Şimdi Ara

İkinci Öğretim okuyanlar- tercih edecekler LÜTFEN BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar ikinci öğretimin avantajları dezavantajları nelerdir? ikinci öğretime girip birince öğretime geçiş imkanı var mıdır?
    (para konusunu biliyorum onu yazmayın)

• Benim de kafamda bu soru vardı.

Gir ekşisözlüge yaz ikinci ögretim diye. 3 sayfayı iyice oku. Bütün sorularına cevap bulacaksın.

Ha bana sorarsan ben kesinlikle yazmam diyodum. Sonra oradaki yorumları okuyunca hemen tercih listeme 12 tane iö ekledim ve su an tek istegim 9 eylül İÖ gelmesi.
  • Kredi ve burstan yararlanamıyorlar bildiğim kadarı ile.
  • Burs çıkar kredi çıkmaz.Ödemeli burs ta çıkar fakat harcını devlet ödüyo ya o çıkmıyo sadece harç çok olduğundan devlete yük olur mantığı
  • abi hani 200tl falan olan burs tan yararlanamıyormusunuz?
  • İö istiyorum bende. Gece yatmaz sabah kalkmazlardanım zaten :D İlk 2-3 yıl iö ye gidip ardından normale geçmeyi planlıyorum son yıllarda. Ytüde %20lik dilime girersen ister Sabaha geçiyormuşsun istersen 1. öğretim harcı ödüyormuşsun.
  • Normal öğretime geçme hakkın var tabi. Ama notların yüksek olmalı. Ayrıca krediden yararlanabiliyorsun. Bursta çıkıyor merak etmeyin. Sadece harçlar ödenmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OgzTonY

Kredi ve burstan yararlanamıyorlar bildiğim kadarı ile.

Yanlış biliyormuşum .Kılavuzda görmüştüm.Herhalde durum üsteki arkadaşın dediği gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzgunner23 -- 3 Ağustos 2010; 22:13:16 >
  • burs çıkması hayal 2. öğretime ama 200 tl ve yurtlardan yararlana bilirsin bir yerde okumuştum iö olunca hazırlık sınıfı okumuyormuşsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarnal

burs çıkması hayal 2. öğretime ama 200 tl ve yurtlardan yararlana bilirsin bir yerde okumuştum iö olunca hazırlık sınıfı okumuyormuşsun .

Allahım insanlar niye konuşuyorlar bilmeden...

Arkadaşım İnşaat (i.ö) okuyor kendisine çıktı. Çocuk hayalimi başardı şimdi.

Arkadaşım, herşey kredi kurumuna ve senin ekonomik durumuna ve sosyal statüne bağlı. Bursun kime ve nasıl geldiği belli olmaz. İnsanları yalnış bilgilendirmeyin.

Not: Oha nerden okudun o hazırlığı, arkadşım yok öyle birşey. Eğer bölümde hazırlık zorunlu ise okursun anca. Yoksa hazırlık gibi bir fantazi yapmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 3 Ağustos 2010; 22:12:08 >

• boş boş konuşma atatürk üni böyle birşey varmış git bak kafadan salmayoruz . burs işine gelince başvursun bakalım kaç tane burs başvurusundan cevap gelecek tabiki torpilli değilse .
  • quote:

boş boş konuşma atatürk üni böyle birşey varmış git bak kafadan salmayoruz . burs işine gelince başvursun bakalım kaç tane burs başvurusundan cevap gelecek tabiki torpilli değilse .

boş boş konuşma diyene bak ya.

Arkadaşım zaten biz Atatürk üniliyiz.
    Ben kendi üniversitemde duymadığımı ilk defa senden duyuyorum. Vay be.
    Allahım ya siz böyle söylemiyorsunuzdur etrafa inşallah.

Kredi bursu torpille gelmez, yazdım oraya nasıl geleceğini, diğer burslar tabiki hayal değil. Sadece olma olasılığı tabiki zor olacak.

• kredi bursu çıkar ben normal burs anladım neyse . sen hangi bölümde okuyorsunki
  • quote:

burs çıkması hayal 2. öğretime ama 200 tl ve yurtlardan yararlana bilirsin bir yerde okumuştum iö olunca hazırlık sınıfı okumuyormuşsun .

Yanlış biliyorsun. Hazırlık sınıfı üniversite ve bölüme göre değişir. Öğrenim durumuna göre değişmez. Ayrıca İÖ Burs çıkması zor diye birşey yok. Burs kriterleri daha farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

quote:

boş boş konuşma atatürk üni böyle birşey varmış git bak kafadan salmayoruz . burs işine gelince başvursun bakalım kaç tane burs başvurusundan cevap gelecek tabiki torpilli değilse .

Kredi bursu torpille gelmez, yazdım oraya nasıl geleceğini, diğer burslar tabiki hayal değil. Sadece olma olasılığı tabiki zor olacak.

tesadüfün bu kadarı hazırlık gıbı bısey oldugunu sanmıyorum iö bazı yerlerde orgunden daha yuksek demekkı iö mi daha guzel bulan ınsanlarıda var

• quote:

Orijinalden alıntı: greens_t

quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

quote:

tesadüfün bu kadarı hazırlık gıbı bısey oldugunu sanmıyorum iö bazı yerlerde orgunden daha yuksek demekkı iö mi daha guzel bulan ınsanlarıda var

aynen :) arkadaşı bulmuşken bilgi alalım dedik ortalıktan kayboldu :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.