Şimdi Ara

İklimsa`da Sharp klimalara zam gelcekmiş , doğru mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İklimsa`dan sharp klima almayı düşünüyordum.
    bugün eve keşif için 1 kişi geldi.

Gelecek hafta içinde sharp klimalara %10 zam gelebilir dedi. ben de 10 gün sonra falan almayı planlıyordum.

bu durum hakkında bir bilgisi olan var mı? yoksa satıcının bir ayakoyunuyla mı karşı karşıyayım?

bi de bu forumda iyon toknolojisi olayının bırakın yararı , zararı olduğunu söyleyen arkadaşlar var.
    işte bu kafamı karıştırdı.

bu iyon ve havayı temizleme olayından menmun olan ya da olmayan arkadaşların da düşüncelerini almak isterim .

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: kaja_sinis

İklimsa`dan sharp klima almayı düşünüyordum.
    bugün eve keşif için 1 kişi geldi.

Gelecek hafta içinde sharp klimalara %10 zam gelebilir dedi. ben de 10 gün sonra falan almayı planlıyordum.

bu durum hakkında bir bilgisi olan var mı? yoksa satıcının bir ayakoyunuyla mı karşı karşıyayım?

bi de bu forumda iyon toknolojisi olayının bırakın yararı , zararı olduğunu söyleyen arkadaşlar var.
    işte bu kafamı karıştırdı.

bu iyon ve havayı temizleme olayından menmun olan ya da olmayan arkadaşların da düşüncelerini almak isterim .

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Arkadaşım zam olayı geçen senede söylendi bizde yok ya kışın klimaya zammı gelirmiş dedik,salla dedik ama gelirmiş,tam bilmiyorum ama genede karar sizin,

iyon konusunda cengiz bey bu foruma hava temizliyiciler bölümüne baya faydalı yazılar yazmıştır oraya bakarsanız.

• hocam yok öyle birşey 5. ayda aldık bugün zam geldi dediler ama size eski fiyattan verelim dediler.birkaç hafta takip ettim fiyatları ama fiyat değişmedi. buda gösteriyorki tüm iklimsa bayileri aynı yalana başvuruyor
  • Evet arkadaşlar sharp klimalara modeline göre 50 ile 150 ytl arasında zam gelmiş.
    Ama bunu ne kadar yansıtırlar bilemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.