Şimdi Ara

İKİNCİ SAHİBİNDEN SATILIK 1.6HDI 407

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 146.000 orjinal Km.ilk sahibi bayan olduğundan motoru ve iç aksamı hiç yıpranmamiŞ.Baskı balata volan yeni değisti,ön takımla birlikte
    1750 TL masraf yaptim orjinal parçalar kullandım.Motorda ve yürüyende masraf yok.Parca parca 2.000TL hasar kaydi var.Bu araçta bulunan özellikler birçok sıfır araçta yoktur. Bu araç benim sahip olduğum 4. peugeot marka araç dolayısıyla markanın araçları hakkında oldukça tecrübe sahibiyim Yine bir peugeot almak için satmayı düşünüyorum.

Motor Performansı
    2006 Peugeot 407 1.6 motor hacmine ve 110 hp gücünde FORD ortaklığıyla üterilmiş olan bir motora sahiptir.Bu motor gücüyle maksimum oranda ürettiği tork 240 Nm dir, ani ivmelenmelerde yazılım desteğiyle turbo ekstradan performans sağlayıp 260 Nm’e kadar çıkarabiliyor.
    Araç 0-100 km hızlanmayı 13-14 saniyede gerçekleştirmektedir bunun sebebi boş ağırlığının 1,5 ton olmasıdır. Maksimum hızı 192 km dir

Yakıt Tüketimi
    Peugeot 407 1.6 HDi Comfort şehir içinde 7 litre/100 km şehir dışında ise 4.5 litre/100 km oranında yakıt tüketmektedir.Karışık kullanımda yakıt tüketimi ortalama olarak
    6 litre/100 kmdir.
    Aracın yakıt tankı 66 litredir

Donanım
    ABS,ASR,EPS , Dijital klima, 9AIRBAG ,elektrikli ön ve arka camlar , otomatik kararan dikiz aynası , yol bilgisayarı , yükseklik ve derinlik ayarlı hidrolik direksiyon , ön ve arka kol dayamaya sahiptir.

Üretildiği yıl çarpışma testlerinden 5 yıldız alan oldukça sağlam bir araçtır.

Dış donanım olarak ise arka cam buz çözücü , krom ön ızgara , elektrikli ve hafızalı yan aynalar, gece sensörü , yağmur sensörü , park sensörü , sis farı , alışımlı jant a sahiptir.

Ayrıca araçta oldukça kaliteli bir ses sistemi var.
     İKİNCİ SAHİBİNDEN SATILIK 1.6HDI 407 İKİNCİ SAHİBİNDEN SATILIK 1.6HDI 407 İKİNCİ SAHİBİNDEN SATILIK 1.6HDI 407

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat varmı?veya link..

• Link yok malum sitelere koymak istemiyorum al satci ve galerici dolu . Fiyat 32.000 düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1453burak -- 12 Kasım 2016; 20:30:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.