Adamlar defans yaparak final oynadı ulan. Gerçi Hamzaoğlu'nun oynattığı futbolu da biliyoruz, yanlışlıkla ilk 5 dk gol atsak bile kalan 85 dk defans yapıyoruz anadolu takımı gibi.
En azindan yaşlı degil. Biktim artik 30 yaş üstü transferlerden .Yabanci sinii kalkmis hic gidipte genc oyuncu alalim takima demiyorlar hala 30 yaş üstü yildiz alma pesinde butun kulupler.
quote:
Orijinalden alıntı: AİGUN
En azindan yaşlı degil. Biktim artik 30 yaş üstü transferlerden .Yabanci sinii kalkmis hic gidipte genc oyuncu alalim takima demiyorlar hala 30 yaş üstü yildiz alma pesinde butun kulupler.
Noluyor lan bu adam basketçi değil miydi
metalmanr+
kullanıcısına yanıt
Futbolcu olanı da varmış. Basketci diye hava toplarında etkili yazdım da :d
quote:
Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz
Futbolcu olanı da varmış. Basketci diye hava toplarında etkili yazdım da :d
Yarmolenko,Konoplyanka,Shevchenko,Voronin.Adamlarin altyapisi,milli takimi,ligi bizden iyi
quote:
Orijinalden alıntı: JeffJason
quote:
Orijinalden alıntı: brian heriot
ukraynadan topçu mu alınır la
Yarmolenko,Konoplyanka,Shevchenko,Voronin.Adamlarin altyapisi,milli takimi,ligi bizden iyi
Hocam güzel demişsinizde bize yıldız forvet transferi lazım forma aldırıcak ondan öyle dedim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: JeffJason
quote:
ukraynadan topçu mu alınır la
Hocam güzel demişsinizde bize yıldız forvet transferi lazım forma aldırıcak ondan öyle dedim
Forma aldıracak yıldızlar var zaten takımda. Fazlasına gerek yok. Eksiğimizi görsün yeter.
quote:
Orijinalden alıntı: İslamofobik Üye
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Kesin geldi mi ? Daha önce ilgileniliyor diye haberini bile görmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: equando
Kesin geldi mi ? Daha önce ilgileniliyor diye haberini bile görmedim.
Alıntıları Göster
Gol yüzdesi fena değil.Transfermarkt.com'da bonservisine 7 milyon yazıyor.Bu adama 7 milyon verirlerse yuh derim.7milyon edicek oyuncu değil.
7-8e bunu alirsak daha az maliyetli konoyu niye almadik
quote:
Orijinalden alıntı: |YipMan|
7-8e bunu alirsak daha az maliyetli konoyu niye almadik
Ooof yok onu niye almadık bunu niye almadık. Gelmek istemedi arkadaş adam Türkiye'ye. Beşiktaş babasina bile şehir gezdirmis. Adam illa Ispanya ya da Ingiltere diye tutturmus. Sanki her adam Tr'ye gelmek için can atıyor. Ispanya ve Ingiltere varken napsin adam burayı?
Hani beyler bakıyorum bir yerde yazmıyor, link atabilir misiniz?
Cüneyt Tanman gitmeden önce " Galatasaraylıların içi ferah olsun güzel transferlerimiz olacak " dediydi.
Gitmeden son kazığını da atmış oldu.
Kizilyildiz daki arkadaş değil mi bu la, böle isim benzerliği mi olur.