Bildirim
İkonları Gruplamak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cydia'dan categories'i yüklersen gruplandırma yapabilirsin. -
categorize'i hangi başlık altında bulabilirm cydia içinde? -
9 sayfa app ve oyun. tebrik ederim. kasma olmuyormu hiç telefonunda??? -
en küçük kasma yok kardeş..hatta 9 sayfa yetmediği için gruplama yapma ihtiyacı duydum.. -
quote:
Orjinalden alıntı: mertcenk
categorize'i hangi başlık altında bulabilirm cydia içinde?
Search kısmına gelip categories diye aratırsan çıkacaktır. -
evet tam da o şekilde yaptım,teşekkürler.. -
yanlız uyandıriim, restore fln edeceksen telefonu klasörlerin içini tamamen boşalt yoksa sapıtıyor programlar.. ve eğer silecek olursan programı yine mutlaka boşalmış olsun klasörlerin ;) -
evet bendede klasor icindeki programın updateinde sorun oldu daha once olmuyordu aslında
guncelleme yapmak icin ana ekrana almak lazım programı en saglıklısı -
benim orjinal garantili ve 9 sayfa oldu.şimdi 10 sayfaya geçmicekmi yani?
nolcak daha fazla oyun program yüklersem? -
quote:
Orjinalden alıntı: ekremus
benim orjinal garantili ve 9 sayfa oldu.şimdi 10 sayfaya geçmicekmi yani?
nolcak daha fazla oyun program yüklersem?
O yüklediğin 9 sayfa programın hepsi gereklimi peki? Gereksizleri silersin olur biter. -
Arkadaşlar ben bu categories proğramı aratıyorum bende çıkmıyor bu tek başına bir proğrammı yoksa bir grup başlığımı???
teşekkürler.. -
Abartmayın arkadaşlar 9 sayfa nedir ya :)
Ben 3 sayfa kullanıyorum yetiyor da artıyor :) -
arkadaslar bence uygulamalarınıza bir daha goz atın ben de bir süre 9 sayfa kullandımartık 4 max 5 sayfa bir daha bakın bence ne kadar cok gereksiz uyg. yüklediinizi goreceksiniz iyilğiniz için yani ne kadar çok yüklenirseniz cihazı o derece olumsuz etkilersiniz...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X