Şimdi Ara

İkinci Sınıf İnsan Muamelesi?! Bazı Meslekler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mesela dışarıdaki çöp toplayıcıları, insanlar onların uzağından geçer. Mesela hurdacılık işini yapan insanlar, adam yokuştan arabayı çıkaramıyor mesela, kimse yardım bile etmiyor. Mesela benim gibi geçici yahut sürekli kuryelik, paket servis elemanlığı yapan arkadaşlar vardır belki. Bir yere gittiğinizde ikinci sınıf insan muamelesi görüyorsunuz. Bu sistem nedir? Egosu yüksek aptallar yığınından başka bir şey göremiyorum ben. Mesela benim ağız alışkanlığım, herkesi insan sanıyoruz. Merhaba, iyi günler vb kelimeler kullandığım halde öküz gibi insan yüzüne bakan, kapıyı çarpan insanlar var. Kafaya taktığımdan falan değil, sadece bu insanların amacı ne merak ediyorum.

Üzerinde çakma kıyafetler, markasız pazar malı. Ama elinde İphone 4S nasıl bir mantık var bunlarda? Bunları geçtim, yukarıdaki yazılar için ne diyorsunuz?

• Yokuş yukarı çıkaramayan hurdacı görünce direk bişe sölemeden itmeye başlarım tepeye kadar.Bende bundan rahatsızım.
  • kuryelik bende yaptım bu saydığın meslekteki insanlar genelde eğitimsiz, parasız, kaba insanlar ayrıca eskicinin o pis arabasına niye el surelim diye düşünebiliyorlar.
  • Kibir iyi değildir.
    İnsan olmayana selam vererek insanlık ogretemezsin ne yazikki .
    Bu arada kapıya kadar gelen pizzaya kargoya vsvs iyi günler, tesekkur ederim demeyi cok görmem. Kapıma kadar geliyor yav daha ne isterim Allah razı olsun.
  • Mesela Bende Dayımların Yanında İşe Girdim Dayım Birde Yandaşı İstediği Yemeği Yiyor Hadi Yer Onda Birşey Yokta Herkesin Ortasında Yiyorlar Yok Şöyle Güzel Yok Böyle Güzel Sağıma Soluma Bir Bakıyorum Bütün Personelin Gözü Orda Bizede Versenize mk Çocukları Der Gibi Bakıyorlar Hani Bende Öyle Bakıyorum Birde Personeline Toplatıyor Falan Sonra İki Adım Ötesinde Poşet Var Gidipte Almıyorlar Bize Aldırıyorlar Ben Nerde Olursam Olayım Bende Ayar Oluyorum Böyle Şeylere Kendileri Oranın Patronu Kral Biz Oranın Çöpçüsüyüz Dayıma Benden Sana Puanım 1 Dayım

• Kibir,kesinlikle en sevdiğim günah

İkinci Sınıf İnsan Muamelesi?! Bazı Meslekler.
  • Bir insanın karakterini zaten üstüne değil astına nasıl davrandığı şekilde anlarsın zaten . Garsona sipariş verirken , . . .. getirir misiniz lütfen ? Rica etsem 2 kola alabilir miyiz ? demen ne kaybettirir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ahh ah. Herkes böyle, hele arkadaşlarım.... Hemen hemen herkes doktor mühendis olacağım diye bir yerlerini yırtıyor. Ben pek uğraş göstermiyorum, sonra diyorlar tamirci-televizyoncu-badanacı olursun. Nefret ediyorum öyle tiplerden, hepsi kendini güzel bir liseye gidiyorlar diye bir haltlar zannediyorlar, herkes böyle bizim burada.... Herkes! Hepsinin bir tarafları tavanda, ellerinde iPhone 4'ler, Nikon D90'lar. Sabahtan akşama kadar ders-yemek-okul-dershane yapan inekler.... Kafa yapıp birbirini döven, uyuşturucu-sigara kullanan ve bunu marifet sanan tipler.... Okulda dar gömlek, kalın sütyen, içine panter desenli tişört(savaşa girecek mübarek!) giyen tipsiz kızlar... Facebook'a acayip aşk sözleri yazıp, sahte arkadaşlıklar kurupta "kanka" olanlar.... ".d"ler ".s"ler dolu!
  • "Ye kürküm! Ye..."
  • yeasen harikasın dostum :) ardından gelilen muhabbette çok güzel

şirketin programcısı var ve yurt dışı sorumlusu neden sanayide yağlar içinde geziyor ? (açıklığa kavuşsun diye soruyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pietro Leatherchest

Ahh ah. Herkes böyle, hele arkadaşlarım.... Hemen hemen herkes doktor mühendis olacağım diye bir yerlerini yırtıyor. Ben pek uğraş göstermiyorum, sonra diyorlar tamirci-televizyoncu-badanacı olursun. Nefret ediyorum öyle tiplerden, hepsi kendini güzel bir liseye gidiyorlar diye bir haltlar zannediyorlar, herkes böyle bizim burada.... Herkes! Hepsinin bir tarafları tavanda, ellerinde iPhone 4'ler, Nikon D90'lar. Sabahtan akşama kadar ders-yemek-okul-dershane yapan inekler.... Kafa yapıp birbirini döven, uyuşturucu-sigara kullanan ve bunu marifet sanan tipler.... Okulda dar gömlek, kalın sütyen, içine panter desenli tişört(savaşa girecek mübarek!) giyen tipsiz kızlar... Facebook'a acayip aşk sözleri yazıp, sahte arkadaşlıklar kurupta "kanka" olanlar.... ".d"ler ".s"ler dolu!

İyi bir okul okumak, dershane, okul, ev arasında yaşamak kölelikten başka birşey değildir zaten. Bir çok üniversiteden mühendis olarak mezun olabilirsin. Ama iyi bir para alman için en iyisi olman lazım. Bir işte kendini geliştirmek daha önemli bence okul okumaktan. Dershane okul ev üçgeninde yaşayan insan sisteme kendini kaptırmıştır. Gidin bütün gün dışarda takılın ve ders çalışmayın demiyorum ama her şeyin bir limiti olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

yeasen harikasın dostum :) ardından gelilen muhabbette çok güzel

şirketin programcısı var ve yurt dışı sorumlusu neden sanayide yağlar içinde geziyor ? (açıklığa kavuşsun diye soruyorum)

FANDAZİİİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevoluciónTR

quote:

Orijinalden alıntı: Pietro Leatherchest

Ahh ah. Herkes böyle, hele arkadaşlarım.... Hemen hemen herkes doktor mühendis olacağım diye bir yerlerini yırtıyor. Ben pek uğraş göstermiyorum, sonra diyorlar tamirci-televizyoncu-badanacı olursun. Nefret ediyorum öyle tiplerden, hepsi kendini güzel bir liseye gidiyorlar diye bir haltlar zannediyorlar, herkes böyle bizim burada.... Herkes! Hepsinin bir tarafları tavanda, ellerinde iPhone 4'ler, Nikon D90'lar. Sabahtan akşama kadar ders-yemek-okul-dershane yapan inekler.... Kafa yapıp birbirini döven, uyuşturucu-sigara kullanan ve bunu marifet sanan tipler.... Okulda dar gömlek, kalın sütyen, içine panter desenli tişört(savaşa girecek mübarek!) giyen tipsiz kızlar... Facebook'a acayip aşk sözleri yazıp, sahte arkadaşlıklar kurupta "kanka" olanlar.... ".d"ler ".s"ler dolu!

İyi bir okul okumak, dershane, okul, ev arasında yaşamak kölelikten başka birşey değildir zaten. Bir çok üniversiteden mühendis olarak mezun olabilirsin. Ama iyi bir para alman için en iyisi olman lazım. Bir işte kendini geliştirmek daha önemli bence okul okumaktan. Dershane okul ev üçgeninde yaşayan insan sisteme kendini kaptırmıştır. Gidin bütün gün dışarda takılın ve ders çalışmayın demiyorum ama her şeyin bir limiti olmalı.

Katılıyorum.

• Herkes aynı dünyada yaşamıyor. O milletin aşağıladığı adama onlara sunulan imkanlar sunulsa belki onlardan çok daha iyi yerlerde olurdu. En azından işini hakkıyla yapardı...

Bu arada çalışmak = sistemin kölesi olmak değildir. Asıl çalışırsanız sistemin kölesi olmazsınız. Her işinizi kendi başınıza görür kimseye köle olmaya ihtiyaç duymazsınız.
  • ben stajımı bir kurumda yaparken bir temizlikçi hademe abi vardı , bizi toplardı başına muhabbet ederdik. Hayatımda gördüğüm cidden kendini aşmış diyebileceğim bir adamdı o , adı geçen her kitabı okumuş kendince yorumlar çıkarmış ve üstüne bize kısa kısa bilgiler veriyordu zaman zaman nasihat ediyordu , çuvalla parası olan yahut çok iyi eğitimi olan bir sürü adam gördüm ama onun gibisini görmedim...

para değil ama meslek çoğu zaman kimliğindir (her zaman değil bazen yanlış şartlarda yanlış kişi olunabiliyor)
  • diğerlerini bilmem de, hurdacıları 2. sınıf muamelesi yapacak olan 2 defa düşüsün, heriflerin kazandığı parayı kimse kazanmıyor.
  • arkadaşlar insanlar sınıflara ayrılır lütfen tartışırken bunu göz önüne alın... mesela arkadaş 2. sınıf insan oluyor. ama şükretmesi lazım çünkü 3. sınıf insanlardan daha üstün.. fakat 1. sınıf insanlara laf etmemelisiniz.. paranızı veriyoruz bir de teşekkür mü edelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: onur801

diğerlerini bilmem de, hurdacıları 2. sınıf muamelesi yapacak olan 2 defa düşüsün, heriflerin kazandığı parayı kimse kazanmıyor.

hurdacı detected

o hurdacılar seni 5 kere satın alır , hurdacı diyip geçme
  • quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

quote:

quote:

diğerlerini bilmem de, hurdacıları 2. sınıf muamelesi yapacak olan 2 defa düşüsün, heriflerin kazandığı parayı kimse kazanmıyor.

hurdacı detected

o hurdacılar seni 5 kere satın alır , hurdacı diyip geçme

biliyom

• quote:

quote:

hurdacı detected

yok ben hurdacı değil reklamcıyım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.