Şimdi Ara

iklimsa benide sevindirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • farklı günde iki cihaz aldım tabii farklı yerden alınca aldıgım yerlerin çalışıtıgı servislerde farklı olunca birinin montajı yapıldı 9000 düz,12000 ınverter pazartesi montajı yapılacak mitsubishi havy,ben şimdilik 9000 btu olanını 10 metre yerde kullanıyorum baya iyi sessiz ekonomi tuşu var yani baya iyi,salonumdada başka bir cihaz var bu 12000 ınverter olanda çocugun odaya,bende indirimden çılgına dönüpte evde bir klima varken iki tane dagha alanlardanım,inşallah kışın ısınırız

• SRK28 HG 9000 btu sessiz mi geldi size bence minumumda bile fanı cok kuvvetli vede sesli bende 10 mt. yerde kullanıyorum vede bu 10 mt. yeri 5 dakikada eline geciriyor. Siz deneme yaptınız mı nasıl sizcede 10 mt.ye buyuk degilmi bu klima?
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet007tr

SRK28 HG 9000 btu sessiz mi geldi size bence minumumda bile fanı cok kuvvetli vede sesli bende 10 mt. yerde kullanıyorum vede bu 10 mt. yeri 5 dakikada eline geciriyor. Siz deneme yaptınız mı nasıl sizcede 10 mt.ye buyuk degilmi bu klima?

başka çare yoktuki 7000 btu alayım dedim zibro 1100 ytl dediler bende bunu ufak odaya aldım almam gerekiyordu,ve ben sesiz dediysem neye göre sessiz bunuda düşünmek lzım sanırım,fujitsuya,mitsubihi elektrige göre degil tabii ama inanın eco moduna alınca pekde duyulmuyor odada bilgisayar,tv,çocuk hengamesi,olunca duyan yok,benim odada fujitsu var sesini duymuyorum ancak gidip kontrol edersem çalıştıgını anlıyorum,12000 ınverter cihazda pazartesi 11 gibi montaja gelecekler,bana sharp klimadan sessiz gibi geldi,mitsubishi elektrikde sessiz biliyorum ama bu kampanyayı kaçırmak istemedim,birde odaya ortama göre klimalar takıldı.

• Dogru haklısın ben 10 mt. sessiz bir yerde kullanmak icin aldım odada ses olmayınca haliyle ister istemez duyuluyor ama bu mekaniksel bir ses degil tamamen hava debisinin yuksek olusuyla alakalı ufurme sesi diyebiliriz buna. Yapmıs oldugum gayriresmi olcumlerde agız cıkıs sıcaklıgı ısıtmada 46 sogutmada 13 derece olcumlerini yaptım ama dıs ortam sıcaklıgıda 25 derecelerdeydı sanıyorsam. Akıllı secim yapmıssınız bencede hayırlı olsun Sesama yine fikir alısverisi yapalım olur mu? Hoscakal!
  • Ben Dxk 18 de 12 derecenin altını öçmüşdüm. Ne kadar altı bilemiyorum. Ölçüm yapan alet 12 dercenin altını low olarak gösteriyor. 11 de olabilir 9 da.
  • sizlerin ölçümünü okuduktan sonra bende ölçtüm agız çıkışını,9000 btu cihazım 9,2 derece üflüyor iyidir sanırım.12000 ınverter olanını yarın yazarım,yarın takılacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet007tr

Dogru haklısın ben 10 mt. sessiz bir yerde kullanmak icin aldım odada ses olmayınca haliyle ister istemez duyuluyor ama bu mekaniksel bir ses degil tamamen hava debisinin yuksek olusuyla alakalı ufurme sesi diyebiliriz buna. Yapmıs oldugum gayriresmi olcumlerde agız cıkıs sıcaklıgı ısıtmada 46 sogutmada 13 derece olcumlerini yaptım ama dıs ortam sıcaklıgıda 25 derecelerdeydı sanıyorsam. Akıllı secim yapmıssınız bencede hayırlı olsun Sesama yine fikir alısverisi yapalım olur mu? Hoscakal!

dediginizz gibi odada ses olmayınca ve eco moduna alınca bu eco bu alana yetiyor bende ses çok az yani dediginiz gibi hava sesi mekanik ses degil,onuda dedigi,m gibi odada ses olmayacakta,çocuklardan mümkünmü sessiz olması,bilgisayar açık tv açık klimanın bir şeycigi duyulmuyor.

burada olmaya çalışacagım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ilginçdir 24000 lik model 18000 likdeb hi power modunda daha az ses çıkarıyor. İki model arsında 24000 likde allerjen filtresi mevcutken 18000 likde 3d auto modu(havayı kendince her yöne yolluyor) mevcut.
  • bende begendim ama anlamadıgım bir olay var servisde bilmiyormuş,mode tuşunda sırasıyla şu çalışma modları var,Auto,Serinletme,Nem alma,Isıtma,ve en alttakini anlamadım şöyle rüzgar yada dalha işareti gibi ne acana bu ne modu neyin çalışması anlam veemedim.
  • Ben de bugün kendime İlklimSA'dan MITSUBISHI DXK 12 Z2-S inverter 12.000btu klima aldım.
    1450YTL: 250YTL Peşin, kalan 1200YTL BonusCard'a 2 ay ötelemeli 12 ay taksitle. Sanki 1450YTL/14 taksitleymiş gibi.
    Arkadaşıma da yine MISUBISHI SRK 28 HG 9.000btu ve SRK 40 HG 12.000btu klima aldık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BRAVEHEART11

Ben de bugün kendime İlklimSA'dan MITSUBISHI DXK 12 Z2-S inverter 12.000btu klima aldım.
    1450YTL: 250YTL Peşin, kalan 1200YTL BonusCard'a 2 ay ötelemeli 12 ay taksitle. Sanki 1450YTL/14 taksitleymiş gibi.
    Arkadaşıma da yine MISUBISHI SRK 28 HG 9.000btu ve SRK 40 HG 12.000btu klima aldık.

sevindim,iyi fırsatı degerlendirmişsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.