahalı galiba.

hocam ben d uludağdayım yeni kayıt oldum .sadece güzyarıyıllını ödememiz yeterli değil mi?kayıt için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    özel üni ücretleri
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VI.MURAD

quote:

Genelde dönem dönem yazarlar, yani evet 3bin küsür ödeyeceksin. Fakülte 100% ing olduğu için bu kadar pahalı galiba.

hocam ben d uludağdayım yeni kayıt oldum .sadece güzyarıyıllını ödememiz yeterli değil mi?kayıt için

aynen öyle bende yıldız i ö kazandım kayıt olurken ilk taksidini şubatda 2. sini ödüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecihatt

quote:

quote:

aynen öyle bende yıldız i ö kazandım kayıt olurken ilk taksidini şubatda 2. sini ödüyorsun

hayırlı olsun okulun

• quote:

quote:

Evet bir de 120 liralık kayıt/dosya parasını yatıracaksın bankaya. İkisinin dekontlarını ayrı ayrı alıp dosyaya koyacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mardonius

İkinci öğretim mühendislik fakültesi kazandım.Harç ücreti 1.529 1 yıllık ücret mi bu ?.Yoksa 3.058 lira mı ödeyicez senenin tamamında.

2 taksitte ödeyeceksin.

Bunun tartışması yok. Aması yok . Bu böyle yapmış , şu şöyle ödemiş lafı yok.

-----------------------------

PeterPetrelli @

(eğitim senesi olarak yazılır ...
    eğitim senesi ikiye ayrılr : yaz dönemi - güz dönemi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 24 Ağustos 2011; 18:46:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

quote:

Orijinalden alıntı: mardonius

İkinci öğretim mühendislik fakültesi kazandım.Harç ücreti 1.529 1 yıllık ücret mi bu ?.Yoksa 3.058 lira mı ödeyicez senenin tamamında.

2 taksitte ödeyeceksin.

Bunun tartışması yok. Aması yok . Bu böyle yapmış , şu şöyle ödemiş lafı yok.

-----------------------------

PeterPetrelli @

(eğitim senesi olarak yazılır ...
    eğitim senesi ikiye ayrılr : yaz dönemi - güz dönemi )

Çok rahatladım.Teşekkürler.Biri öyle deyince korktum.Bırak 3000 lirayı 1500 ü zor buluyoruz :)

• ARKADAŞIM HİÇ CANINI SIKMA orada yazılan ücretler yıllıktır onu iki taksitte ödeyeceksin
  • arkadaşlar çokk acill. ftr ikinci öğretim geliyor. yıllık harcı ne kadar acill tercihin son günü yazayım mı yazmayım mı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.