Şimdi Ara

Ikinci universite yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben ikinci ogretime basvurdum okudugum lisans falan cikti bolumu mu sectim fotograf, imza falanda orta ayar bir seyler koydum basvuru mu onayladim. 3 tane belge indirdi telefona kayit icin lazim olan evrak icin sadece online basvuru kaydi yaziyor sadece onu goturecegim degil mi ?

Bir de atm den nasil para yatiriliyor acaba bilgi verebilir misiniz ? Direk aof harc odemesi diye mi yatiracagim okul kodu falan denilmis internette bulamadim kod falan. Sikinti oluyormus gideceginiz bolum ustune yatirmadiginizda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu arkadas ikinci universite kaydi yapan eden odeme yapan bi yardimci olabilir mi

• Ben sadece çıktıda belirtilen belgeleri götürdüm bir sorun çıkmadan kaydımı yaptılar . Harcı vakıfbank atmsinden yatırıyorsun atmye gittiğinde helledersin zaten sıkıntı olmaz . Ben yatırırken üniversite kodları atm ekranında yazıyordu direkt ordan bakarak yazdım sen yatırıcağın parayla atmye git bir sorun olmadan yaparsın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frmübtelası -- 21 Eylül 2016; 7:02:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frmübtelası

Ben sadece çıktıda belirtilen belgeleri götürdüm bir sorun çıkmadan kaydımı yaptılar . Harcı vakıfbank atmsinden yatırıyorsun atmye gittiğinde helledersin zaten sıkıntı olmaz . Ben yatırırken üniversite kodları atm ekranında yazıyordu direkt ordan bakarak yazdım sen yatırıcağın parayla atmye git bir sorun olmadan yaparsın .

Yaptim bugun 5 dakikada. Atm sorun degilmis ya direk borcumu gosterdi, internette dogru yatirilmasi gerek falan fistan yazinca kuruntu yapip denememistim.
    Bi de ders kaydi falan var mi bizim ilk senemizde veya telefona gelen sifre ile girip islem yapmamiz gerekiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren

quote:

Orijinalden alıntı: frmübtelası

Ben sadece çıktıda belirtilen belgeleri götürdüm bir sorun çıkmadan kaydımı yaptılar . Harcı vakıfbank atmsinden yatırıyorsun atmye gittiğinde helledersin zaten sıkıntı olmaz . Ben yatırırken üniversite kodları atm ekranında yazıyordu direkt ordan bakarak yazdım sen yatırıcağın parayla atmye git bir sorun olmadan yaparsın .

Yaptim bugun 5 dakikada. Atm sorun degilmis ya direk borcumu gosterdi, internette dogru yatirilmasi gerek falan fistan yazinca kuruntu yapip denememistim.
    Bi de ders kaydi falan var mi bizim ilk senemizde veya telefona gelen sifre ile girip islem yapmamiz gerekiyor mu?

Benim bildiğim kadarıyla yeni kayıt olanlar ders kaydı yapmıyor ama bilen birine danışmak daha sağlıklı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frmübtelası -- 22 Eylül 2016; 8:08:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.