Şimdi Ara

İkinci öğretime burs çıkmaz mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Çıkarsa vardır bir hayır çıkmazsa da aynı şekilde
  • Chepni21 C kullanıcısına yanıt
    anladım hocam mesela benim anne baba çalışıyor çıkmamasının onla ilgisi var mıdır
  • Özel üniversitede burssuz okuyana çıkıyo kyk bursu sana niye çıkmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morebullets

anladım hocam mesela benim anne baba çalışıyor çıkmamasının onla ilgisi var mıdır

daha neyin bursunu alacaksın? bırakta gerçekten ihtiyacı olan insanlar alsın
  • Anne babası sakat kardeşlerim kara kara düşünüyor sonra burs çıkacak mi diye, al kardeşim bursunu al güle güle kullan
  • burs/kredi farklı şeyler burs dediğin ihtiyacı olana çıkıyor.Annen ve baban çalışıyor ise biraz zor çıkması ama kredi herkese çıkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KYK burs/kredi artar mı bu sene
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Morebullets kullanıcısına yanıt
    Onunla ilgisi olabilir tabii ki ama sen hayırsız yollardan bunu ayarlamaya çalışsaydın hayırlısı olmaz idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ratajkowski.

Anne babası sakat kardeşlerim kara kara düşünüyor sonra burs çıkacak mi diye, al kardeşim bursunu al güle güle kullan

dalga geçilecek bir konu mu bu?
  • Arkadaşlar çoğu konuda söyledim burda da söyleyeyim. Kyk bursu için gerçekten bir kriter yok. Ailesinin geliri benden çok çok yüksek olan çoğu arkadaşıma burs çıktı geçen sene. Adamın ailesinin dönüm dönüm tarlası var deli para basıyo ailesi, adama burs çıkıyo. Ailesinin geliri benimle aynı veya düşük ne kadar tanıdığım varsada hepsine kredi çıktı. Adamın babası tekstil fabrikasında asgari ücretle çalışıyo mal mülk hiç yok ayrıca şehir dışında okuyor çocuğa kredi çıktı o da almak zorunda kaldı.
  • İkinci öğretimim burs çıktı. Çıkıyor yani
  • Adam 2 ebeveynimde calisiyor demis. Belki maddi durum olarak zordalar o yuzden anneside calismak zorunda.

Bunlari bilmeden yargilamissin direkt.

Konu sahibi soruna cevap olarakta, 100 kişi basvuruyorsa 30 una burs 70 ine kredi cikiyor. Seninde %30 sansin var.
  • kardeşim ne alakası var? ben sırf merakımdan dolayı sordum burs işleri nasıl dönüyor diye ihtiyacı olana çıksın daha iyi ayrıca özel üniversitede burssuz okuyana da çıkıyormuş haksızlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morebullets -- 11 Ağustos 2017; 14:21:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ratajkowski.

Adam 2 ebeveynimde calisiyor demis. Belki maddi durum olarak zordalar o yuzden anneside calismak zorunda.

Bunlari bilmeden yargilamissin direkt.

Konu sahibi soruna cevap olarakta, 100 kişi basvuruyorsa 30 una burs 70 ine kredi cikiyor. Seninde %30 sansin var.

maddi olarak zorda olabilirler kim değil? bursa ihtiyacı olup çıkmayan çok adam gördüm annesi babası ayrı babası nafaka bile ödemeyen annesi zar zor asgari ücretle çalışan en azından 2 ebeveyn de çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morebullets

kardeşim ne alakası var? ben sırf merakımdan dolayı sordum burs işleri nasıl dönüyor diye ihtiyacı olana çıksın daha iyi ayrıca özel üniversitede burssuz okuyana da çıkıyormuş haksızlık

bildiğim kadarıyla öyle yüzde 50 kazanıp ailenin ödeyemeyecek durumda olmasıyla çıkıyor o özel üniversite bursu ve ciddi olarak kontrol ediliyor torpil sokarsan araya o başka öyle 200 puan aldım üniversiteye girdim burs aldımla olmuyor o iş
  • Chepni21 C kullanıcısına yanıt
    çıkmazsa adam sürünür , işe girmek zorunda kalabilir , notları düşebilir güzel hayır
  • bursun iö ile alakası yok hocam
  • Hocam çok şükür ikisi de memur maddi halimizede bin şükür ama ben bu soruyu olayın nası döndüğünü merak ettiğim için sordum
  • muhendislik_icabi M kullanıcısına yanıt
    aradığım cevap sadece bu işte hocam sağolun
  • muhendislik_icabi M kullanıcısına yanıt
    Sen kimsin ki ? Hayrın nereden gelebileceğini tahmin edebileceğini mi zannediyorsun ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.