Şimdi Ara

İkisi Arasında Kaldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 6 mı almalıyım yoksa 6s mi ? Aralarında gözle görülür çok bir fark göremedim açıkcası ? 350-400 TL daha fazla vermeye değermi 6s sizce ? Görüşlerinizi bekliyorum.

• Arada nerdeyse 2 kat donanım farkı var, sıfır 6 almak saçma olur şu durumda
  • kesinlikle aradaki farkı vermeye değer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SQaWeR

kesinlikle aradaki farkı vermeye değer

Hocam peki bir sorum daha olucak.Ben şimdi 6s alıcamda.Bu yıl 7 çıkıcak zaten.Onuda bekleyemem şimdi 5s alsam.7s ' in çıkmasını beklesem daha mantıklımı olur sizce.Yoksa direk 6s mi almalıyım.
  • bence şuan 5s alıp onu 7s çıkana kadar yani en az 1.5 yıl süre içinde 5s kullanmak çok saçma olur bence, tabiki sizin seçiminiz ama bence 6s almak mantıklı bu durumda

• bence 6s almak daha mantıklı
  • 7 arifesinde 6s almak çok saçma 7-8 ay sonra eskicek kasa dünyanın parasını verdiğinle kalıcaksın. Bence şuan 2. el bi 6 al 7 çıkınca 100 lira aşağısına satıp 7 al.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    5 yıl önce açıldı
    3 Laptop arasında kaldım.
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

7 arifesinde 6s almak çok saçma 7-8 ay sonra eskicek kasa dünyanın parasını verdiğinle kalıcaksın. Bence şuan 2. el bi 6 al 7 çıkınca 100 lira aşağısına satıp 7 al.

Hocam çok mantıklı geldi dediğiniz bana.Ama aldığım 2.el iphone 6'yı sattığımda ne kadara satabilirim tahmini bir şekilde ? Birde 7 çıkınca tahmini fiyatı ne kadar olur acaba ?
  • Nasıl ve hangi gözle baktın usta arada pek fark yok diyorsun. Arada uçurum kadar fark var. Donanım olarak 6s öncesi hiç bir iPhone parasını hak etmiyordu. Taki 6s e kadar. İyi araştır. Hemde çok iyi araştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey

Nasıl ve hangi gözle baktın usta arada pek fark yok diyorsun. Arada uçurum kadar fark var. Donanım olarak 6s öncesi hiç bir iPhone parasını hak etmiyordu. Taki 6s e kadar. İyi araştır. Hemde çok iyi araştır.

Hocam dış gözle baktım.Tasarım olarak baktım.Donanım olarak tabii kide arada çok fark var.Ama tasarım olarak çok bir fark yok onu demek istedim.6S Kullanıyorsunuz sanırım.Sizce 3.000 TL'yi hakeden bir telefonmu ? Aldığıma pişman olurmuyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ser Jorah Mormont -- 19 Mart 2016; 19:08:18 >
  • Şuan tertemiz çiziksiz 6 yı 1900 tl ye alırsın 7 çıkıncada en az 1750 tlden gider. 7 nin fiyatıda 3000 tl gibi bişey olur aşağı yukarı. 6-6s arasında da abartıldığı kadar bi fark yok 6s in touch id si 40 sanisede işliyosa 6 nın ki 1 saniyede işliyo falan filan bikaç sanise farkıyla kimse kendini ios 9 lu 4s kullanıyomuş gibi hissetmez. Anlamıyosun bile aradaki farkı anca 6 nın yanına 6s gelicekte aynanda bişey açıcaksın öyle görürsün saniyelik farkı oda göz kırpmak muadili bi süre. Asıl fark 2 yıl sonra ios 11lerde 12 lerde ortaya çıkar sonuçta 6 6s den 1 yıl önce eskicek ve yavaşlicak şuan için 6sin hızını aratmaz 6.

• en mantıklısı 6s almak
  • quote:

Orijinalden alıntı: newkidsnitroo

quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey

Nasıl ve hangi gözle baktın usta arada pek fark yok diyorsun. Arada uçurum kadar fark var. Donanım olarak 6s öncesi hiç bir iPhone parasını hak etmiyordu. Taki 6s e kadar. İyi araştır. Hemde çok iyi araştır.

Hocam dış gözle baktım.Tasarım olarak baktım.Donanım olarak tabii kide arada çok fark var.Ama tasarım olarak çok bir fark yok onu demek istedim.6S Kullanıyorsunuz sanırım.Sizce 3.000 TL'yi hakeden bir telefonmu ? Aldığıma pişman olurmuyum.

Evet 6s kullanıyorum ve on numara bir cihaz Telefondan yana kesinlikle Pişman olmazsın. 6 ya göre kamera inanılmaz güzel. Parmak izi iki kat hızlı kasa çok sağlam Çelik oranı yüksek rem iki kat. 6 ya para verme zararın çok olur.

• Arada çok fark var kardeşim,7'nin çıkmasına daha 6 ay var al gitsin.7 tasarım harici pek üstün özelliklerle gelmeyecektir.Beklersen boşa beklersin.Son olarak ilk kez ios kullanıcaksan o kadar para verdim şunu bile yapamıyorum dediğin birkaç özelliği olacaktır.Bunları bilerek al.

• 6s :)

• 7 çıkınca alacaksın da iphone larda ilk çıkan seri hep sorunlu hatalı oluyo bilerek yapıyorlar bunu da..şuan 7s i bekleyeceksen 5s alıp 2 sene bekler 7s alırsın ama değer mi beklemeye değmez bence..bende 6s alacam ama yazın alıcam ağustos falan ona rağmen 7 yı beklemeyi düşünmüyorum 6s alırım 7s çıkınca baktım hoşuma gitti satarım 6s i ona geçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: rys123

Arada çok fark var kardeşim,7'nin çıkmasına daha 6 ay var al gitsin.7 tasarım harici pek üstün özelliklerle gelmeyecektir.Beklersen boşa beklersin.Son olarak ilk kez ios kullanıcaksan o kadar para verdim şunu bile yapamıyorum dediğin birkaç özelliği olacaktır.Bunları bilerek al.

4 kullandım şuanda 5 kullanıyorum.Zaten apple'dan memnum olmasam androide geçerdim çoktan hocam Ayrıca arkadaşlar teşekkürler cevaplarınız için 1-2 gün içinde almayı düşünüyorum.
  • Bence bu 4-5 serisinden bu dönemde kurtulup 6s-7s serilerine geçmen lazım :) S serileri her zaman daha iyidir. 6 ay beklemek mantıksız olur ihtiyacınız varsa tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spymole

Bence bu 4-5 serisinden bu dönemde kurtulup 6s-7s serilerine geçmen lazım :) S serileri her zaman daha iyidir. 6 ay beklemek mantıksız olur ihtiyacınız varsa tabii.

Kurtulucam hocam umarım bugün yada yarın Gerçekten artık telefon beni bırak diyor (5) Oyunlarda ufak tefek kasmalar, arayüzde felan donmalar oluyor.Yarın yada bugün kavuşucam yeni telefonuma
  • 6s al hocam 7s çıkınca satar onu alırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.